21.3.2012

Herra Kani julistaa

Rikoslaki 19.12.1889/39
3 § (11.4.2008/212)
Rikos ihmisyyttä vastaan

Joka osana siviiliväestöön kohdistuvaa laajamittaista tai järjestelmällistä hyökkäystä

1) surmaa tai orjuuttaa toisen, käy hänellä kauppaa tekemällä tarjouksen, ostamalla, myymällä tai vuokraamalla taikka kiduttaa häntä tai aiheuttaa hänelle muulla tavoin suurta kärsimystä tai vaikean vamman taikka vahingoittaa vakavasti hänen terveyttään taikka tuhoaa väestöä asettamalla sitä tai sen osaa hävittäviä elinehtoja tai muulla tavoin,
...
Laki24:sta löytyi hieno selkokielinen selvitys rikoksesta ihmisyyttä vastaan:
Rikoksella ihmisyyttä vastaan tarkoitetaan tilannetta, jossa toimija osana siviiliväestöön kohdistuvaa laajamittaista tai järjestelmällistä hyökkäystä joko surmaa tai orjuuttaa toisen; tai, käy hänellä kauppaa; tai, kiduttaa häntä tai aiheuttaa hänelle muulla tavoin suurta kärsimystä tai vaikean vamman tai vahingoittaa vakavasti hänen terveyttään; tai tuhoaa väestöä asettamalla väestöä tai sen osaa hävittäviä elinehtoja tai vastaavaa; tai, karkottaa tai pakolla siirtää alueella laillisesti oleskelevaa väestöä; tai, vangitsee toisen tai muuten riistää häneltä vapauden kansainvälisen oikeuden vastaisesti; tai aiheuttaa vapautensa menettäneen tahdonvastaisen katoamisen; tai, raiskaa toisen, orjuuttaa häntä seksuaalisesti, pakottaa hänet prostituutioon, raskauteen tai sterilisaatioon tai harjoittaa häntä vastaan muuta vastaavaa törkeää seksuaalista väkivaltaa; tai, harjoittaa rotuerottelua tai vainoaa tunnistettavissa olevaa ryhmää tai yhteisöä joko poliittisen mielipiteen, rodun, kansallisuuden, etnisen alkuperän, kulttuurin, uskonnon tai sukupuolen taikka muun niihin rinnastettavan syyn perusteella. Rikoksesta ihmisyyttä vastaan tuomitaan vankeutta vähintään yksi vuosi, tai elinkautinen vankeustuomio. Teon yritys on rangaistava.
Ja niinpä herra Kani julistaa uusliberalismi nimisen talouspoliittisen suuntauksen Suomen lain (tai lakien) vastaiseksi.

Mutta mikä jännintä: budjettikuria tiukentavaa hallitusten välistä sopimusta ei voida Suomen rikoslain mukaan allekirjoittaa saatikka ottaa käyttöön

:)

10 kommenttia:

Anonymous kirjoitti...

On kovaa juttua tuo lakiteksti.
Viime kädessä laki taitaa olla ainoa, mikä voisi näihin kauheuksiin tehota. Siitä huolimatta, että juuri nyt elämme opportunistien maanisten juhlien aikaa.

Siperia opettaa kirjoitti...

Kannatan ajatusta, mutta huomautan että lakien tehtävä on tukea "yhteiskuntaa" ja hallita kansalaisia, eli ne laaditaan (harhaan)johtajien toimesta (harhaan)johtajien käyttöön. Lakeja ei tuosta johtuen sovelleta (harhaan)johtajiin itseensä, kuten olemme käytännössäkin havainneet.

"Justice is about power, not the other way round"

Anonyymi kirjoitti...

Eikö vieläkään reaktiota IsoKanin juttuun?
Löytyisikö vaan kohde jota vastaan syyte voitaisiin nostaa?
Montako miljoonaa ihmistä on pakotettava ankeuteen (ilman "v"-kirjainta)ja sen seurauksiin, jotta se vastaisi fyysistä vahingoittamista tai tappoa?
Yhteinen "vastuullisuus" on siis vain tapa pitää ihmiset aloillaan kusiaispesän päällä. Vapautuvatko päättäjämme vastuusta sanoen etteivät tienneet tai ymmärtäneet että sadan tuhannen kärsimyksen joukkoon ilmestyy myös kuolemaa? Jos yhteiskunnalle tehdään tämä leikkaus, niin potilaan riski saada pysyviä vammoja on suuri. "Me päätämme että te otatte riskin", sanovat päättäjämme - "ja sitten kannamme kaikki yhteistä vastuuta"

Rosvo-Roopen sanoin: "..surullinen tarina jollei oo vertoa"
:(

Anonyymi kirjoitti...

Lakeja voidaan muutta niin, että se soveltuu käytäntöön. Ei silloin kun yksilön etu sitä vaatii, tai koko kansakunnan. Instituutio tai päättäjien intressit ovat ne jotka mahdollistaa lain muutoksen, silloin kun kyseessä on ns. isot asiat kysymyksessä. Esim. perustuslakimuutos ja eläkevakuutusyhtiöitten vakavaraisuussäänösten kiertäminen niin, että yhtiön varallisuudeksi laskettiin velkasaamisetkin.

Lakiehdotus tuodaan eduskuntaan niin ympäripyöreänä ja munkkilatinana, ettei tyhmät kansanedustajat tiedä edes mistä ovat päättämässä. Hyvänä esimerkkinä varainsiirtoveron anteeksianto SYP:lle edellisen laman jäljiltä. Noin 10 miljardia markkaa. Kohtalaineen lahjoitus Nallen porukalle. Ym ym.

Anonymous kirjoitti...

Millä tavoin taloustiede voi olla hengenvaarallista?
Yksi tapa esitrllään kohdasta noin 19:00 et.p.
http://michael-hudson.com/2012/03/keiser-hudson/

Anonyymi kirjoitti...

Entä sitten ne Suomenkin taivaalle jatkuvasti ruiskutettavat kemikalivanat, joista päättäjämme varmasti ovat tietoisia? Tiedetään, että vanojen sisältämät aineet eivät ole ainakaan terveyttä edistäviä vaan päinvastoin. No, päättäjämmehän voivat ainakin asunnoissaan ja autoissaan suojautua käyttämällä kalliita ilmansuodattimia (joihin kaikilla ei ole mahdollisuutta eikä tietoakaan asiasta)!
Entä lasten tarjoaminen viranomaisten toimesta lääketehtaiden rokotekoekaniineiksi. Entä influenssarokotteen aiheuttamat narkolepsiatapaukset? Kenelle vastuu ja korvausvelvollisuus oikeasti kuuluisi? Ei ainakaan suomalaisille veronmaksajille. Tämä tapaus sopii kuin nenä naamaan siihen kuvioon, jonka kanadalainen lääkäri Guylaine Lanctot on kuvannut kirjassaan Medical Mafia. Lanctotin mukaan tämä mafia on ainakin läntisissä maissa organisoitunut täsmälleen vastaavalla tavalla kuin sisilialainen mafia. Päätekijöitä ovat mm. tietyt hallinnon viranomaiset ja lääketeollisuutta edustavat tahot. Lanctot on toiminut lääkärinä kolmessa maassa: Kanadassa, Yhdysvalloissa ja Ranskassa, joten hän tietää, mistä puhuu. Lanctotin englanninkielinen haastattelu löytyy esim. seuraavasta: http://www.whale.to/a/lanctot.html . Mafian toimesta Lanctotilta otettiin kirjan julkaisemisen jälkeen lääkärinoikeudet. Olisivat ilmeisesti tappaneet, jos olisivat tienneet kirjasta etukäteen.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä Kemikaalivana asia on kyllä mennyt niin naurettavuuksiin että oksat pois... :D

Kyseessähän ei siis ole mikään Frikcing kemikaali vaan Hävittäjien/ liikennelentokoneiden turbiini moottoreiden aikaansaannos... Kun lennetään tarpeeksi korkealla tarpeeksi kovaa. Katsokaas kun polttoaineen palamisen yhteydessä kondensoituu vettä...

Ja kyllä ajan kanssa nämä "Vanat" leviätä laajalle alueelle ja häviävät noin viikossa. Niillä tosin tiedetään olevan maata viilentävä/lämmittävä vaikutus, Valkoinen pilvi sitoo vähän lämpöä vrt. tumma maa/metsä mutta toisaalta ne heijastavat sitä lämpösäteilyä takaisinpäin. :) Mutta ei ne mitään kemikaalia ole. Jos ei pakokaasua mielletä kemikaaliksi...

Tv. Lentäjä.

Anonyymi kirjoitti...

Joskus kysyin voiko pankkia haastaa oikeuteen, tässähän voisi olla lain kohta, tomisiko tämä paremmin ryhmäkanteena tms.? Siinä vaiheessa kun ollaan kreikan tilanteessa, olisi aikaa ainakin suunnitella näitä bambumajasta käsin.

Anonyymi kirjoitti...

Sitten tarvitaan vielä niitä "viheltäjiä", jotta saadaan wikileaks tyyliin todistusaineistoa oikeudessa, sitten vaan omaan taloon tavarat takaisin (demonista naurua).

Anonyymi kirjoitti...

Tässä on vastausta ‘Tv. Lentäjälle’, 26. maaliskuuta 2012 15.59:

“Allan Buckman…A former wildlife biologist and environmental scientist with the California Department of Fish & Game, Allan’s 38-year career has given him crucial insight into environmental stress and the decline of ecosystems. …saying:
The fallout contains aluminum, strontium, radium, boron, and many more metals, all of which have been documented in every drinking water supply in California and Arizona since about 1987.
They only way that could happen is from air application, but no explanations are available.
The time for skepticism is over: whatever the purpose of these operations, they are destroying the planet. “:
http://atruthsoldier.wordpress.com/2011/07/12/video-chemtrails-proof-from-an-insider-15/

Allan Buckman's Power Point Presentation which was presented at the Geoengineering Seminar on October 23, 2011 is located below titled: Man-Made Climate Change in the Skies 2011: http://www.agriculturedefensecoalition.org/sites/default/files/file/geo_scheme_16/MAN_MADE_CLIMATE_CHANGE_IN_THE_SKIES_2011_1.pf
Ks. erityisesti kuvaa 17! Vanat eivät synny turbiinimoottorien kohdilla.

CHEMTRAILS TO POISON YOU - TOP SECRET - NATO & UN operation - 3 CHEMTRAILS - Former FBI Chief Ted Gunderson has proof Chemtrail Death Dumps Must Be Stopped NOW:
http://www.firstpost.com/topic/organization/federal-bureau-of-investigation-chemtrails-to-poison-you-top-secret-nato-un-operation--video-ZlCqCeb96bU-272-1.html