12.9.2011

Tämä ei ole lääke. Tämä on myrkky.

Katainen: Tämä ei miellytä ketään, mutta pakko tehdä
– Hallitusneuvotteluissa sovittiin kuuden puolueen kesken valtion taloutta sopeuttavista toimista, jotka lisäävät valtion tuloja, vähentävät valtion menoja ja pienentävät velanottotarvetta. Toimet on syytä saattaa voimaan etupainotteisesti ja nopeasti, jotta toivotut, taloutta tasapainottavat vaikutukset saataisiin aikaan mahdollisimman nopeasti.
Mietitäänpäs tätä hetki.

Vuonna 2005 palkansaajat jakautuivat seuraavasti:
yksityinen kotimarkkinasektori ~60%, julkinen sektori ~ 25% ja vientiteollisuus ~15%. Eli vuonna 2005 yksityisellä kotimarkkinasektorilla oli 1 258 800, julkisella sektorilla 524 500 ja vientiteollisuudessa 314 700 palkansaajaa.(Julkinen sektori pyörittää samaa euroa vasemmasta kädestä oikeaan!)
85% työvoimasta pyörittää samaa euroa vasemmasta kädestä oikeaan. Joten mitä tapahtuu kun valtion tuloja kasvatetaan ja menoja leikataan? Aivan oikein! 85%:lle työvoimasta jää vähemmän euroja pyöritettäväksi, joka tarkoittaa työttömyyttä, konkursseja, maksuhäiriöitä, lainanhoito-ongelmia... kaikkea sitä, mitä vain voidaan saada aikaiseksi, kun vaihdonvälineestä tehdään (tai tulee) niukkaa.

Tämä ei ole lääke. Tämä on myrkky, jolla kaiken lisäksi hoidetaan oiretta!

Oikea lääke on velaton raha.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Se valtio, joka yrittää luoda velattoman rahan omaan käyttöön, joutuu sotaan ja tuhoon. Banksterit eivät salli moista rikosta valittua kansaa vastaan. Saksassa oli luotu oma velaton raha, jonka avulla 30% työttömyys, hyperinflaatio loppuivat heti ja kansantalous nousi kukoistukseen. Joten banksterit mobilisoivat sekä kapitalistisen, että kommunistisenkin maailman jotta tämä velattoman rahan toimintaperiaate ei olisi levinnyt muille kansoille.
Samankaltainen käsittely odottaa velkaorjuudesta pyrkivää tällakin kertaa. Jos joku yrittää olla maksamatta bankstereille se ei elä pitkään - kysykää vaikka J.F.Kennedyltä.