8.9.2010

Eurostat? Mikä euro stat? Ahaa. Se tarkoittaa euvostoliittolaista statistia. Joo. Ny mä tajuun.

EU Probes Hidden Greek Deals as 400% Yield Gap Shows Doubt
Four months after the 110 billion- euro ($140 billion) bailout for Greece, the nation still hasn’t disclosed the full details of secret financial transactions it used to conceal debt. 
...
“We have not seen the real documents,” Walter Radermacher, head of the European Union’s statistics agency Eurostat...
Huono Suomennos:
Neljä kuukautta myöhemmin Kreikan 110 miljardin euron (140 miljardia dollarin) "pelastuspaketista", maa ei vieläkään ole paljastanut kaikkia yksityiskohtia salaisista liiketoimista joita se käytti peittämään velkansa.
...
"Emme ole nähneet todellisia asiakirjoja" sanoi
Walter Radermacher, euvostoliiton tilastokeskusksen johtaja...
Samasta aiheesta: Committee Of European Banking Supervisors Issues Statement After Getting Caught Commiting Fraud By WSJ
The CEBS has just issued the following statement on the recent disclosure by the WSJ that not only was the stress test a fraud, but all sovereign debt representations continue to be lies (and EuroStat still has no clue what the real debt of Greece is).
...
Huono Suomennos:
Euvostoliiton pankkivalvontaviranomaisten komitea juuri julkaisi oheisen lausunnon WSJ:n äskettäin paljastamasta stressitesti petoksesta, sekä siitä että jokainen esitys valtion velasta ovat edelleenkin valheita (eikä eurostatilla ole vieläkään mitään hajua, mikä Kreikan todellinen velka on).
...
Tässä WSJ:n paljastus: Europe's Bank Stress Tests Minimized Debt Risk
Poikkeavaa tietoa
Eli Ranskalaisten pankkien "alistuminen" valtion velalle vaihtelee suuresti riippuen tiedon lähteestä.
Ja jatkuu:
Espanjan keskus-, paikallinen- ja aluehallinto hyödyntävät porsaanreikiä Eurostatin kirjanpitosäädöksissä luodessaan velkaa, joka on oikeaa velkaa, mutta jota ei luokitella sellaiseksi Eurostatin liiallisen alijäämän kriteereissä.
(Espanjan velka, Eurostat ja mielekiintoinen kriteeri.)

Tästä tulee ha-ha-hauskaa.

P.s.
BIS tietää kuka on velkaa ja kenelle (Suom. Huom. Keskuspankkien keskuspankki). Se, ettei BIS:n tietoja käytetä, kun harhaanjohtajat pöhkylöivät 1000 miljardin euron pelastusrenkaita ja lauttoja, kertoo jostain hyvinkin mielenkiintoisesta... mutta se onkin foliohattumateriaalia se.

Ei kommentteja: