18.3.2012

Foliohattu päähän, vie!

Masonic Secret Handshake eli vapaamuurien salainen kädenpuristus.

Taloussanomat - Trichet: Kriisissä kyse talouksien sopeutumisesta

Täydellistä foiohattumateriaalia.

:)

24 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tämä kuva kertoo, kuka meitä oikeasti hallitsee.
Eipähän tarvii enää kenenkään epäillä Jyrkin tarkoitusperiä,
Kenen asialla hän oikeasti toimii.

Anonyymi kirjoitti...

Niin hel..tin läpinyvää kun tietää mitä katsoo, googlatkaa gordon brown ja mervyn king: http://www.youtube.com/watch?v=upoxYiu7O5g ...ei näihin hommiin muuten pääse.

Anonymous kirjoitti...

On varmaankin hyvä erottaa toisistaan perusteeton ja perusteltu pelko.
Jos tunnemme aiheetonta ja kohtuutonta levottomuutta uhkamielikuvien vuoksi, meitä voidaan sanoa vainoharhaisiksi.

Jos, taas, on runsaasti kiistatonta näyttöä siitä, että hyvinvointiamme todellisuudessa uhataan konkreettisin tavoin ja, jos kykenemme vieläpä perustellusti osoittamaan tavat sekä nimeämään tahot ja henkilöt, jotka uhkaa aiheuttavat, kyseessä ei ole vainoharhaisuus, ei salaliittoteoretisointi, ei harhaluuloisuushäiriö eikä myöskään psykoottisuus. (Eikä se hattuvamma.)
Kyse on asianmukaisesta, tilanteeseen soveltuvasta (tarkoituksenmukaisesta), vastauksesta vallitsevaan todellisuuteen.

Vainoa ja uhkaa perustellusti tunteva henkilö on realiteettitajuinen, arvostelukykyinen ja hänen vastuuntuntoisuutensa on ihailtavasti kehittynyt aikuiselta edellytettyyn mittaan.

Olivatpa herrat Katainen ja Trichet muurariveljiä tai eivät, he ovat osoittaneet vaarallisuutensa veronmaksajien enemmistöä kohtaan käytännössä monin tavoin.
Kuvassa hymyilevien hahmojen poliittisen toiminnan voidaan perustellusti sanoa olevan vaaraksi kansalaisten hengelle ja terveydelle.
Joten, jos Katainen ja Trichet herättävät pelkoa, se ei ole merkki vainoharhaisesta salaliittoepäilystä.

Terveisin,

Tosikko.

Anonyymi kirjoitti...

Mikä on herra Kanin mielipide siitä, onko vapaamuurareilla tai joillain muilla tarkoitus tehdä yksi maailmanvaltio, mitä eliitti johtaa mielensä mukaan?

Ebolakani kirjoitti...

"Mikä on herra Kanin mielipide siitä, onko vapaamuurareilla tai joillain muilla tarkoitus tehdä yksi maailmanvaltio, mitä eliitti johtaa mielensä mukaan?"

Juuri näin tulee tapahtumaan, mikäli jatkamme allekirjoittamamme lainasopimuksen kunnioittamista.

Anonyymi kirjoitti...

Britannia selvittää mahdollisuutta yksityistää osia tieverkostostaan. Pääministeri David Cameronin mukaan maan pitää pikaisesti löytää keinoja, joiden avulla yhä heikentyvää infrastruktuuria saataisiin parannettua.

– Meidän pitää olla kunnianhimoisempia, Cameron toteaa puheessaan, joka hänen on tarkoitus pitää tänään.
http://www.aamulehti.fi/Ulkomaat/1194728896313/artikkeli/britannia+harkitsee+teiden+yksityistamista.html

Kataisella on viellä matkaa isoihin poikiin, mutta kunnianhimolla, aste kerrallaanhan sitä valaistutaan.

Anonyymi kirjoitti...

Verkkomedian artikkelissa ‘Suomen ja Euroopan eliitti - kansanvallan kuolema’ ( http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=2980 ) on mm. seuraavat kommentit:
“Kurkistus pimeyden ytimeen @ 19.3.2012 0:46:09

Pertti Perusjätkä @ 18.3.2012 0:06:37 kirjoitti mm.
“No onhan meilläkin Suomessa bilderbergiläisiä edelliset pääministerit Aho, Lipponen ja Vanhanen, nykyinen pääministeri Katainen, presidenttimme Niinistö ja edellinen presidentti Ahtisaari, sekä eurooppaministerimme Stubb.

Heidän vapaamuurarijäsenyydestään en tiedä, …”
Katsopa http://ebolakani.blogspot.com/ 18.3.2012 päivätyn otsikon “Foliohattu päähän, vie!” alle!

Kurkistus pimeyden ytimeen @ 18.3.2012 23:48:25

Neuvosto-Virosta karkotettu ja Ruotsiin muuttanut Jüri Lina pääsi Neuvostoliiton lakattua olemasta kurkistamaan varsinaiseen pimeyden ytimeen: hän sai tutkia niitä vapaamuurarien arkistoja, jotka saksalaiset olivat takavarikoineet toisen maailmansodan aikana ranskalaisista vapaamuurari-loosheista ja jotka sodan jälkeen olivat päätyneet Moskovaan.
Paljolti siltä pohjalta hän kirjoitti kirjan ‘Under skorpionens tecken: Sovjetmaktens uppkomst och Fall’
(engl. ‘Under the Sign of the Scorpion: the Rise and Fall of the Soviet Empire’). Siinä osoitetaan, että läntiset vapaamuurarit, ennen kaikkea Wall Streetin Jakob Shiff (pankkigangsteri-vapaamuurari) mm. rahallisella tuella, auttoivat bolsevikki-vapaamuurarit valtaan; ilman saman tahon tukea Kiinassakaan kommunistit eivät olisi päässeet valtaan. Kirjaansa perustuen Lina hän teki elokuvan ‘I skuggan av Hermes: Kommunismens hemligheter’, jossa on selostus hyvällä ja selvällä ruotsinkielellä sekä tekstitys viroksi. Elokuvaan löytyy linkki esim. seuraavasta:
http://norgespartiet.no/component/content/article/214-hvordan-frimureriet-bygde-opp-kommunismen.html (otsikon ‘Hvordan Frimureriet Bygde Opp Kommunismen’ alta selaamalla; sivulla oleva teksti on myös varsin lukemisen arvoinen - Suomessa on ilmiselvästi vastaava tilanne.)
Linan toinen kirja ‘Världsbyggarnas bedrägeri: frimurarnas dolda historia’ (engl. ‘Architects of Deception: The Concealed History of Freemasonry‘) keskittyy enemmän vapaamuurarien muihin aikaansaannoksiin yleensä, mm. salamurhat, massamurhat, kaksi maailmansotaa (tähän mennessä!), Euroopan Unionin perustaminen ja vähittäinen (jotta ihmiset eivät huomaisi) muuttaminen täydelliseksi diktatuuriksi, yhtenä välivaiheena lopulliseen päämäärään eli totalitääriseen maailmanhallitukseen. Kirjan englanninkielisen pdf-version voi ilmaiseksi imuroida esim. seuraavasta: http://curezone.com/ig/i.asp?i=29906
Kirja sisältää paljon sellaista avaintietoa modernin historian ja nykytilanteen ymmärtämiseksi, jota kontrolloidut opetuslaitos ja valtamedia salaavat ja vääristelevät.
Vapaamuurariuden korkeimmille vihkimystasoille päässeet ‘whistleblowerit’ ovat paljastaneet mm., että tasolla 28 (jonne melko harvat pääsevät) annetaan vapaamuurarin tietää, että kaikki siihen asti vapaamuurariudesta kerrottu on valetta; tasolla 33 (jonne hyvin pieni osa pääsee) kerrotaan lopullinen totuus: vapaamuurarien ylin auktoriteetti on Lusifer.
Alempien tasojen muurarit eivät siis tiedä, mikä ylimmällä tasolla asetettu päämäärä on. Osuva kirjan nimi, suomeksi ‘petoksen arkkitehdit’!”
Ja
“Kurkistus pimeyden ytimeen @ 19.3.2012 12:25:36

Vesa Laurio on britti David Noakesin tutkimuksiin ja havaintoihin perustuen kirjoittanut erittäin hyvin pimeyden ydintä valottavan artikkelin: http://vilaurio.blogspot.com/2011/03/eu-juutalaiskommunistinen-diktatuuri_1270.html
Toinen erinomainen aiheeseen liittyvä artikkeli on Seppo Hauta-aholla: http://www.seppohauta-aho.net/Voiko%20Sauli%20Niinistoon%20nyt%20luottaa.pdf
Sitä voisi sanoa Bilderberg-Niinistön bilderbergiläiseksi ‘ansioluetteloksi’!”

Ebolakani kirjoitti...

"Britannia selvittää mahdollisuutta yksityistää osia tieverkostostaan."

Hehe! Tästä tulee hyvä. Tatcherin metkut on vieläkin tuoreessa muistissa.

Ebolakani kirjoitti...

"...tasolla 33 (jonne hyvin pieni osa pääsee) kerrotaan lopullinen totuus: vapaamuurarien ylin auktoriteetti on Lusifer. "

Ai stana!

:))

Anonyymi kirjoitti...

Margaret Thatcherista puheenollen Jüri Lina sanoo kirjassaan ‘Architects of Deception’ sivulla 516 vapaasti käännettynä seuraavaa:
“12-14.5.1989 bilderbergit kokoontuivat La Tojassa Espanjassa ja päättivät, että Margaret Thatcher on erotettava Ison Britannian pääministerin paikaltaan, koska hän kieltäytyy Britannian itsenäisyyden luovuttamisesta eurooppalaisen supervaltion hyväksi, joka syntyisi vuonna 1992. Hänet katsottiin siksi Uuden Maailmanjärjestyksen viholliseksi. Uutisvuodon ansiosta asia kerrottiin amerikkalaisessa oppositiolehdessä Spotlight ja uutinen osoittautui paikkansapitäväksi: Thatcherin erotti sitten Britannian konservatiivinen puolue. Tämän kaappauksen takana olivat vapaamuurarit, jotka näin raivasivat tietä Euroopan Yhdysvalloille.”

Anonyymi kirjoitti...

Kaikkeuden tasapainon ylläpitämiseksi tarvitaan toisiaan tasapainottavaa asiaa. Jos tämä laki on kaikkeuden laki, voimme olettaa "hyvän" ja "pahan" olevan olemassa aina. Lucifer on langennut enkeli, joten hän ei ole ollut olemassa aina. Jos me olemme Lucifer, tästä voisi joillakin herätä kysymys kuka on tämä paha joka meitä johtaa.

Anonyymi kirjoitti...

vapaamuurarius on vain yksi siionistien osa-alue, jolla se niiden siioninviisaiden unelma toteutuu. Tottakai tai paremminkin tietenkin tällä kaikella kehityksellä on suunnittelijat ja ohjaajat. Kaikki mikä estää sen kehitystä tuhotaan tai kielletään/julistetaan laittomaksi ja taas kaikki mikä nopeuttaa sen päämäärän kehityssuuntausta, sitä suositellaan ja siihen painostetaan, vaikka sodalla. Jos taas joku kulttuuri tai suuntaus ei estä tai suosi kehityskulkua, vaan on sille yhdentekevä. Niin sen annetaan vapauden ja demokratian nimellä sallia vaikkapa vaikka paskalla käyminen. Diktatuurin/harvainvallan mikä on vaikkapa naamioitu demokratiaksiei pidä olla liian fanaattinen, koska muuten se herättää vastustusta. Mikäs sen parempi kuin järjestelmä pitää huolen, että orja luulee olevansa vapaa:)

Anonyymi kirjoitti...

Pahoittelen typerää kysymystäni... Mutta näkyykö teillä muilla tuo käyttelykuva kokonaan enää?
Eilen se toimi kokonaan... Mutta nyt sen latautuminen bugaa siten ettei tuota itse kättelyä näy enää on vain harmaata mössöä siitä alaspäin...

Erikoista, ja foliohattu syvemmälle päähän... Tuosta kättelystä puheenollen niin olen itse törmännyt vastaavaan kättelytapaan aina välillä varsinkin vanhempia ihmisiä kätellessä.

Anonyymi kirjoitti...

Toisaalta olen kyllä erimieltä teidän kanssanne, Suomi nimenomaan tarvitsee Poliittisen Eliitin joka koostuu korkeastikoulutetuista, eikä näistä "Herra Hakkaraisista ja Halla-Ahoista"...

Miksi näin? Siitä syystä että koulutus tuo mukanaa yleissivistystä sekä kykyä katsoa vähän laajemmin. "Auttaa näkemään Metsän puiden sijaan."

Totta kai on tietysti väärin jos nämä "eliitit" käyttävät valtaansa sitten vain oman edun tavoitteluun.

Mutta ilman koulutettua elittiiä asioiden hoitaminen menee terveen keskustelun sijaan huutopalavereiksi ja kapea-alaiseksi...

Ebolakani kirjoitti...

"Mutta näkyykö teillä muilla tuo käyttelykuva kokonaan enää?"

Kyllä se näkyy.

"Erikoista, ja foliohattu syvemmälle päähän... Tuosta kättelystä puheenollen niin olen itse törmännyt vastaavaan kättelytapaan aina välillä varsinkin vanhempia ihmisiä kätellessä.

Ei.... voi... kommentoida... foliohattu kiristää...

:))

Ebolakani kirjoitti...

"Kaikkeuden tasapainon ylläpitämiseksi tarvitaan toisiaan tasapainottavaa asiaa. Jos tämä laki on kaikkeuden laki, voimme olettaa "hyvän" ja "pahan" olevan olemassa aina. "

Entä jos "hyvä" ja "paha" ovatkin täysin subjektiivisia käsitteitä?

http://www.weakstream.us/wordpress/wp-content/uploads/2010/06/hory-shet.jpg

Anonyymi kirjoitti...

http://nwohavaintoja.blogspot.com
Kuinka ollakaan, suomen keskeisin uuden maailmanjärjestyksen kyseenalaistaja on juuri poistettu netistä.


Katsokaa TV7 Juhani Julinin haastattelu. Siinä kerrotaan mitä miehiä nämä masonit ovat hyvin yksiselitteisesti. 2 viikkoa haastattelun jälkeen tämä ko. whistle blower lähti autuaammille metsastysmaille kaatumalla oman mönkijänsä alle.

http://www.tv7.fi/vod/player/?program=15677

Anonyymi kirjoitti...

Kaksi uskista kenen ullakolla pölisee pahasti puhuu videolla asioista joista kumpikaan ei tunnu tajuavan paskaakaan. Raamatussa sanottiin, että tää Lucifer on paha juttu, soo, soo ja toinen oli vielä osuuskuntalainen...tsiisus sentään. Kannattaisi lukea välillä muutakin, tai koittaa vaikka ajatella itse. Olis nyt kertonut lukeneensa vaikka Manly P. Hallia niin olis aavistus uskottavuutta.

ps.Kaikki hyväveli jutut on p..seestä

Anonyymi kirjoitti...

Jos mielestäsi kaikki hyväveli jutut on p..seestä, niin käyppä lukemassa
vaikka anttalainen.com sivustot.
Voi mielesi muuttua. Tietysti jos on täysin aivopesty, niin vaikeahan on uskostaan luopua.

Anonyymi kirjoitti...

Itse asiassa olen lukenut joskus Anttalaisen saittia ja toisekseen en omaa "uskoa", uskon vain itseeni. Miten Anttalaisen sivustoa lukemalla tulit käsitykseen, että hyvä veli järjestöt on ok? Ja ehkä on parempi, että jätetään ne aivopesut sikseen. Eiköhän tässä jokaista ole jossain vaiheessa kusetettu, kykenetkö tunnustamaan ;)

Anonyymi kirjoitti...

No hevetti. Kuinka tollaseen käsitykeen pääsit, että olisin sillä kannalla ihan kuin hyväveli -järjestöt on ihan ok.

Anonymous kirjoitti...

Anonyymille. Kyllä nwohavaintoja toimii ihan samassa osoitteessa kuin ennen: http://nwohavaintoja.blogspot.com/

Anonymous kirjoitti...

Minäkin katsoin Julin-videon. Se oli antoisa.
Siinä kuunnellessa ja katsoessa kiinnostui väkisinkin miettimään, miltä Suomen papistossa ja piispojen joukossa on tuntunut, kun Julinin henkilökohtainen paljastus- ja vetoomuskirje on kopsahtanut postiluukusta.
Korkeissa viroissa olevat henkilöt ovat siinä ehkä toisilleen kilautelleet että meinaako se ryhtyä oikein elämäntehtäväkseen tätä tekemään. Työnäky oli tullut kunnioitettavan korkealta taholta ex-vapaamuurarille, suuri pelastustehtävä odotti häntä. Mies vaikutti energiseltä ja motivoituneelta, ja olihan hän jo julkisuuteen tulojensa kera osoittanut, ettei aivan toistaitoinen hommassa ollut.
Hän eli 17 päivää videolla nähtävän haastattelun annettuaan.

Anonyymi kirjoitti...

Siinä missä Seppo Hauta-aho on kirjoittanut, voisi sanoa Bilderberg-Niinistön bilderbergiläisen ‘ansioluettelon‘, http://www.seppohauta-aho.net/Voiko%20Sauli%20Niinistoon%20nyt%20luottaa.pdf niin voisi sanoa että Markus Jansson on kirjoittanut Bilderberg-Kataisen bilderbergiläisen vapaamuurari-’ansioluettelon’:
http://markusjansson.blogspot.com/2012/03/jyrki-katainen-rikollinen-huijari-ja.html.
Tunnustus Markus Janssonille siitä, että hän uskaltaa tuoda totuuden esille käyttäen asioista niiden oikeita nimiä.