31.3.2011

Loistavaa!

Palkkaa ei kohta saa maksaa käteen
Harmaan talouden työryhmä ehdottaa, ettei rakennusalalla ja majoitus- ja ravitsemisalalla saisi enää maksaa palkkaa käteisenä.
...
Kuuleko Kani jonkun pankinjohtajan hierovan käsiään yhteen ja sanovan: Excellent.

7 kommenttia:

Mahti kirjoitti...

Yks syy miksi, fyysinen raha halutaan pois. Mutta sitten tulee Kulta ja hopea (ainakin hetkeksi, ennenkuin sekin kielletään)

Anonyymi kirjoitti...

Kyse onkin harmaan talouden työryhmän ehdotuksesta. aka pankit.

lautturi kirjoitti...

Olikohan Italiassa joku aika sitten että käteisostot 1000e ylöspäin samoin laittomiksi... en ole ihan varma, mutta IsoVeli on voimissaan.

Anonyymi kirjoitti...

Ootteko koskaan ajatellut kuinka paljon luottokorttien lisääntyminen vaikuttaa, tai kuinka paljon tätä velka touhua on buustannut ihmisten siirtyminen luottokorttien käyttöön maksuvälineenä? Ei mikään ihme, että niitä puoliväkisin tyrkytetään. Tavallaan fiksu järjestelmä joka on eräänlainen viimeinen puolustusmekanismi jolla järjestelmä pysyy pystyssä.

-Alarik-

Anonyymi kirjoitti...

Ehdotuksen tätä kohtaa on kirjoitettu niin, että pankin mies on ollut selän takana ja pitänyt kynästä kiinni kuin lasta opetettaessa tekemään kirjaimia.

Että osaa olla tyhmiä noi työryhmän jäsenet. Tyypillisiä virkamiehen maailmankuvalla ominaisia teoreetkkoja. Minulla meni 10 sek. aikaa keksiä kuinka tuo pykälä kierretään jos se toteutuu. Olen vain pienyrittäjä ilman palkkatyövoimaa. Ei ne isommat yrityksen omistajat voi olla meikäläistä tymempiä.

Aikaa ja kokouksia jossa palkka juoksee, on kulunut varmaan
paljon, että noinkin tyhmä ehdotus on saatu kirjattua ja ihan vilpittömässä lapsen uskossa.

Ebolakani kirjoitti...

Harmaatalous on oire.

Harmaantalous on oire hemmetin kovasta verotuksessa.

Hemmetin kova verotus on oire älyttömän suuresta julkisyhteisöjen velasta

Ja älyttömän suuri julkisyhteisöjen velka on oire rahan "syntymekanismista": ennen kuin euro voidaan kuluttaa, se täyty lainata (korolla tietenkin).

Tämä on oireiden aiheuttaja. Tämä on se sairaus. Tämä on se syy.

Kaikki muu on vain oiretta tästä.

Anonymous kirjoitti...

Tuija Braxin työryhmässä valmistellun lakiesityksen seurauksena velkajärjestelyyn pääsevän velallisen asema romuttuu velkojapankin hyväksi.
Esitys valmistui viime kuussa vaivihkaa.

Perusoikeus, omaisuudensuoja, on uhattuna, sanoo Aalto yliopiston tutkija Tapio Laakso Avun 13/2011 (31.3.2011) jutussa. Juttua ei löydy netistä, ainoastaan paperilehdestä.
Asuntovelallisesta tulee riskien toteutuessa ulosoton asiakas ja hänen asemaansa verrataan holhouksenalaisuuteen. Laakso näkee velallisen sodassa haavoittuneena, joka sen vuoksi asetetaan holhoukseen.
Hra Kani, millaisia tulevaisuudennäkymiä lausuntokierroksella oleva laki toteutuessaan saisi aikaan?

Suomen Yrittäjissä on aiheesta jotain:
http://www.tahtomedia.fi/1815