3.6.2010

Globaali Neofeodalismi.

Jatkoa tälle: Uusliberaaliset opit eivät puoluekirjaa kaipaa.
Katainen: Kokoomuksella ratkaisu hyvinvoinnin pelastamiseen
1. Nykyistä pidemmät työurat
2. Julkisen sektorin tuottavuuden kasvattaminen
3. Talouskasvua vahvistavat uudistukset.
...
4. Menosäästöt
5. Veronkorotukset
Tästä puuttuu kolme asiaa:
6. Korkojen nosto
7. Offshoring
8. Tuonti ylittää viennin
Ja tästä jäi vielä puuttuman kaksi asiaa:
9. Ammattiyhdistysliikkeiden alasajo.
10. Julkisen sektorin alasajo.
Ay-liikeet saadaan polvilleen usealla eri tavalla.
- Hajota ja hallitse. Tämä tapahtuu yksinkertaisuudessaan kieltäytymällä keskitetyistä ratkaisuista. Juuri niin kuin Elinkeinoelämän keskusliitto on tehnyt.
- Ulkomaalaisen työvoiman suosimisella ja/tai järjestäytynyttä työvoimaa boikotoimalla. Ensimmäistä harrastetaan käsittääkseni aika paljon erillaisissa kilpailutus tilanteissa, koska halvin on paras. En osa sanoa, että onko jälkimmäistä harrastettu. Mutta jos työnantajat ovat kyselleet työhönottotilanteessa puoluekirjoja, niin miksi sitten ei tätäkin?
- Propaganda. Huono esimerkki: Muistatko kun ahtaajat olivat lakossa? Huudeltiin miljardien menetyksistä. Käsittämättömästä tuhosta kansantaloudelle ja niin edelleen. (Huomion arvoinen asia on, ettei työnantajien lakoista mediassa puhuta juuri ollenkaan.)

Julkinen sektori saadaan ajetuksi alas velalla ja velkaantumisella. Kun lainahanat menevät kiinni, se (julkinen sektori) on yksityistettävä. Tätä on harrastettu Suomessa jo 90-luvun lamasta lähtien ja samaa touhua jatketaan Kreikassa. Velka ja velkaantuminen eivät yksinään riitä ja siksipä tätä yksityistämistouhua (onkohan tuo edes sanakaan?) edesauttaa euvostoliiton komissio, joka vaatii, että kuntien on yhtiöitettävä kaikki toiminta, joka kilpailee suoraan yksityisillä markkinoilla.

Mikäli olet vähänkään seurannut maailman menoa, olet varmasti huomannut että em. touhua toteutetaan hyvinkin määrätietoisesti harhaanjohtajasta riippumatta euvostoliitosta aina ameriikan ihmemaan asti.

Nyt tulee mieleen yksi kysymys: Miksi ja miten?
Miksi kysymykseen on olemassa tyly ja yksikertainen vastaus: uusliberalismi on ideologia (uskonto?), eikä sen opit puoluekirjaa kaipaa.

Miten kysymyksen vastausta varten täytyy tehdä pieni alustus:
(Ihanaa lainata itseään.)
Uusliberalismi käsittää vain keinoja joilla yhteiskunta saadaan muokattua neofeodaaliseksi.
(Herra Liikanen toistelee uusliberalismin oppeja varsin sujuvasti.)
Uusliberalismi on siis vain työkalu, jonka tarkoitus on New Deal:n ideoiden (eläkkeet, sosiaaliturva, työttömyysturva jne.) ja Bretton Woods järjestelmän (ns. dollari hegemonia) tuhoaminen ja kuoppaaminen mahdottomana, kalliina sekä "epäonnistuneena kokeena" ihmiskunnan historiassa.
Kun koko järjestelmä pettää, minkä se tulee tekemään (tavalla tai toisella), niin ne jotka uuden järjestelmän kirjoittavat luovat ns. uuden maailman järjestyksen. Ja siinä sivumennen myös uuden valuutan sekä valuuttajärjestelmän. Olipa huono alustus.
Eteen päin!
Finanssisektori ja teollisuus elävät täydellisessä symbioosissa. Toista ei ole ilman toista. Tämä symbioosi on vuosien saatossa rakentanut itselleen eräänlaisen suojakilven ja se koostuu harhaanjohtajista eli poliitikoista. Tämän lisäksi täytyy huomata, että tähän edellä mainittuun vuorovaikutussuhteeseen on kasvanut uusi uloke ja sen nimi on media.
Mitä otusta juuri kuvailin? Tietenkin Bilderberg-ryhmää. Tämä ryhmä on se miten ja kuinka uusliberaalisia oppeja toteutetaan maasta, ihonväristä, uskonnosta ja puoluekirjasta riippumatta.
Mikään muu porukka ei voi, eikä kykene vaikuttamaan näinkin laajassa mittakaavassa aina euvostoliitosta ameriikan ihmemaan. Eikä juuri millään muulla porukalla ole samankaltaista ambitioa muuttaa olemassa olevaa järjestelmää kuin heillä. Eikä mikään muu porukka tule hyötymään ns. uudesta maailman järjestyksestä, uudesta valuutasta ja valuuttajärjestelmästä yhtä paljon kuin he.

Lyhyesti sanottuna: Me olemme matkalla kohti Globaalia Neofeodalismia.
YEEHAW!
(Hei! Täll YEEHAW:lla mää tarkotan sitä kuuluisaa Yeehaw Line Dancers porukkaa. Eksää oo kuullu siitä?)
Kaikki tämä vain sen takia, koska raha syntyy velkana. Ennen kuin euro, dollari ja niin edelleen voidaan kuluttaa, se täytyy lainata (korolla tietenkin).

Samasta aiheesta: Uusliberalismin hiljainen vallankumous ja Bilderberg kokous 2010 alkoi. Valtiojohtomme vaietut matkat. (DEGAUSS_ on ihan liekeissä) ja Katainen osallistuu salamyhäiseen kokoukseen

Ei kommentteja: