13.5.2011

- Vihaan häntä.
- Sinun pitää rakastaa häntä. Ei riitä, että tottelee häntä. Häntä pitää rakastaa.

7 kommenttia:

Ville Iivarinen kirjoitti...

Onkohan Herra Kani koskaan kokeillut minkäänlaista meditaatiota? Se on ainakin itselleni ollut hyvin hyödyllistä erilaisten patologisten tilojen välttämisessä. Se on kuitenkin aika mieletöntä antaa joidenkin ajatusten vetää itseään syövereihin, kun ne kuitenkin on pelkkiä ajatuksia. Itse olen pitänyt eniten Echart Tolle nimisestä miehestä, hänen juttujaan voi kuunnella youtubesta ja googlevideosta vaikka kuinka paljon, ja minua ne ovat ainakin auttaneet kovasti pääsemään siitä tuskasta, mitä tuo rahan kuvion miettiminen aiheuttaa.

Jos saa sinutella, niin sanoisin, että sinä suhtaudut tähän kaikkeen ihan liian henkilökohtaisesti. Kärsimys on asia, jonka me itse aiheutamme itsellemme ja sen voi myös lopettaa. En yhtään epäile, ettetkö kohta nouse tästä taas ihan ilman mitään meditaation opiskeluakin, mutta se todella auttaa kärsimyksen kanssa ja se auttaa siinä, ettei menetä jatkossakaan ajatustensa, tunteidensa ja mielensä hallintaa.

Olette Herra Kani kuitenkin meidän puolen parhaita sotureita tässä taistossa ja me kaikki haluttaisiin nähdä meidän parhaat soturit huippukunnossa.

J kirjoitti...

Tuhdimpi lääkitys ja vähemmän porkkanoita, kyllä se siitä...

Anonyymi kirjoitti...

gag order?

Anonyymi kirjoitti...

Kanille sopisi paremmin Orwellin teos Eläinten vallankumous

Anonyymi kirjoitti...

Ei kai vaan kani ole innostunut liikaa keväästä?

Anonyymi kirjoitti...

Tuhdimmin porkkanoita ja pienempi lääkitys, sillä se oikeasti lähtee. Kani nyt hommiin, jumaliste tässä kärsitään pahanlaisista vieroitusoireista ja oma kapasiteetti ei riitä tällaisen blogin pitämiseen.

-TP

Anonymous kirjoitti...

Se, että kykenee ahdistumaan parisatavuotiaan kuristavan rahajärjestelmäponzin musertavuuden vuoksi, on osoitus tasapainoisesta mielestä, realismista ja terveestä sielusta.
Masennus on paljon asianmukaisempi reaktio toivottomilta vaikuttaviin olosuhteisiin kuin tasapainoinen optimismi.

Toisin kuin optimisti, masentunut ei elä harhoissa.