13.12.2011

IMF ei ole ratkaisu. Se on ongelma.

Perussuomalaiset jättivät välikysymyksen eurokriisiin varautumisesta
...
Kolmanneksi jatkorahoitus voidaan hyväksyä vain suoraan IMF:n kautta - ilman välikäsiä kuten ERVV:tä. Kansainvälinen valuuttarahasto on se taho, jolla on sekä uskottavuus että kokemus velkakriisien ratkaisemiseen.
...
Ohgay.

Ensinnäkin, IMF:n epäonnistumisprosentti talouden vakauttajana ja pelastajana on tasan sata.

Toiseksi, jokainen maa, joka on ajautunut lainaamaan rahaa IMF:ltä, on ajautunut tuhoamaan (tavalla tai toisella) julkisen koulutus-, sosiaaliturva- sekä sairaanhoitojärjestelmänsä. Tästä syystä IMF:ltä voidaankin kysyä, että minkälaisiin tasoihin täytyy PISA-kokeessa ja elinajanodotteessa tähdätä, että velka saadaan maksetuksi?

Kolmanneksi, Suomi lainaa rahaa liikepankeilta, että se voi lainata rahaa IMF:lle. Tämän jälkeen IMF lainaa Suomelta lainaamansa rahat taloudellisessa ahdingossa olevalle maalle. Toisin sanoen velkaantumisesta johtuvaa ongelmaa yritetään ratkaista velalla. Ja vieläpä sellaisella rahalla jossa on koronkoronkorko! (meniköhän tuo oikein?)

IMF tuo enemmän ongelmia mukanaan, kuin se niitä ratkaisee. IMF ei ole ratkaisu. Se on ongelma.

Euvostoliiton taloudelliset ongelmat johtuvat rahan syntymekanismista: ennen kuin euro voidaan kuluttaa, se täytyy lainata (korolla tietenkin). Tämä tarkoittaa sitä, ettei ilman velkaa ole rahaa. Ja ilman rahaa ei ole taloutta. Tämä on se ongelma joka pitäisi korjata!

Tämä ongelma on mahdollista korjata useilla kymmenillä, ellei jopa sadoilla eri tavoilla.
Toholammilla käytössä oma paikallisraha TOHO
Aikapankki - Oulu Helsinki
Colonial scrip - Wikipedia, the free encyclopedia
Social Credit: Synopsis of Social Credit
Suomen Talousdemokratia
Hilda K - Wörglin paikallisraha
Silvio Gesell - Wikipedia, the free encyclopedia
Kaninkolo - Hyödyt ylittävät moninkertaisesti haitat.
Creating New Money
Naturalmoney.org
LETS
WIR
Positive Money
(Muita, mitä ja missä?)
Mikä otetaan? Mikä on paras? Vai otetaanko vain parhaat puolet kaikista?

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko kani ottanut tässä pankki systeemin tuhon ennustamisessa huomioon sellaisen ,sitä vielä nopeuttavan tekijän ,kuin energian hinnan nousu? Sitten sellainen asia mikä on askarruttanut minua on se että missä kaikki raha mikä on maksettu takaisin pankkeihin ylipäätänsä on? Joka päivä tulee ilmoituksia kuinka pankit ovat vailla lisärahaa. Onko tuo kaikki huijauksen tuotto pumpattu ulos johonkin mitä emme tiedä?

Anonyymi kirjoitti...

Kannatan Herra Kanin menetelmää: Kaninkolo-hyödyt ylittävät moninkertaisesti haitat.
Yksinkertainen, nopea ja toimiva menetelmä. Menetelmä, joka ymmärrettävyydessään kuulostaa korvissani sulosointuiselta punkilta, varsinkin kaikkien näitten erillaisten pääekonomistien ja talousasiantuntijoiden loihtimien käsittämättömien riitasointujen ja tunnistamattomien sävelten keskellä.

Anonyymi kirjoitti...

Korollisen velkarahan ongelman ratkaiseminen tarkoittaisi, että kokonainen maailmanlajuinen Superparasiitti (ja sen eri tasojen apulaisparasiitit ja parasiitin alihankkijat yms.) olisi menettänyt toimeentulon ja joutuisi kuolemaan pois. Tähän Superparasiitti&Co ei suostu missään tapauksessa. Ja ratkaisuksi Superparasiitti järjestää kolmannen ja tarvittaessa neljännenkin maailmansodan, ja lukematon määrä paikallisia sotia, nälänhätiä ja epidemioita. Sehän on selvä, että tyytymättömien ihmisten lukumäärän vähentäminen on jännitteiden purkamisen tehokkain (l.paras) tapa, joka samalla auttaa saavuttamaan ekologisen tasapainon! (max 500 mln)
"I can hire one-half of the working class to kill the other half." © J.Gould - tämä periaate toimii aika hyvin.

Tämä kaikki huomioon ottaen on odotettavissa, että Superparasiitin suunnitelman mukaan (jota ei edes piiloteta kovin tarkasti!) ei niin kaukaisessa tulevaisuudessa 95% populaatiosta kuolee ikävällä tavalla, ja eloon jätetyt 5% saavat tuotantoeläinten oikeudet uudessa uljaassa maailmassa, jossa Superparasiitti elää tasapainossa. Vain Internet ja siinä kirjoittelevat Herra Kani ja hänen kaltaiset henkilöt antaa edes pinen mahdollisuuden että kansat heräävät hypnoosista ennen teurastamoa. Kiitän Herra Kania hänen jalomielisestä työstään melkein puolitoistatuhatta kertaa.

Ebolakani kirjoitti...

"Sitten sellainen asia mikä on askarruttanut minua on se että missä kaikki raha mikä on maksettu takaisin pankkeihin ylipäätänsä on?

Käytännöllisesti katsoen kaikki raha on kirjanpitorahaa.

Kun lainaa maksetaan takaisin, raha oikeasti katoaa pois kierrosta.

Anonyymi kirjoitti...

"Sitten sellainen asia mikä on askarruttanut minua on se että missä kaikki raha mikä on maksettu takaisin pankkeihin ylipäätänsä on?"

Kun laina maksetaan takaisin, raha oikeasti katoaa pois kierrosta. Mutta korko siirtyy velalliselta banksterille velallisen omaisuutena tai omistusoikeutena. Käytännössä vuosittain bankstereiden haltuun siirtyy vuodessa keskimäärin koron verran omaisuutta: tehtaita, kiinteistöjä, maita yms. kivaa jota myymällä banksteri saa rahaa ilman että itse olisi valallinen. Tämän rahan avulla taas voidaan luoda uutta rahaa, kun banksterilla on ihana oikeus luoda uutta rahaa ('fractional reserve banking').
Tätä huijausta voidaan lopettaa vain epäverbaalisin keinoin, mutta niskaan sitten sataa pommeja! (jopa atomipommeja) tai sellaista rikosta ehdottanut presidentti saa kaksi maagista luotia päähän.

Anonyymi kirjoitti...

Jaksaisko Herra Kani auttaa noissa bankrun ja talletuspako pohdiskeluissa ?
Olemme vähän hukassa...

http://iirisiines.puheenvuoro.uusisuomi.fi/91163-bankrun-uhkaa-kautta-euroopan-jos-talletuspako-uhkaisi-nain-toimittaisiin-suomessa

Lähinnä mitä se talletuspako pankkien toimintaan oikeasti vaikuttaa ja mitä ei vaikuta?

Anonyymi kirjoitti...

tarkoittaneeko tuo kommentoija kenties tuolla superparasiitillä jotain sioninviisaiden kirjoissa mainittua etnistä ryhmää mitä myös uskonnoksi väitetään?

Anonyymi kirjoitti...

tarkoittaneeko tuo kommentoija kenties tuolla superparasiitillä...

Ei tarkoita missään tapauksessa.
Se, että pygmit ja eskimot ovat yliedustettuna kaikissa rahajärjestelmän elimissä on puhdas sattuma.

Ebolakani kirjoitti...

"Lähinnä mitä se talletuspako pankkien toimintaan oikeasti vaikuttaa ja mitä ei vaikuta?"

Herra Kani on päässyt siihen johtopäätökseen, että euvostoliitossa talletuspako ei merkitse pankeille yhtään mitään.

Tämä sillä ehdolla, ettei niiden osakkeiden "arvo" laske pörssissä.

Olli kirjoitti...

IMF tunnetaan kehitysmaissa nimellä InternationaMotherFuckers koska se on laittanut niin monen maan talouden sekaisin ja sosialisoinut niiden kansallisomaisuuden yksityisessä omistuksessa olevien keskuspankkien takuihin.