19.3.2010

Keskuspankkikartellin toissijainen tarkoitus on pitää pankit pystyssä.

Federal Reserve Must Disclose Bank Bailout Records (Update4)
The Federal Reserve Board must disclose documents identifying financial firms that might have collapsed without the largest U.S. government bailout ever, a federal appeals court said. 
The U.S. Court of Appeals in Manhattan ruled today that the Fed must release records of the unprecedented $2 trillion U.S. loan program launched primarily after the 2008 collapse of Lehman Brothers Holdings Inc. The ruling upholds a decision of a lower-court judge, who in August ordered that the information be released. 
...
Huonoakin huonompi Suomennos:
Ameriikan keskuspankin hallituksen (?) täytyy tuoda esille dokumentit joissa todennetaan ne rahoitusalan yritykset, jotka olisivat saattaneet mennä konkurssin ilman ameriikan suurinta pelastuspakettia, liittovaltion vetoomustuomioistuin totesi.
Manhanttanin liittovaltion vetoomustuomioistuin totesi, että keskuspankin (FED) on julkaistava asiakirjat joista käy ilmi 2 biljoonan dollarin lainaohjelman käynnistäminen vuonna 2008 Lehman Brothers Holdings Inc. konkurssin jälkeen.  Päätös puoltaa alemman tuomioistuimen tuomarin päätöstä, joka määräsi jo elokuussa, että tiedot on luovutettava.
...
Mikäli et tunne koko asiaa niin tässä pikakelaus:
Ameriikan keskuspankki tulostaa pari biljoonaa dollaria jotka se lainasi jonnekkin. Tämä tapahtuu ilman minkäänlaisen luvan kysymistä ja/tai dokumenttien luovuttamista mm. kongressille.
Joku kongressin tutkintalautakunta "tutki" asiaa, mutta ei päässyt puuta pidemmälle, koska loppujen lopuksi FED (ameriikan keskuspankki) ei ole valtiollinen instanssi. Näin ollen ilman laki muutosta he (kongressi) eivät voineet käskyttää FED:ä luovuttamaan ko. tietoja.
Tästä (ilmeisesti) suuttuneena New Yorkin pormestari Michael Bloomberg ja hänen kumppaninsa Bloomberg:sta vetivät FED:n oikeuteen. Nyt kyseistä hommaa on pyöritelty ilmeisesti siihen asti, että FED:n täytyy aukaista arkistonsa. Tai ainakin melkein. Vielä on olemassa yksi aste ja se on korkein oikeus.

FED taistelee usella rintamalla pitääkseen kirjansa ja arkistonsa kiinni. Ja yksi näistä rintamista on tämä Bloomberg:n keissi. Itse olen odotellut tulosta tästä oikeudenkäynnistä jo jonnin aikaa.
Herra Kani on 100% varma, että kun-ja-jos FED joutuu kirjansa ja arkistonsa avaamaan koko helvetti repeää.
Nimittäin sinä kauniina hetkenä kansalaiset (ehkä-ehkä) ymmärtävät, että koko keskuspankkikartellin toissijainen tarkoitus on pitää pankit pystyssä heidän (kansalaisten) kustannuksella.
Sen ensisijainen tarkoitus on niin foliohattumateriaalia, ettei toista... :)

Ainiin.
FED:n kirjojen ja arkistojen avaaminen tulee aiheuttamaan ameriikan ihmemaan kaatumisen.

Ei kommentteja: