16.2.2010

Huumorinkukka se on kaunein kukka.

Europe Ministers Ready to Force Deeper Cuts on Greece (Update2)
European finance ministers are prepared to impose deeper deficit cuts on Greece and refused to say how they would make good on a pledge to rescue the nation if it can’t finance its debt.  
...
“We’re waiting for Greece to prove that it’s taking very seriously the commitments it has made,” Luxembourg’s Jean- Claude Juncker said...

...
Greece needs to sell 53 billion euros ($72 billion) of debt this year, the equivalent of about 20 percent of its GDP, and faces bond redemptions of about 8 billion euros on both April 20 and May 19.
 Äärettömän huono suomennos:
Euroopan valtiovarainministerit ovat valmiita määrämään syvemmät alijäämän leikkaukset Kreikalle ja kieltäytyivät sanomasta kuinka hyvä lupaus sen pelastamisesta on, jos se ei voi rahoittaa velkojaan
.
...
"Odotamme, että Kreikka osoittaa kuinka vakavasti se ottaa sitoumukset, jotka se on tehnyt," Luxemburgin Jean-Claude Juncker sanoi ...

...

Tänä vuonna
Kreikkan täytyy myydä 53 miljardin euron (72 miljardia dollarin) edestä velkaa, mikä vastaa noin 20 prosenttia BKT: stä, ja joukkovelkakirjoja on tulossa lunastettavaksi noin 8 miljardia euroa 20 huhtikuu, sekä 19. toukokuuta.
Jean-Claude Juncker (Syvällä rintaäänellä): "We’re waiting for Greece to prove that it’s taking very seriously the commitments it has made".
Hahhahaaaa! Eikääh!
 
Täysin käsittämätöntä! Hervotonta! Aivan uskomatonta. (sniiks.)
Nämä harhaanjohtajat ovat kerrassaan vitsikkäitä tyyppejä. 
Mieti! 
Herra Juncker sanoi juuri jotakuinkin näin: "Kreikan täytyy pitää kiinni sopimuksestaan maksaa tyhjästä luotua eksponentiaalisesti kasvavaa velkaa riippumatta siitä, kuinka paljon se aiheuttaa työttömyyttä, konkursseja, maksuhäiriöitä, lainanhoito-ongelma, kurjuutta ja köyhyyttä."
Oikein kunnon huumorimiehiä, jos nyt näin voi sanoa.

Mahtavaa kun pääsee lainamaan itseään:
Ei.
Kreikka ei ikinä voi maksaa velkojaan takaisin. Ei Suomi, UK, Saksa, Espanja... Yksikään Euvostoliitton maa ei tule maksamaan velkojaan koskaan takaisin.
(Viemällä Fetaa?)

Ei kommentteja: