6.12.2012

Hyvää itsenäisyyspäivää toivottaa...


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos hra Kanille hyvästä (tulostus) materiaalista. Mutta tässä blogissa käsiteltävän asian, ja viestin eteen päin vieminen on välillä todella turhauttavaa. Kaikesta aineistosta ja linkeistä huolimatta ihmiset yleensä kieltäytyvät uskomasta viestiä todeksi...

T: pieni(ebola)Kani

Ebolakani kirjoitti...

"Kaikesta aineistosta ja linkeistä huolimatta ihmiset yleensä kieltäytyvät uskomasta viestiä todeksi..."

Ongelma ei ole siinä, etteikö viesti olisi oikea.

Ongelma on siinä, että viestin tuoja ei ole pukeutunut siistiin mustaan pukuun, kanna hienoa titteliä ja toitota viestiään televisiossa, lehdissä sekä radiossa.

Anonyymi kirjoitti...

Sanoppas pieni(ebola)Kani muuta..
Kaikki "väitteet" olis jo helposti varmistettavissa ns. "yleisesti hyväksyttävistä" lähteistä, mutta kollektiivinen zombie walk jatkuu... Muutamia jo helposti "totisiksi tosiksi todistettavia" ns. propellipäiden juttuja: Pankkisektorin rahanluonti = velkapyramidiponzi huijaus, joka koskettaa maapallon jokaikistä ihmistä (IMF tutkijat tästä taannoin puhuivat),YLE:lläkin jopa pyörii jatkuvasti huippu dokkareita, jotka yrittää vääntää rautalankaa "seiskakansalle"..Eilen oli rajua nähtävää, että mistä oloista se meidän ruoka tulee, toissailtana, kuinka 6mrd liikevaihdolla toimiva USAlainen kopterivalmistaja "osti" kopterlinen puolelleen 94 turman omaisia vastaan.. Mites EU?! :D Tarviiko juuri muuta ku perustajaisä Monnet´n sanat: "Eurooppalainen supervalta pitää luoda niin pienin askelin että kansalaiset eivät ymmärrä sitä, mutta että se johtaa väistämättä tähän liittovaltioon", Mites noi Goldman Sachsin kamut tuolla komissiossa, keskuspankeissa, hallituksissa etc.. AlQaida= CIA:n Afganistanin sodassa neuvostoliittoa vastaan luoma ääriliike..(USA käytännössä rahoittanut, kouluttanut ja aseistanut heidät ketä nyt satoja tuhansia siviiliuhreja vaativilla pommituksilla jahtaavat)


Onhan noita, turhauttaa ees listata.. Vaikeneminen ja salkkarit on paljo tärkeempiä! Harmittaa, että tuntuu oma raja lähestyvän missä sheeplet on iPadejaan lääppien naureskellu tarpeeks ja ei voi ku lakonisesti todeta, että ansaitsemasi mukaan tuut pian saamaan.. Tässä hommassa ku ei oo voittajia.. (paitsi aina joku 1% eliitin edustaja)

T: (väsähtänyt)KansAlainen