7.12.2010

Nörttien kosto!

Kaikki alkoi tästä: December 7 Is The Unofficial Pan-European Bank Mutiny Day
...a pan-European organized bank run day on December 7, 2010, and has metastasized to Italy, Germany, the Netherlands, the UK and Greece.
...
Huono Suomennos:
...yleiseurooppalainen organisoitu talletuspako päivä 7. joulukuuta 2010, joka on muodostanut etäpesäkkeitä Italiaan, Saksaan, Alankomaihin, Iso-Britannia ja Kreikka.
...
Sai hieman potkua entisestä Man U:n pelaajasta Eric Cantona:sta: Man U Player Of The Century Eric Cantona Appeals For Peaceful Revolution Against Banks, Calls For Europeans To Pull Their Money
"... What is the system? The system revolves around the banks. It's based on the power of the banks... so it must be destroyed starting with the banks."
Huono Suomennos:
"...Mikä on tämä järjestelmä? Tämä järjestelmä pyörii pankkien ympärillä. Se perustuu pankkien valtaan... joten se täytyy tuhota aloittamalla pankeista."
Sitten kävi näin: Do like Cantona - kick a bank in the nuts!
Our dear friends at WikiLeaks just got their PayPal account shut down. We know there's a solution for this. It's to do like the great football player Eric Cantona - get your money back from your bank (like PayPal) - and if possible close down your account!
...
Huono Suomennos:
Rakkaiden Wikileaks ystäviemme paypal-tili suljettiin. Tiedämme, että tähän on ratkaisu. Se on tehdä kuten suuri jalkapalloilija Eric Cantona - ota rahasi takaisin pankistasi (kuten PayPal) - ja jos mahdollista sulje tilisi....
Ja jostain puskan takaa: Nörttien kosto! ‘Anonymous’ Launches Operation Avenge Assange (samasta aiheesta)
Hacker coalition Anonymous has launched a slew of cyber assaults against what it perceives to be enemies of WikiLeaks founder Julian Assange,...
Huono Suomennos:
Hakkereiden yhteenliittymä Anonyymit on laukaissut koko joukon kyber hyökkäyksiä niitä vastaan, jotka se on havainnut olevan Wikileaks:n perustajan Julian Assangen vihollisia,...
Ohgay.

Jokainen Internet liittymä on joltain Internet-palveluntarjojalta esim. Sonera, Elisa... Jne.
Jokainen tällainen palvelutarjoaja on yritys, joka toimii jonkun maan lakien ja säädöksien mukaisesti.
Pieni muutos lakiin, tai säädökseen aiheuttaa Internet-palveluntarjojalla toimenpiteitä esim. DNS-suodatus tai vaikkapa Lex nokia.

Mitäs luulet harhaanjohtajien keksivän kun-ja-jos joku nörttiporukka kyykyttää muutaman monikansallisen pankin esim. palvelunestohyökkäyksellä tai vaikkapa IP-osoite huijauksella?
Niinpä niin.
Pahimmassa tapauksessa Nörttien kosto kostautuu eeppisillä mittasuhteilla. Muistatko tämän: EU aikoo muuttaa Internetin televisioksi ?

Tässä on hyvinkin mielenkiintoiset mahdollisuudet täysin omituiseen paskamyrskyyn.

3 kommenttia:

Anonymous kirjoitti...

Assange on kaikesta päätellen globaalin pankkileirin mies.
En seuraa kovin laajasti asioita, mutta eräs Wienissä asuva irlantilais-itävaltalainen toimittaja Jane Burgermeister on jo pitemmän aikaa tehnyt yhteenvetoja kiinnostavasti juuri Hra Kanin tänään mainitsemilla linjoilla. Puoliksi irlantilaisena hänellä on sisälukutaito äitinsä kotimaan tilanteeseen. Wienissä asuvana hän on toisen keskeisen pelurin Saksan reaktioiden tuntumassa.
J.B:ssä viehättää, että hän hauskasti muuttaa käsityksiään, kun tosiasiat sitä vaativat. USA:n välivaalien jälkeen J.B. hehkutti TeaPartya ja Ron Paulia esimerkkinä myös Euroopalle. Hopsis. Pari päivää sitten Ron Paul osoitti menneensä Assange-Wikileaks -retkuun hook, line and sinker, ja näin entinen sankari paljastui J.B:lle globalistien ja pankkien mieheksi. Hurraa.

Assange siis kohtsillään vuotaa pankeista jotain, joka antaa tekosyyn pankkileirille sekä valtaa pitäville johonkin/joihinkin eeppiset mitat omaaviin toimenpiteisiin - turvallisuussyistä.
Että mikä on linkki:
birdflu666.wordpress.com
Siellä on useita asiaa koskevia juttuja.

Ebolakani kirjoitti...

Herra Kani ei ota selvää tästä Wikileaks jutusta sitten niin millään.

Kun wikileaks vuosi dokumentteja Irakin sodasta, niin kuka ja miksi kävi läpi 391,832 raporttia ja poisti niistä mm. henkilöiden nimet?

Tai miksi ihmeessä he "vuotavat" ameriikan ihmemaan diplomaattien kirjeitä. Mitä merkitystä heidän sanomisillaan on mihinkään?

Tai jos Wikileaks olisi oikea "aktivisti-vuotaja-systembölaget" niin saisiko se NÄIN Paljon otsikko ja/tai palsta tilaa valtamediassa?

Lintu vai kala?

Mr. Crow kirjoitti...

Olen pohtinut aivan samoja asioita Wikileaksista, sivustoon tutustuin jo kauan ennen lööppien syntymistä.
Muistan clipit amerikkalaisisten taistelukoneiden GunCameroista joissa oli myös tilanteeseen liittyvää radiokommunikaatiota. Aika kovaa kamaa kun ampuivat nämä toimittajat kameroineen Irakissa. "Luulivat" toimittajia RPGeillä aseistautuneiksi taistelijoiksi. Ammuttuaan kohteensa lentäjät vaan kommentoivat viileään tyyliin: "kuolkaa siat" tai jotain vastaavaa.

Mutta nyt asiaan eli olen kovasti miettinyt näitä hyvinkin paljon uutisoituja juttuja Wikileaksista ja sitä millä tämänkaltaisella toiminnalla pyritään. Suunniteleeko Eliitti koko internetin sensuroimista Wikileaksin tapaisilla "vaarallisisilla tiedoilla"? En kyllä ole mistään varma......