9.5.2011

Olkaa kilttejä, ei teidän tarvitse viedä minua huoneeseen 101!

Miksi? Ei ole mitään, mitä en tunnustaisi.

Ei mitään.

Olen kertonut teille jo kaiken.

Mitä haluatte minun tietävän?

Ottakaa hänet minun sijastani.

Hän on ajatusrikollinen. Hänet te haluatte.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joo nyt se kani sekos lopullisesti.

Anonyymi kirjoitti...

Kani chillaa, Orwellin visiot ei realisoidu koska talous kyykkää. Näin ainakin Dimitri Orlow kirjoittelee blogissaan cluborlov. Mies on kokenut neukkulan romahduksen ja paasaa samankaltaisuuksista jenkeissä. Hänen mukaansa visiot riehuvista jengeistä tai poliisivaltiosta eivät ole todellisia vaan pikkuhiljaa kaikki meno vaan hidastuu (Helsingissäkin pistetään ennätysmäärä poliiseja kilometritehtaalle). Tietysti haittapuolena (mikäli sen sellaiseksi kokee) on se, että suuri osa 60-luvulla ja siitä eteenpäin syntyneistä kuolee johonkin muuhun kuin vanhuuteen...itse en ole niin varma onko tuo niin huono asia.

Anonyymi kirjoitti...

Orwell oli optimisti?

Anonymous kirjoitti...

Kaikki mukaan Pankkitukipiknikille huomenna
11. toukokuuta 2011 · 15:00 - 18:00
Paikka: Pikkuparlamentin puisto.
Solidaarisuutta Portugalin kansalle - ei eurooppalaisille pankeille.

"Eduskunnan suuri valiokunta käsittelee Portugalin takauspakettia keskiviikkona 11.5.2011.
...Kriisipaketista käytävää keskustelua on hallinnut kritisoivia tahoja syyllistävä ilmapiiri. Tukipaketin arvostelijoita syytetään solidaarisuuden puutteesta.

”Olisi väärin jättää Kreikan ja Portugalin kaltaiset maat pulaan.”
” Ilman tukea kriisimaat voisivat pahimmassa tapauksessa ajaa
Euroopan rahoitusjärjestelmän kriisiin ja Suomenkin lamaan.”

Mutta ollaanko tässä todella auttamassa Portugalia ja muita kriisimaita? Vai onko kyse globaalien rahoitusmarkkinoiden yleisen periaatteen ”yksityiset voitot, sosialisoidut riskit” uudesta ilmentymästä? Ja mitä tarkkaan ottaen ovat solidaarisuuden ehdot, jos kriisimaat esitetyillä ehdoilla ”pelastetaan”?

EU:n ja Kansainvälisen valuuttarahaston IMF:n junailemat tukipaketit ja vakausmekanismit ehdollistetaan ankariin budjettileikkauksiin valtiontalouden alijäämien kuromiseksi umpeen. Säästökuurit syöksevät kriisimaat syvään taantumaan ja estävät velkaisten maiden toipumisen.

Suuren valiokunnan kokoustaessa tukipaketin tiimoilta Suomen Attac kutsuu koolle mielenosoitus-piknikin
11.5. klo 15.00 lähtien Pikkuparlamentin puistoon.

Puheenvuoron kriisipaketin vaikutuksista demokratian kannalta pitää Suomen Attacin puheenjohtaja, kansainvälisen politiikan professori Heikki Patomäki.

Myös kokouksesta poistuvia suuren valiokunnan jäseniä haastetaan kommentoimaan tukipakettikeskustelua ja vastaamaan mielenosoittajien esiin nostamiin kysymyksiin.

Mielenilmaukseen osallistuvat haluavat sanoa Pikkuparlamentissa kokoontuvalle suurelle valiokunnalle, ettei Euroopan komission ehdottamaa reformipakettia tule hyväksyä sellaisenaan. Ehdotetussa muodossa se ei viitoita tietä ulos kriisistä eikä kykene estämään tulevia kriisejä.

Mieltään osoittavat kansalaiset haluavat myös kritisoida hallintapakettia siitä, että:
• siihen kuuluvat vyönkiristyskuurit rapauttavat hyvinvointijärjestelmiä entisestään ajamalla alas julkisia palveluita, palkkoja, eläkkeitä ja tulonsiirtoja; toisaalta siihen kuuluu uusliberalistisen ideologian mukaisesti veronalennuksia yksityisille yhtiöille ja hyökkäyksiä työlakeja vastaan
• samalla kun se rankaisee eniten kaikkein huono-osaisimpia niin se myös johtaa deflaationaariseen talouskehitykseen ja kriisin pitkittymiseen
• se kaventaa entisestään demokraattisen politiikan alaa Euroopassa kun komissiolle annetaan pitkälle menevät valtuudet kontrolloida jäsenvaltioiden talouspolitiikkaa

Demokraattiselta näkökannalta ei ole mitenkään hyväksyttävää päättää tällaisista asioista ilman laajaa ja perusteellista julkista keskustelua. Taas kerran kriisin nimissä ajetaan kiireellä uutta uusliberalisaatio-kierrosta. Parempi olisi yrittää käyttää kriisiä hyväksi kestävämmän, oikeudenmukaisemman ja demokraattisemman järjestelmän rakentamiseen."

Lisätietoja mielenilmauksesta antaa:
Marissa Varmavuori (050 5422067)

Pete kirjoitti...

:)

Onko kaikki ok ?

Anonyymi kirjoitti...

Wall Street Journal julkaisi Timo Soinin todella tiukan ja asiallisen artikkelin. Nyt sitä on sitte menty muuttelemaan ja poistelemaan juuri niitä tärkeitä kohtia, jossa Soini kritisoi mm. Irlannin pakotettua tukipakettia. Denninger kirjoittaa aiheesta terävästi:

http://market-ticker.org/akcs-www?post=185817

Muutettu artikkeli löytyy täältä:
http://online.wsj.com/article/SB10001424052748703864204576310851503980120.html#articleTabs%3Darticle

ja se alkuperäinen esim. täältä:
http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=510061

Aika uskomatonta touhua?!

--Pietro

Ebolakani kirjoitti...

"Wall Street Journal julkaisi Timo Soinin todella..."

Ponzi...

kaksi plus kaksi on ...

Anonymous kirjoitti...

Jollei ponzimekanismille tehdä mitään, on ihan sama kuinka paljon asian ympärillä pidetään mekkalaa. Ponzin hävittämisestä Soini ei puhu. Vai puhuuko? Hän kuvailee ja mainitsee sen kyllä.
WSJ ei ole mikään puolueeton julkaisu, vaan banksterien ja valtioiden hallintoylhäisön edunvalvoja.

Mr.Crow kirjoitti...

Piratebayn blogissa törmäsin tälläiseen uutiseen: http://www.telegraph.co.uk/technology/news/8481330/Alarm-over-EU-Great-Firewall-proposal.html

Piraatit (ja muut vapautta kannattavat tahot) ovat nyt ilmeisesti liikkellä tämmöisen "sähköisen suojamuurin" pystyttämistä vastaan. Nuff said.

Anonyymi kirjoitti...

Pikkuparlamentin puistossa nähdään! Toivottavasti porukkaa on vielä kuudelta paikalla, sillä aikaisemmin en orjuudeltani ennätä. Banks win?