10.7.2011

Talent euvostoliitto (jatkuu)

Ja lavalle nousee (rumpujen pärinää) Italia: Exclusive: EU calls emergency meeting as crisis stalks Italy
European Council President Herman Van Rompuy has called an emergency meeting of top officials dealing with the euro zone debt crisis for Monday morning, reflecting concern that the crisis could spread to Italy, the region's third largest economy.
...
Huono Suomennos:
Euvostoliiton neuvoston puheenjohtaja Herman Van Rompay on Maanantai aamuksi kutsunut huippuvirkailijat hätäkokoukseen, jossa käsitellään euvostoliiton velkakriisiä. Tämä heijastelee huolta siitä, että kriisi saattaa levitä Italiaan, alueen kolmanneksi suurimpaan talouteen.
...
Noh, seuraavaksi Espanja ja [lisää euvostoliiton maa]. (Kani oli täysin varma, että Espanja tulee ennen Italiaa.)

Mutta, mutta.

Seuraavien äärimmäisen jännittävien kuukausien aikana suosittelen pitämään muutaman asian mielessä.
- Miksi pankit kaatuvat? Koska ne pyörittävät velkapyramidiponzihuijausta.
- Mikä on euvostoliiton keskuspankin toissijainen tarkoitus? Pitää velkapyramidiponzihuijaus pyörimässä.
- (Velka)ongelma ei ole ongelma, se on ominaisuus. Tämä ominaisuus on implementoitu yli 150 maahan, eikä se näin ollen voi (enää paljoakaan) levitä.
- Euvostoliitossa euvostoliiton keskuspankkia (EKP) on kielletty lainoittamasta viranomaisia tai julkista sektoria. Tällä on selkeä tarkoitus: talouspoliittisen vallan ulkoistaminen luottoluokitusyhtiöille sekä päämarkkinatakaajille ts. velkakirjamarkkinoille. Ja tällä taas on selkeä tarkoitus: IMF:n saattohoito (vrt. Kreikka, Irlanti jne.)

Ei muuta kuin pongailemaan uutisista kuinka Italialaiset ovat väärentäneet (valtion) kirjanpitoa, ovat laiskoja, välttelevät veroja, joutuvat aikaisin eläkkeelle, kuinka heidän julkinen sektorinsa on tehoton sekä ylipaisunut ja niin edelleen, ja niin edelleen.

Ei kommentteja: