5.5.2011

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

1984..?

Anonyymi kirjoitti...

Onks tää Kanin isä ? Heh, ei vaiskaan. Viitataanko tällä tohon linkin kuvan nimessä olevaan dna-rekisteriin, joka on jokaisen valvovan viranomaisen märkä toiveuni. Rekisteri, jossa on jokaisen kansalaisen valokuva, hammaskartat, sormenjäljet ja dna-näyte. Eihän sillä ole merkitystä, vaikka syyttömät joutuvat turhaan epäilyksenalaisiksi. Olennaista on tulokset.

Mr.Crow kirjoitti...

wtf?

Anonyymi kirjoitti...

Nyt ei muuten naurata enää yhtään...
dollari-indeksi oli viime viikonloppuna yhden pisteen päässä vuoden 2008 tasosta, jolloin koko finanssijärjestelmä polvistui. Sitten tuli mielenkiintoinen uutinen.

Nyt kulta, hopea ja varsinkin öljy ovat laskeneet rajusti ja dollari vahdistunut.

Sanoin jo 2 vuotta sitten, että kun dollarikriisi uhkaa, USA ottaa bin Laden kortin käyttöön, mutta oletin, että uusi vakava "terroriuhka" tai "terrori-isku" olisivat olleet se mitä tapahtuu. Eihän sitä tiedä, ehkä esim. Washintonissa DC:ssä losahtaa ja siitä syytetään Syyriassa majailevia al-Qaida joukkoja. Syyriassa siksi, että Venäjä pitää saada häädetyksi Syyriasta pois. Libya on jo hoidettu, kun Kiina on "poistettu" markkinoilta.

Onkohan tässä euroopan osalta kyse kullan konfiskoimisesta? Kreikalla on kultaa, Portugalilla on kultaa ja myös Libyassa on suuret kultavarannot?

--Pietro

Ebolakani kirjoitti...

Kerroin heille kaiken sinusta.

Ajatusrikoksista. Seksirikoksista, petollisuudestasi.

Olen kiitollinen, että he saivat minut, ennen kuin oli myöhäistä.

Anonymous kirjoitti...

Rakkahin Hra Kani, ei mitään suuren luokan arvoituksia, kiitos. Meitsin elämä kun on muutoinkin riittävän risaista.
Saisimmeko, arvostava, odottava lukijakuntasi, pyytää tietoa hiukkasen selväsanaisemmin, mitä on tapahtunut, kun: "he saivat minut...

Jos kyse on näistä tietomurtoyrityksistä, niitä nyt on viime aikoina riittänyt. Niihin pitänee vain tottua. Tänään ja eilen ei ohjelma ole tökkinyt enää.
Mutta, eihän kenkä tästä purista... pelkään.

Anonyymi kirjoitti...

Näkisitte vaikka vähän vaivaa ja ottaisitte selvää asioista itse...

Koska niin harvat lukevat kirjoja nykyään (kaikki vain vakoilevat toisiaan jossain youbookissa tai katsovat videoita facetuubissa), niin kirjavinkit lienevät turhia. Sen sijaan niin voisitte vaikkapa mennä lähimpään videovuokraamoon ja kysyä jos heillä on jotain elokuvia joissa näyttelee elefanttimies tai joku Elizabeth Taylorin ex-miehistä.

Toisaalta, lieneekö edes välttämätöntä, kun ottaa huomioon yhteiskunnan jossa elämme...

-O