14.7.2011

Asiasta puuhun...

Kanilla on tylsää. Kani leikkii tehosekoittimella. Kani löysi vakaumuksen: Lentävä spagettihirviö
Lentävä spagettihirviö (engl. The Flying Spaghetti Monster) on parodisilla piirteillä varustettu jumalolento, jonka Bobby Henderson toi julkisuuteen vuonna 2005 vastalauseeksi Kansasin osavaltion opetuslautakunnan päätökselle sallia älykkään suunnittelun opetus kouluissa evoluution rinnalla.
Mies sai tahtonsa läpi: siivilä päässä ajokorttikuvaan
...
Almin taistelu uskonnonvapauden puolesta viranomaisia vastaan alkoi, kun hän julistautui pastafariksi ja perusti muutama vuosi sitten Lentävän Spagettihirviön kirkkokunnan.  Pastafari on kutsumanimi Spagettihirviön seuraajille.
...
Kuulkaa kaikki hänen nuudelisen ulokkeensa koskettamat Suomalaiset Pastafarit! Me olemme etuoikeutettuja. Me elämme luvatussa maassa.
Ja niinpä on meidän tehtävämme jatkaa työtä nuudelisen herramme sanan levittämisessä. Meidän on kerrottava kaikille kuinka herramme keitettiin syntiemme vuoksi. Meidän on kerrottava kaikille kuinka ilmaston lämpeneminen, maanjäristykset, hurrikaanit ja muut luonnonkatastrofit johtuvat merirosvojen lukumäärän vähentymisestä 1800-luvun jälkeen.


Viekää sana ja kertokaa että heidän on otettava hänet, Lentävä Spagettihirviö, herraksi ja vapahtajaksi. Sillä vain hän on tie taivaaseen (siellä on oluttulivuori) ja pelastukseen.

(Suom: Hänet keitettiin syntiemme vuoksi.)

1 kommentti:

Mr.Crow kirjoitti...

lentävä spagettihirviö ftw!