20.1.2015

Tämän viikon Facepalm palkinnon voittaja on!

(rumpujen pärinää)

Juhana Vartiainen
"Maahanmuuton lisääminen on välttämätöntä, jos Suomen talous halutaan saada nousuun, työllisyyttä parannettua ja julkisen talouden ongelmat ratkaistua"

Facepalm palkintoa ei myönnetä ihan kenelle tahansa. Palkinnon saajan täytyy todella ansiokkaasti tehdä tai sanoa jotain niin käsittämätöntä, ettei sen kommentointiin enää sanat riitä.
Mutta nyt on kommentoitava. Ihan pakko!

Herra Vartiainen, kuten valitettavan moni muu, elää sellaisessa harhakäsityksessä, että työllä (tai tuotannolla) tehdään tai luodaan rahaa.

Käytännössä tämä harhakäsitys tarkoittaa sitä, että taantuma tai lama on seurausta liian korkeista työttömyyskorvauksista eli jokainen YT-neuvottelu on palkansaajien koolle kutsuma ja heidän (palkansaajien) kollektiivisen laiskuuden lopputulema.

Tämä harhakäsitys on täysin absurdi eikä sillä ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa.

Nykyisessä järjestelmässä Velka = Ostovoima = Työpaikka. Tämä kaava on ällistyttävän yksiselitteinen sekä helposti todennettavissa tällä hetkellä käytössä olevasta taloudellisesta järjestelmästä eli laeista, direktiiveistä ja säädöksistä: on vain kysyttävä kenellä on monopoli rahaan, ja miten monopolin haltija laskee rahan liikkeelle?

Nykyisessä järjestelmässä työ tai tuotanto ei luo talouteen (työn tai) tuotannon arvoa vastaavaa tuloa. Pankista lainattu raha luo tuotannon arvoa vastaavan tulon.

Toisin kuin mm. herra Vartiainen harhaisesti olettaa, työllä ei ole mahdollista tehdä tai luoda rahaa. Työllä tai tuotannolla ansaitaan rahaa, jonka pankki loi laillisella kirjanpitokikkailulla "tyhjästä".

Lakien, direktiivien ja asetuksien mukaan ilman velkaa ei ole rahaa. Ilman rahaa ei ole taloutta, verotuloja, työtä ja niin edelleen.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan tämä tarkoittaa sitä, että herra Vartiainen, kuten moni muukin, joka harhaisesti olettaa Suomen talouskasvun paranevan työllä tai tuottavuudella, on kerta kaikkiaan väärässä.

Loppujen lopuksi kysymys on rahasta ja sen syntymekanismista. Tästä syystä Facepalm. Kapteeni, ole hyvä.

53 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Muistan, kun luin tämän Vartiaisen kommentin epäuskoisena.

Yritin silloin selittää kavereille, juuri samaa mitä Herra Kani toi tässä artikkelissa ansiokkaasti esiin.

Lopputulemana sain osakseni vain hölmistyneitä katseita, epäuskoa ja ihmetystä, jopa pilkkaa.

Anonyymi kirjoitti...

"Nykyisessä järjestelmässä työ tai tuotanto ei luo talouteen (työn tai) tuotannon arvoa vastaavaa tuloa. Pankista lainattu raha luo tuotannon arvoa vastaavan tulon."

Oletetaan, että tuotettujen tuotteiden ja palvelujen määrä on X ja kierrossa oleva rahamäärä on Y. Nyt sitten tehdään peevelisti töitä ja tuotetaan lisää palveluja ja tuotteita (X+jotain, vaikkapa 10), mutta kukaan ei mene pankkiin hakemaan lisää velkaa, eli Y ei kasva. Seuraus?
Hintoja pitää alentaa, jotta kaikki tuotteet ja palvelut saadaan myydyksi (sitten kuluja, kuten palkkoja pitää alentaa, jotta kaikki saadaan myydyksi jne.). Mitä siellä laiskotellaan, vauhtia hihnalle!

Olen asiasta samaa mieltä, ja ihmettelenkin tämän jatkuvaa kasvua vaativan järjestelmän huonoa ymmärrystä. Samoin ihmettelen ostovoiman vaikutuksen huonoa ymmärrystä.

Pyramidihuijaus siis jatkukoon, koska orjan asema näyttää kansalaisia miellyttävän.

t. jari ojala

Ebolakani kirjoitti...

Herra Vartiaisen maalama utopia on loppujen lopuksi mielenkiintoinen.

Mikäli monopoli rahanluomiseen olisi jalkautettu kansalaisille tai meillä olisi käytössä esim. kansalaispalkka, olisi herra Vartiaisen utopiassa jotain pohjaa. Mutta kun näin ei ole tapahtunut ja tuskin tulee tapahtumaan.

Ainoa syy, miksi hänen mielipiteitään julkaistaan mediassa näinkin paljon, on puhdas propaganda, ja tämä propaganda on ymmärrettävissä ainoastaan osakkeenomistajien näkökulmasta: mitä enemmän työtöntä työvoimaa on markkinoilla, sitä alhaisemmaksi palkkoja saadaan poljettua ja tätä enemmän voidaan tulouttaa rahaa "omistajille".

Vtut hinnoista (pysyvät samana elleivät jopa nouse), vtut ostovoimasta (joka tietenkin laskee ja on ylläpidettävissä ainoastaan velkaantumalla) ja seurauksista (pitkällä aikavälillä yhteiskunta degeneroituu Neofeodaaliseksi). Kunhan vain mahdollisimman paljon rahaa saadaan pumpattua mahdollisimman nopeasti Nykyajan Gosplanille, niin kaikki on hyvin.

Mutta jos otat tämän viestin pois, jäljelle jää Trolli. Ei mitään muuta.

Anonyymi kirjoitti...

Hmmm... Luin tuon Vartiaisen jutun. Tämän jälkeen suoritin laskutoimituksen.

"Ikääntyvä ja eläköityvä Suomi tarvitsee seuraavan 15 vuoden aikana 200 000–300 000 uutta työperäistä maahanmuuttajaa...

...Tilastokeskuksen ennusteen mukaan työikäisten määrä vähenee Suomessa noin 117 000 henkilöllä vuoteen 2030 mennessä."


250 000
-117 000
=133 000

Mitä näiden 133 000 työperäisen maahanmuuttajan on tarkoitus tehdä, kun töitä ei ole?

Tähän, kun vielä lisätään se, että Suomesta katoaa teollisia työpaikkoja euron takia, niin tuo 117 000 työpaikkaakin saattaa olla liioittelua, jos ei jotain radikaalia tapahdu.

Näistä jutuista voisi olla jotain hyötyäkin, jos joskus kerrottaisiin, että miten ollaan päästy siihen tulokseen, että Suomi tarvitsee työperäistä maahanmuuttoa juuri näin ja näin paljon.

Terv. Rutto

Anonyymi kirjoitti...

MAHTAVA BLOGI! Saanee varmaan kysyä mitä olet työksesi tehnyt tai teet? Eri asia saako vastauksen :) Vai oletko itse selvittänyt kaikki nämä asiat! Olen printannut jokaisen juttusi kansioon siltä varalta, että tälläiset asiallisesti totuuden esiin tuovat blogit pakotetaan lopettamaan tai suljetaan!

En voisi kuvitella mitään mielenkiintoisempaa luettavaa kuin tälläiset blogit ja tietenkin öljystä kertovat kirjat ja blogit!

Onkos ebolakani perehtynyt öljyn saloihin kuinka? Tuntuu 99.9% ihmisistä kuvittelevan sitä riittävän ikuisesti tai että sille voisi löytyä korvaava aine! En YMMÄRRÄ siis en todellakaan YMMÄRRÄ kuinka joku esim 20-30v ihminen kuvittelee jäävänsä plus 60v eläkkeelle viettämään lokoisia eläkepäiviä :). Korvaavia kuin ei ole eikä tule (aurinko energia ym hahahaa) jos tälle määrää ihmisiä vaikka kaikki suostuisivat luopumaan suurimmasta osasta mukavuuksia!

Silloin kuin öljylle yritetään etsiä korvaavaa tulee tapahtumaan niin suurta ekosysteemin tuhoamista että alta pois! Tästähän on esimerkkejä vaikka kuinka historiassa! TIEDE EI TULE TÄSTÄ pelastamaan! Kurjat ovat näkymät, mutta pitää olla realisti!

Saksasta löytyy työryhmä joka on koonnut mahtavan tieto paketin asiasta, jota nyt ei tietenkään valtamedia sanallakaa puhu ymmärrettävistä syistä!

Itseltäni löytyy iso läjä kirjoja ja 128 gigaa pdf videoita luentoja ym! Aika pitkälti samoja asioita kuin kyseisellä saksalaisella työryhmällä! Tutkijaryhmä ei saa rahoitusta kenenkään taholta vaan haluvat yrittää herättää ihmisiä ajoissa että rytinä olisi maltillinen kuin aika koittaa!

NIIN JA VIELÄ MITÄ EBOLAKANI ON MIELTÄ ÖLJYSTÄ? Muutakuin petrodollari!

Ebolakani kirjoitti...

NIIN JA VIELÄ MITÄ EBOLAKANI ON MIELTÄ ÖLJYSTÄ?

Kanin käsityksen mukaan öljy on orgaanista materiaalia.

Tästä looginen johtopäätös on, että niin kauan kun maapallolla on elämää, niin kauan täällä on öljyä.

Eli öljy on uusiutuva energialähde.

Mutta sitä ei Kani tiedä, miten se uusiutuu tai millä aikavälillä.

Ebolakani kirjoitti...

"Näistä jutuista voisi olla jotain hyötyäkin, jos joskus kerrottaisiin, että miten ollaan päästy siihen tulokseen, että Suomi tarvitsee työperäistä maahanmuuttoa juuri näin ja näin paljon."

Nyt kannattaa katsoa kokonaisuutta.

Mitä alhaisemmaksi palkat laskevat ja mitä vähemmän on palkansaajia, niin kenen lompakkoon tällainen vaikuttaa eniten?

Anonyymi kirjoitti...

Vaikuttaa että itse piru on ollut suunnittelemassa vallitsevaa rahajärjestelmää.

Anonyymi kirjoitti...

"Mitä alhaisemmaksi palkat laskevat ja mitä vähemmän on palkansaajia, niin kenen lompakkoon tällainen vaikuttaa eniten?"

Omistajien, niin kauan kuin kuluttajilla riittää kulutettavaa.

Kun kuluttajilta loppuu kulutettava, tulee tämä eksponentaalinen rahoitusjärjestelmä päätökseen tai sitten on aika ottaa Keyenes takaisin kehään.

Bill Mitchell kirjoitti tänään hyvän jutun, jossa sivusi Keynesin aikakautta.

Kreikassa saattaa piileä Euroopan toivo, sillä se voi hyvinkin rikkoa nykyisen konsensuksen ja uusliberaalin politiikan keskiön EU:ssa, mielenkiintoisia aikoja edessä.

Tämä QE ei tee muuta kuin devalvoi euroa ja laskee hieman lainanottokustannuksia.

Pitäisi kuluttaa oikein urakalla, että saadaan talous nousuun, sillä kustannusinflaatio, johon sisältyy palkat on nykyään tärkeämpi inflaation muoto kuin kysyntäinflaatio, ja kun palkat eivät nouse, niin ei se inflaatiokaan mihinkään lähde. Kun ei ole inflaatiota, niin on velkadeflaatio lähellä ja kun velkdeflaatio saapuu on talousjärjestelmän kaatuminen todella lähellä. Helpompaa olisi kuluttaa nyt rahaa reaalitalouteen kuin antaa sama määrä hetken päästä pankeille pelastuspakettina.

Miksi kaikki uutiset keskittyvät lähinnä rahapolitiikkaan, kun talouspolitiikkaa sitä rahaa reaalitalouteen pumppaa?

Hitto, kun ne samperin vasurit ja sosiaalidemokraatit eivät tajunneet kriisin alussa vaatia, että Kreikkaan ja muihin automaattiseksi vakausmekanismiksi asetettaisiin elämiseen riittävä sosiaaliturva, sillä se olisi pitänyt kysynnän edes kohtalaisella tasolla. Nyt he vain auttoivat kansainvälisiä sijoittajia ryöstämään nämä maat kirkkaassa päivänvalossa ja vientyritykset vuolevat kultaa työntekijöiden selkänahoista.

Olisi myös joskus mukava kuulla Vartiaisten ja muiden kertovan, että mitä he tarkoittavat näillä rakenneuudistuksilla, sillä mitä OECD:n raportteja olen lukenut, niin ne ovat aivan diipadaata, eivätkä todellakaan tule nostamaan yhtäkään taloutta nousuun.

vasemmistolaiset ja sosiaalidemokraatit, nyt on peiliin katsomisen paikka.

Aika kivasti lähti lapasesta tämä jälleen. Olisi ehkä voinut lopetta tuohon ensimmäiseen lauseeseen, mutta kun kukaan ei Suomessa puhu näistä oikeista asioista. Ainoastaan niistä mistä tell-a-visionissa käsketään puhua. :)

Mielestäni myös Wahlroos ansaitsisi Facepalmin talouselämän työlistastaan, jossa hän on keksinyt oivan tavan orjuuttaa Suomen kansan suuret rivit.

”Ennustan investointeja ja työpaikkoja. Jos toteutetaan yritys- ja pääomaverotuksen muutokset, voin melkein luvata, että syrjäytymisvaara laskee ja työllisyysaste alkaa nousta, ehkä jopa kohisten.”

Ei penteleen pentele, minun ei tarvitse edes melkein luvata, kun kerron suoraan, että varakkaat hyötyvät Nallen uudistuksia ja saavat lisää varallisuuttaa, jolla ostaa itselleen lisää valtaa.

- Rutto

Ebolakani kirjoitti...

"Omistajien, niin kauan kuin kuluttajilla riittää kulutettavaa."

Pitkällä aikavälillä tämä pitää täysin paikansa. Niin kauan kun kuluttajat kykenevät täyttämään tulojen ja menojen erotuksen velalla systeemi pyörii ja "omistajien" lompakot lihovat.

Mutta lyhyellä aikavälillä se, jonka lompakkoon palkkojen alenemiset ja työttömyys iskee koviten, on Ay-liikkeet.

Ja tämä on koko touhun tarkoitus: tuhota ay-liikkeet.

Tästä syystä Suomi tarvitsee mm. maahanmuuttajia, palkkojen leikkauksia ja niin edelleen.

Wahlroosilla listan kantava idea on vapauttaa mahdollisimman paljon rahaa tungettavaksi "omistajien" eli Uuden Gosplanin taskuun. Suunnitelma saattaa ehkä-ehkä luoda muutaman työpaikan "Nallen" putiikkiin varallisuudenhoitopalveluiden puolelle, mutta siihen se sitten jääkin.

Anonyymi kirjoitti...

"Ja tämä on koko touhun tarkoitus: tuhota ay-liikkeet."

Ay-liikkeitä yrittäjät\suuryritykset pitävät tietysti suurimpana vihollisena ja tärkein keino ay-liikkeiden heikentämiseen on palkkojen alas painaminen. Pienemmät tulot palkansaajille suhteessa omistajiin tarkoittaa voittoa hutunkeitossa korporaatioille.

Yhdysvaltain maahanmuuttopolitiikka on hyvä esimerkki palkkojen polkemisesta. Monet maahanmuuttajathan pääsevät palvelijoiksi rikkaalle väelle. Ennen tämä oli varattu vain mustille, mutta nykyjään kaikki pääsevät palvelemaan varakasta väkeä, jos vain löytävät tiensä Amerikkoihin ja osavaat sanoa: Yes my lord.

Hyvä esimerkki löytyy tästä dokkarista, jossa eniten esiintyvä palvelija on jättänyt muksunsa kotimaahan ja tullut hoitamaan vieraita penskoja polkuhinnoin.

Tätä mielestäni Börrekin hakee. Olisihan se mukava, kun olisi oma hovimestari ja koko liuta palvelijoita koko ajan vain sinua varten. Ei se haittaa, vaikka sossutyöntekijöistä on pulaa, kunhan Börrellä on palvelijoita, koska Börre on niin paljon tehnyt meidän suomalaisten hyväksi... Hän oli aiheuttamassa 90-luvun lamaa ja on tämän jälkeen tehnyt valtavasti massia. (Onhan hän tietysti Sampon ja verojensa kautta myös auttanut Suomea, mutta ne tuskin kuittaavat noita 90-luvun tappioita.)

Näitä maahanmuuttajia tuskinpa kiinnostaa myöskään ay-liikkeet, sillä heille on tärkeämpää keskittyä pysymään hengissä.

Vähentämällä köyhyyttä saamme tämänkin segmentin pois ja luokkaerot vähenemään. Vasemmisto ja Sosiaalidemokraatit tosin lisäsivät köyhien määrää suostumalla aivan idioottimaiseen pakettiin, vaikka heillä olisi ollut kaikki mahdollisuudet neuvotella paremmat ehdot, sillä eliitti ei hevin yhteisestä rahasta ja Unionista luovu.

Mitä vattua te oikein sen Urpon johdolla kelasitte? Ei ne ole ihmisiä ja niille voi tehdä mitä vain? Pääasia, että saksalaiset ja ranskalaiset pankit saavat massinsa. Ei paljon solidaarisuutta näytä heruvan sosiaalidemokraateilta. Herätkää pahvit!

Kai joku niistä tätäkin lukee... =P

Tässä taas tullaan siihen, että Suomen sossut, vasemmisto ja persut lähinnä chillaavat ja ihmettelevät maailman menoa, kun pitäisi olla agenda koko EU:lle takataskussa. Ei riitä, että täällä peräkammarissa jotain pientä säätää. Pitää olla jotain mitä kohti mennä. Eikä mielellään vain kansanedustajan paikka tai ministerisalkku, vaan parempi maailma, joka kostuu X:stä, Y:stä ja muusta sellaiseta. Oikeistolaiset puolueethan pyrkivät maksimoimaan varakkaiden tulot. Heillä on myös keinot tähän. Tasa-arvohan ei missään nimessä Kreikassa ja Portugalissa toteutunut, joten Vasemmiston ja Sossujen agenda ei ole ainakaan köyhien tulojen maksimointi, vaan mikä...?

Itse en ehdi kaikkea tekemään, vaikka yritys kova onkin. Tarttis saada vähän apua. Tarvitaan tosin erittäin paljon tietoa kentästä ja sen toiminnasta. Tämän vuoksi ekonomit, oikeusoppineet ovat lemppareitani. Tietysti medianäkyvyys on myös tärkeää ja niitäkin tulisi olla takataskussa. Sitten tarvitaan vielä massiheeboja, jotka tämän kaiken rahoittavat. Sitten vain kohti tavoitetta, joka on...

Millaisen Suomen ja EU:n haluatte. Sitten vain keskuspankki huutamaan hoosianna, että tämä saadaan toteutettua.

- Rutto

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs ebolakani on tästä mieltä muutakuin, että tulee rumasti päättymään?

Kun eri maat palauttavat kultaa takaisin säilytykseen omiin holveihinsa, eli tarkoittaako tämä sitä että uusi järjestelmä (ehkä nwo) määrittelee rahan arvon kullan määrässä holveissa alkuun? Ja eli kun nyt on näin paljon "väärennettyä" rahaa liikkeellä niin esim jos ostat nyt kultaa 1000€ ja saat sillä skootterin ja uudessa rahassa sillä entisellä rahalla ostamallasi kullal NÄIN NÄEN ITSE ASIAN!

Eihän fedillä ja pankkimafialla ole lähellekään kaikkea kultaa holveissaan mitä ovat eri valtioille luvanneet palauttaa? Miten näille jotka omistavat kulta futuureja käy :) eivät fyysistä kultaa?

Kuinka pahaksi mielestäsi tuleva romahdus tulee menemään? Itse ainakin näkisin niin sanottujen survivalisti ruokien ja taitojen kartuttaminen näyttäisi olevan äärimmäisen hyödyllistä! Millä muulla tästä tilanteesta voi päästä ulos kuin suurella sodalla tällä ihmisten ymmärryksellä mistä kaikki johtuu! Voisihan järjestelmän velat unohtaa ja aloittaa alusta saman sairaan järjestelmän tai paremman, mutta historia osoittaa, että mailmaa hallitsevat pankkiirit aloittavat sodan keinolla millä hyvänsä! Joka on päivän selvästi nähtävissä joka vähääkään asoista ymmärtää!

Olet varmaan huomannut sota propagandan määrän valtamediassa :).

Tuleeko uusi järjestelmä pohjautumaan kultaan ja merkitseekö se sitä, että ne valtiot jotka omistaa eniten kultaa omistaan eniten varallisuutta? Koska esim osakemarkkinat on keinotekoisesti pidetty ylhäällä jo pitkään ja kullan hinta alhaalla manipuloimalla sitä! Eli lopullinen romahdus eli pahempi kuin 1930 lama alkaa silloin kuin pankkiirit lopettavat lainnottamisen koska järjestelmähän perustuu velkaan??

esim jemen ja libyahan ym maat haluavat omat keskuspankkinsa takaisin maan kansalaisten etuja palvelemaan? Pankkiirien pitää ruveta löytämään terroristeja todella monista paikoista pikku hiljaa jos haluavat säilyttää dollarin aseman eikös näin!

PITÄVÄTKÖ SINUN MIELESTÄ ALLA OLEVAT MAILMAN VELKA KELLOT PAIKKANSA? Eikös valtioilla ole monia keinoja piilottaa todellsia velkamääriä?

http://www.nationaldebtclocks.org/

Tarkoittaako jos maan keskuspankki kuuluu bissin alle, että niitä maita hallitsee ja käskyttää bissin omistajat pankkiirit? Kuinka norja ja ruotsi ovat selvinneet tästä näinkin hyvin vaikka ovat tuon bissin alla ja mitä merkitystä on omistaa oma raha eli (ruotsi) kruunu ja norjan kruunu jos kuuluu bissin alaisuuteen?


Olisin todella kiitollinen jos saisi paremman kokonaiskuvan tilanteesta ja jaksaisit vastailla omat näkemyksesi! Tuntuu että ei pitkään aikaan ole ymmärrys hypännyt eteenpäin vaikka kuinka opiskellut näitä asioita!

Anonyymi kirjoitti...

Tärkein syy miksi rikolliset vallanpitäjämme sekä heidän leipäänsä syövä ja näinollen heidän laulujaan laulava Juhana Vartiainen haluavat Suomeen enemmän ja enemmän maahanmuuttajia (ja ennenkaikkea värillisiä afrikkalaisia): http://tappis.0catch.com/Kalergi_suunnitelma_eurooppalaisten_tuhoamiseksi.htm

Rikollisten vallapitäjiemme agendaan kuuluu siis suomalaisen kansallisvaltiomme ja kansamme hävittäminen, pienten askelten taktiikalla (jotta kansa ei huomaisi) täydellistettävän EU-diktatuurin ja Uuden Maailmanjärjestyksen hyväksi – ihmiskunnan arkkiviholliset kuten Rotschild, Rockefeller, Kissinger & Co takapiruinaan, joilta mm. Bilderberg-kokouksissa käydään kuulemassa ohjeistusta. - EU-diktatuurillahan on vain demokratian kulissiksi pystytetty VALE-PARLAMENTTIKIN VAILLA demokratialle olennaista LAKIALOITE-OIKEUTTA, yksi monista tabuista rikollisia vallanpitäjiämme palvelemaan alistetussa valtamediassamme eli oikeammin sanottuna PROPAGANDA-medidiassa - valehtelu-mediassa, jonka nimikkeen saksalaiset TODELLISEN vaihtoehto-median edustajat ovat lanseeranneet. Eräs toinen tabu on luonnollisesti kasaari-juutalaisen sionisti Rotschildin hallitsema läntinen velkaponzi-rahajärjestelmä, johon hirttonuoraan rikolliset vallanpitäjämme Suomenkin ripustivat; kuinka se tapahtui, sitä on Jorma Jaakkola ansiokkaasti selvittänyt: "Suomalainen EU-vaalipetos tiivistettynä "A-nelosella"", http://jormajaakkola.fi/EY-vaalipetos%20A-nelosella Asiaan liittyy myös esim. seuraava: "SUOMEN TRAGEDIA .. tästä kansakunnan ahdinko alkoi", http://www.promerit.net/2013/06/suomen-tragedia/

Anonyymi kirjoitti...

Turvapaikka-turismia parhaimmillaan - tätä kai se Vartiainen todellisuudessa haluaa edistää laulaessaan häntä syöttävän käden lauluja:
"Mamuille Rakennetaan Nyt Kulttuurisesti Joustavia Asuntoja!!", http://www.mitavittua.fi/2015/01/21/mamuille-rakennetaan-nyt-kulttuurisesti-joustavia-asuntoja/

Luodaanhan siinä työpaikkoja niille,jotka mainittuja turisteja palvelevat. Rikolliset vallanpitäjämme eivät vain halua, että kansa mainitun 'elinkeinotoiminnan' rahoituksesta puheenollen muistaisi jälkiosan vanhasta viisaasta sanonnasta "Veli on velka otettaessa..." - velkakello.fi

Anonyymi kirjoitti...

Vartiainenhan oli pitkään töissä monikulttuurisuuden ihmemaassa Ruotsissa. Lieneekö hän ennen Suomeen tuloaan työhönottohaastattelussa ilmaissut varauksettoman ihailunsa Ruotsin maaahanmuuttopolitiikalle ja vakuuttanut sillä sopivuutensa nykyiseen virkaansa rikollisille vallanpitäjillemme, jotka oman Yle-propagandakoneensa aivopesutoimintaa johtamaan ovat asettaneet bilderbergit, päätoimittaja Jääskeläisen ja toimitusjohtaja Kivisen. Pieni näyte TYYPILLISESTÄ Ylen monikulttuuri-propagandasta: "KUINKA ITSERUOSKINTA JA PELKURUUS TUHOAVAT LÄNNEN", http://ylewatch.blogspot.com/2015/01/kuinka-itseruoskinta-ja-pelkuruus.html
(Ylewatch-blogisti seuraa kriittisesti tarkastellen "demokraattisesti" kontrolloidun Ylen propaganda-toimintaa.)

Anonyymi kirjoitti...

Mitä mieltä Herra Kani on EKP:n torstaina ilmoittamasta valtion velkakirjojen ostosta?

Itse ymmärrän asian niin, että EKP ostaa valtion velkakirjoja tyhjästä luomallaan rahalla 60 miljardia/kuukausi.

Tarkoittaako tämä sitä, että

- näin pankit pääsevät eroon velkakirjoista ja voivat antaa jälleen uutta luottoa valtioille?

- Suomen osuus on tuosta 60 miljardista on noin 1 miljardi/kuukausi?

- miten suomi sen maksaa EKP:lle? Ottamalla lainaa noilta samoilta pankeilta, joilta EKP ostaa velkakirjat vai säästämällä taas "hyvinvointivaltiolta" tai sekä että?

Onko tämä nyt lopullinen "romahdus"? Maksamme toiseen kertaa omia ja muiden euromaiden velkoja ottamalla uutta velkaa????

Miten tällaista voi tapahtua, jos olen ymmärtänyt oikein???Anonyymi kirjoitti...

Vaikuttaa, että arvon Anonyymi on löytänyt vasta ensimmäisen foliohattunsa. :)

Max Keiseria taidettu katsoa?

"Eihän fedillä ja pankkimafialla ole lähellekään kaikkea kultaa holveissaan mitä ovat eri valtioille luvanneet palauttaa? Miten näille jotka omistavat kulta futuureja käy :) eivät fyysistä kultaa?"

Futuurissa luvataan ostaa kultaa tiettynä päivänä, tiettyyn hintaan. Mitä väliä sillä on, että paljonko Fedillä on kultaa holveissaan, sillä eivät valtiot näitä futuureja käytä yhtä paljon kuin yksityiset.

"Kuinka pahaksi mielestäsi tuleva romahdus tulee menemään? Itse ainakin näkisin niin sanottujen survivalisti ruokien ja taitojen kartuttaminen näyttäisi olevan äärimmäisen hyödyllistä!"

Alex Jonesiakin on taidettu katsoa ja kuumotus on noussut aivan uusille leveleille.

Aina velkaraha synnyttää kuplia johonkin ja riippuu aivan niiden suuruudesta, että miten suuria ongelmia löydetään, mutta sinun on hyvä muistaa, että keskuspankit voivat luoda rahaa miten paljon lystää ja valtiot eivät voi jättää velkojaan maksamatta omassa valuutassa, jos eivät näin halua.

"...pankkiirit aloittavat sodan keinolla millä hyvänsä! Joka on päivän selvästi nähtävissä joka vähääkään asoista ymmärtää!"

Miksi juuri pankkiirit haluavat aloittaa sodan? Miten henkilöt, jotka omistavat pankkeja hyötyvät sodan aloittamisesta?

On argumentaatiovirhe vedota toisen osapuolen ymmärtämättömyyteen, vain koska hän ei ole kanssasi samaa mieltä. Mihin perustat kannan, jonka mukaan ymmärrys perustuu siihen, että pankkiirit aloittavat sodan?

"Olet varmaan huomannut sota propagandan määrän valtamediassa :)."

Onhan sitä ollut, mutta ei Pravdaa kannata liian vakavasti ottaa. Yritys on lähinnä saada koko Eurooppaa Ukrainan nykyhallituksen puolelle ja saada Venäjä näyttämään todella tuhmalta. Kyse on vain eri valtablokkien geopoliittisista agendoista ja siitä, että kuka maailmaa hallitsee.

"Koska esim osakemarkkinat on keinotekoisesti pidetty ylhäällä jo pitkään ja kullan hinta alhaalla manipuloimalla sitä!"

Osakkeiden hinta perustuu siihen, että mitä yrityksen odotetaan tuottavan tulevaisuudessa. Esim. P/E 10 tarkoittaa, että yritys nykyisillä tuloilla tienaa sijoitetun pääoman takaisin kymmenessä vuodessa.

Haluaisinkin tietää, että mihin väittämäsi perustuvat? Onko hammaspeikko kertonut sinulle nämä faktat vai mitä? Itselläni on jonkinmoinen salkku osakkeita ja se tuottaa varsin hyvin. En, siis käsitä väitettäsi osakemarkkinoiden manipuloinnista.

"Tarkoittaako jos maan keskuspankki kuuluu bissin alle, että niitä maita hallitsee ja käskyttää bissin omistajat pankkiirit?"

Ihan googlettamalla selviää nuo BIS:n tehtävät. Ei se sinäänsä ohjaa keskuspankkien toimintaa, vaan keskuspankkien kanssa siellä luodaan sääntöjä maailmanlaajuiselle pankkitoiminnalle.

"Tuleeko uusi järjestelmä pohjautumaan kultaan ja merkitseekö se sitä, että ne valtiot jotka omistaa eniten kultaa omistaan eniten varallisuutta?"

Varallisuus ei perustu vain kultaan. Se on omaisuuden rahallinen arvo. Jos talosi mitataan kulta- tai euroyksiköissä on se silti varallisuutta.

Kannattaa ehkä tutkia vähän laajemmalla skaalalla ja katsoa vaikka Davosin paneelikeskusteluja, niin voi se tajunta hieman laajentua sieltä kuumotusmajasta uusiin sfääreihin.

- Rutto

Anonyymi kirjoitti...

Niin. Väitätkö siis että jos rahajärjestelmä olisi jotain toista, niin Suomeen ei tarvittaisi lisää maahanmuuttajia tai yleensäkään työvoimaa.

Kun yhä enemmän työikäistä väkeä jää eläkkeelle niin tarvitsemme uusia korvaamaan tuota määrää ja jokatapauksessa hoitamaan isompaa määrää vanhuksia. Vaikka Suomessa onkin työttömiä liikaa niin tuskinpa noista kaikista vanhusten hoitoon on. Vai pitäisikö heidät siihen pakottaa ilman omaa tahtoa?

Vaikka valtio kuinka voisi "tehdä" velatonta rahaa niin eihän se raha sitä hoitotyötä tai yleensäkään mitään työtä tee, vaan ihminen. Vai oletko toista mieltä, kun niin usein siten hoet, että millään työnmäärällä ei ole merkitystä koska raha on velkaa.

Toinen mielestäni väärin ymmärretty asia on että automaattisesti kaikki maan rajojen ulkoa saapuvat joutuisivat työttömäksi vain siksi koska Suomessa on jo valmiiksi työttömyyttä. Eihän niin ole. Jokainen uusi maahanmuuttaja kuitenkin kuluttaa ja elää, (ja moni tekee työtäkin) joten myös työllistävät muita ja samalla saattavat tuottaakin ja ehkäpä ottaa myös velkaa eli luoda uutta rahaa kiertoon.

Sama kuin, jos väittäisi että jos Suomessa olisi 20 vuotta sitten syntynyt 100 000 lasta enemmän (eli väkiluku olisi 100 000 suurempi) niin nyt olisi tuo sama määrä enemmän työttömiä eli 100 000 suurempi työttömien armeija koska eihän edes nykyisellekään ihmismäärälle löydy töitä!

Virheellistä on ajatella, että työllisten määrä olisi jotenkin staattinen luku mikä on jämähtänyt johonkin ja sitten se ei siitä muutu mihinkään jos uusia ihmisiä muuttaa aluelle.

Tai tällaisen mielikuvan saa teksteistäsi. Korjaa jos olen käsittänyt väärin.

-J-

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka näette kullan tulevaisuudessa? Tuleeko kiinan yanista uusi reservi valuutta?? Uusi brics pankki järjestelmä, onko sillä samat psykopaatti omistajat kuin bissillä, ekp, imf ym?? Vai tuleeko siitä kilpaileva? Mitä väliä vaikka tulee kilpailija jos sekin kiskoo korkoa??

Eivätkö mailma pankki eliitti tajua, että ei tuloeroja voi kasvattaa jossain välissä se johtaa koko maapallon yhteiskuntien mätänemiseen tai sitähän se o ollut jo kauan!

https://www.youtube.com/watch?v=gYfbj56P0WI

https://www.youtube.com/watch?v=oxhz7ubo1ls

http://money.cnn.com/2014/03/20/news/economy/russia-west-banks/

https://www.youtube.com/watch?x-yt-cl=84503534&v=USdYw2UVN6M&x-yt-ts=1421914688

Yllä öljyn hinnan laskulle järkiperusteiset syyt toisin kuin valtamediassa!!

T:Messias

Anonyymi kirjoitti...

https://www.youtube.com/watch?v=HDtZtQRryL0

HYVÄ PIIRRETTY

Anonyymi kirjoitti...

Kiinnostavia kysymyksiä viimeisimmällä kommentoijalla, samanlaisia kysymyksiä myös itsellä ollut juurikin mitä tulee BIS:iin..

Ebolakani kirjoitti...

"Olisin todella kiitollinen jos saisi paremman kokonaiskuvan tilanteesta ja jaksaisit vastailla omat näkemyksesi!"

Sotapropaganda johtuu siitä, että ameriikan ihmemaa haluaa venäjän rikkaudet (mineraalit jne), mutta ei halua osallistua taisteluun suoraan. Ameriikan ihmemaan pyrkimyksenä on lietsoa sota venäjän ja eu:n välille.

Kani ei usko, että uusi rahajärjestelmä, joka mitä ilmeisemmin on tulossa, perustuu kultaan. Tämä kun välittömästi kaataisi mm. ameriikan ihmemaan sotakoneiston, jota ei muuten sallita tapahtuvan.

Ameriikan ihmemaan velkakello on turha. Ameriikan ihmemaa kykenee selviämään mistä tahansa dollarimääräisestä velasta. Valtion alijäämiä rahoittava keskuspankki, nääs.

Ebolakani kirjoitti...

"Miten tällaista voi tapahtua, jos olen ymmärtänyt oikein???"

Kun EKP ostaa ongelmäjätepapereita pankeilta pois tapahtuu tappioiden sosialisointi. Me, veronmaksajat, saamme EKP:n pääoma-avaimen verran lisää riskejä kannettavaksi (ja todennäköisesti maksettavaksi) ja pankit saavat riihikuivaa käteistä eli pelimerkkejä maailman suurimpaan kasinoon.

Pankkien luotonanto ei ole riippuvaista siitä kuinka paljon käteistä niiden taseesta löytyy. Eli osto-operaatiolla ei tule olemaan minkäänlaista merkitystä valtioiden luototuksen kanssa. Mutta taustalla on eräs toinenkin syy, miksi i) pankit haluavat eroon valtion velkakirjoista (siksi osto-operaatio) ja ii) miksi pankit eivät todennäköisesti tule koskemaan valtioiden velkakirjoihin kolmen metrin seipäällä.

EMU-maat on asetettu rahamarkkinoilla samalle viivalle kuin yritykset. Tästä syystä voisi olla järkevää "sijoittaa" valtion velkakirjoihin, koska sen (valtion) ei tarvitse myydä mitään. Sillä on verotusoikeus. Mutta se mitä verottamalla voidaan kerätä, on pankkien myöntämien luottojen tulosta.

Eli, kun pankki luotottaa valtiota, on myös pankkien luototuksesta riippuvaista kykeneekö valtio maksamaan velkansa täysimääräisenä takaisin.

Tämä yhtälö sopi pankeille niin kauan kuin EMU-mailla oli vakuuksia eli omaisuutta, jota kiinnittää luottoihin. Mutta nyt niitä ei enää ole ja "sopimus" on rauennut ja nyt pankit haluavat eroon valtioiden velkakirjoista dumppaamalla ne keskuspankille.

Nykyjärjestelmässä keskuspankin ainoa tehtävä on toimia pankkien "proaktiivisena sossuluukkuna", jonka toiminnan me, veronmaksajat, takaamme.

Juu. Kani on samaa mieltä: absurdia, järjetöntä!

Ebolakani kirjoitti...

"Vaikka valtio kuinka voisi "tehdä" velatonta rahaa niin eihän se raha sitä hoitotyötä tai yleensäkään mitään työtä tee, vaan ihminen."

Tekevätkö maahanmuuttajat työtä ilmaiseksi? Eivät tee. Tekevätkö meidän työttömät työtä ilmaiseksi? Eivät tee. Joten, vaikka olet oikeassa siinä, että työn loppujen lopuksi tekee ihminen, ei hän tee sitä ilmaiseksi eli ilman korvausta eli rahaa. Mikäli hän näin tekisi, hän jäisi ilman ruokaa, asuntoa, vaatteita ja niin edelleen.

Taloudellinen järjestelmämme perustuu erikoistumiselle. Erikoistuminen luo uusavuttomuutta. Uusavuttomuus luo kysynnän erilaisille tuotteille ja palveluille, joihin erikoistuminen taas vastaa. Tämä tarkoittaa sitä, että maahanmuuttajat ovat kulutusyhteiskunnassa sekä rahajärjestelmässä eri "tasolla", kuin paikalliset (tämä tietenkin riippuu täysin maahanmuuttajan taustasta).

Riippuen maahanmuuttajan taustasta, hänellä saattaa kulua kaksi tai jopa kolme sukupolvea hankkia tarpeeksi omaisuutta (jota voi pantata pankeille velkaa vastaan) ja tietotaitoa erikoistumiseen (synnyttää kysyntää ja vastaa siihen) ennen kuin hän on samalla "tasolla" muiden (eli paikallisten) kanssa.

Ja tämän kokonaisuuden hallinta vaatii omaa talous-, finanssi-, jnepolitiikkaa. Ja ennen kaikkea oman keskuspankin, jonka avulla koko saamarin paketti kyetään loppujen lopuksi rahoittamaan, koska kukaan ei nykyjärjestelmässä tee mitään ilmaiseksi.

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymille 4. tammikuuta 2015 17.48:

Jo varsin hyvin näkyvisssä olevassa tulevaisuudessa työvoiman tarve mm. Suomessa tulee radikaalisti vähentymään ainakin seuraavista kahdesta syystä:

1. Ennenkaikkea teollisen tuotannon nopeasti etenevä robotisointi -
jopa kotonaan asuville vanhuksille on jo kehitetty ja edelleen kehitetään robottien avulla toimivia palveluja, jotka vähentävät näiltä hoitohenkilökunnan tarvetta

2. 3D tulostimien nopea edelleenkehitys ja niiden hintojen radikaali halpeneminen - pian voinee herra Jokamies tulostaa hankkimallaan 3d-tulostimella esim. varaosia erilaisiin laitteisiinsa, teollisista sovelluksista puhumattakaan!

Tietysti jos rikolliset vallanpitäjämme haluavat kiihdyttää Kalergi-suunnitelman mukaista värillisten afrikkalaisten maahanmuuttoa ja haluavat näille lisää luksus-palveluja, niin tähän saatetaan tarvita huomattavat määrät lisätyövoimaa! - paljon lisää esim. tämäntyyppistä: "Suomalainen Uushulluus Monikulttuurisessa Multisensorisessa Keskuksessa!!", http://www.mitavittua.fi/2015/01/23/suomalainen-uushulluus-monikulttuurisessa-multisensorisessa-keskuksessa/

Vartiainen ilmeisesti ylisti laveasanaisesti työhaastattelussan rikollisille vallanpitäjillemme toivottavana asiantilana Suomenkin kaupunkeihin mallimaastaan Ruotsista tällaista asiantilaa: "MaMut Valloittivat Ruotsin!! Ruotsalaiset Vähemmistönä Jo Malmössa!!", http://www.mitavittua.fi/2015/01/25/mamut-valloittivat-ruotsin-ruotsalaiset-vahemmistona-jo-malmossa/

Anonyymi kirjoitti...

Nyt se suurin kysymys joka kaikkia tietyn tietoisuuden tason saavuttaneita varmasti eniten askarruttaa: ONKO VENÄJÄN JA KIINAN KESKUSPANKIT läntisen rahamafian hallussa vai eivät??

Venäjähän kaapattiin ja neuvostoliiton aikoihinhan päättävissä elimissä tietty uskon ryhmä oli valassa, eli ovatko vieläkin venäjällä vallassa vai eivät ja määräävätkö venäjän keskuspankin kautta maata kuinka pahasti!!

Ainakin putinin mollaamista tämän uskon ryhmän omistamassa ja kontrolloimassa mediasta päätellä putte olisi "hyvien" puolella??

Brics ja bissi meinaavat yhdistää voimiaan eli jos brics järjestelmä olisi joku uusi parempi, niin eihän se olisi missään tekemissä bissien ynnä muiden kanssa? Vai onko tällä globaalilla pankkimafialla vain yksinkertaisesti liian suuri kuristus ote mailman rahoitus järjestelmästä, että sen kaa on pakko tehdä ainakin jossain määrin yhteistyötä!!

https://realcurrencies.wordpress.com/2013/07/15/does-rothschild-own-all-central-banks/

Tälläisiä artikkeleita löytyy pilvin pimein, mutta mikä on totuus??

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki valtiot (hallitukset) jotka ovat alisteisia keskuspankkikartelli BIS:lle, ovat osa Talmud-lobbyn ylläpitämää rahanväärennöshuijausta ja heidän komennossaan.

Myös Venäjän keskuspankki on Kansainvälisen järjestelypankin (BIS) jäsen ja taitavat kaikki muutkin BRICS maat olla?
https://www.bis.org/cbanks.htm

http://www.jta.org/2014/07/10/news-opinion/world/putin-thanks-rabbis-for-communities-fight-against-nazi-revival-1

Eli, BRICS-maat eivät muodosta vastavoimaa länsimaille ja pankkieliitille. KAIKKI valtiot ovat nyt saman rahamafian hallussa.

Tuosta kartellista/rahamafiasta natsit irroittautuivat 1933 ja siksi ne tuhottiin. Nykyinen Saksa on edelleen voittajien miehittämä, ei itsenäinen valtio.

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka herra Kani kommentoi seuraavaa blogi-artikkelia "Suomi Maksaa EKP:n Elvytystä Ulkomaisille Pankeille 1,2 Miljardia Joka Kuukausi!!", http://www.mitavittua.fi/2015/01/26/suomi-maksaa-ekpn-elvytysta-ulkomaisille-pankeille-12-miljardia-joka-kuukausi/ ?

Anonyymi kirjoitti...

Suunnitelmissa on hikipajaunioni. Draghi puhui siitä aivan avoimesti
http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/181376-euroopan-johto-tahtaa-hikipajaunioniin

Ehkäpä Vartiainen on määrätty edistämään sen luomista?
Tai sitten istuu muuten vaan tiukasti laatikossaan http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/184629-hei-vartiainen-olis-kysyttavaa

Anonyymi kirjoitti...

Tuolla yllä olevalla kommentoilla oli minun mielestäni todella tärkeitä kysymyksiä!

1. Esim mitä tarkoittaa käytännössä olla bissin alaisuudessa? Eli onko se valtio täysin bissin sanelu politiikan alla? Näkeekö mistään ketkä omistaa keskuspankit vai ovat valtion omistuksessa eli saavatko luoda itse rahaa ja onko millään noilla väliä?

2. Miten norja kun omistaa omanrahan ja on bissin alla? Eli onko norja saanut öljyn ansiosta niin paljon ulkomaalaisten ottamia velkoja omaan kassaansa että ovat sen takia velattomia?

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs muuta tuo Vartiaisen agenda on kuin communismus bolshevismus, eli tällä yritetään painaa palkkoja ja työehtoja alas, sanotaan jos sulle ei kelpaa portin takana on jono jolle kelpaa. Ja tähän liitetään suvaitsevuus ,solidaarisuus, monikulttuurisuus ym. sanoja Orwelimaisella uuskielellä. Kriitikot saunantaakse.

Tulee uusi maaorjaluokka - entiseltä nimeltään keskiluokka. Kahle on jo valmiina - nimeltään asuntolaina.

No mistä tämä Vartiasen omaksuma uusliberaali agenda tulee ?

No täältä :
https://tyhmyri.wordpress.com/2014/11/30/yhteisvaluutta-tarkoittaa-sopimusyhteiskunnan-tuhoa-lukekaa-mita-draghi-oikeasti-sanoi/

No mistä se agenda tuonne on tullut ?

No täältä :

http://ruupertintoinen.blogspot.fi/2014/05/vesa-ilkka-laurio-suomen-tuhoamisohjelma.html

http://moranen.blogspot.fi/2008/10/juutalaisuuden-opetuksia-osa-5.html

Joko alkaa lamppu syttyä, keiden agendaa tämä kaikki on ?

Ketkä tekivät saman 1917 venäjällä ?
Vihje. Talmud.

Anonyymi kirjoitti...

Vallanpitäjiemme oman "demokraattisesti kontrolloidun" Yle-propagandakoneen aivopesutoimintaa kriittisesti seuraava Ylewatch-blogisti kirjoittaa:

"YLE PROMOTOI KANSANVIHOLLISTEN PROPAGANDAA,
Ylen tv-uutisten lisäksi yhtiön verkkosivut kertoo tänään (29.1.2015) päivätyssä myötäkarvaan kerrotussa uutisessa EVA: Maahanmuutto kaksinkertaistettava, että "Suomen työllisyysaste jää pysyvästi liian alhaiselle tasolle, ellei ulkomailta saada reilusti lisää työikäistä väkeä". Tällainen arvio on esitetty Elinkeinoelämän Valtuuskunnan EVAn tilaamassa raportissa Tulevaisuuden tekijät, jonka ovat kirjoittaneet yliaktuaari Topias Pyykkönen ja tutkija Pekka Myrskylä.

Terveessä kansallisvaltiossa tällaiset tutkijat olisi julistettu kansanviholliseksi ja EVA rikolliseksi suomalaisvastaiseksi organisaatioksi. Ikävä kyllä elämme aikaa, jossa Euroopan maiden juuretonta eliittiä tukeva "sivistyneistö" voi rangaistuksetta käydä sotaa kansojaan vastaan. Päämäärättömän talouskasvun ylimmäksi epäjumalaksi nostanut maamme "eliitti" on viimeistään 1990-luvun laman jälkeen hylännyt valtion ensimmäisen periaatteen, sen tehtävän hoitaa omien kansalaisten etuja. Jokaisella suvereenilla valtiolla on myös maantieteelliset rajat, joiden sisälle pääseminen riippuu kansalaisten tahdosta eikä muiden kuten globaalitalouden asiamiesten ja ulkomaalaisten maahanpyrkijöiden haluista. Valtiojohdon hyväksymät talouselämän lakeijat ajavat ilmiselvästi muiden kuin suomalaisten etua, joten sellainen "eliitti" on yksinkertaisesti pettänyt kansalaisensa. Se, että Yle levittää EVA:n propagandaa ilman sen näkyvämpäa kritiikkiä, asettaa myös veronmaksajien kustantaman tiedotusjätin kyseenalaiseen asemaan..."

Artikkeli kokonaisuudessaan: http://ylewatch.blogspot.com/2015/01/yle-promotoi-kansanvihollisten.html#comment-form

Anonyymi kirjoitti...

Itsekkin kelaillut Bis:n toimintaa sekä sen historiaa viimeaikoina, kuka sen omistaa ja mikä taho sen on perustanut...?
Aiheesta voisi pupu tehdä vaikka oman blogauksen, jos aihe kiinnostaa..

Anonyymi kirjoitti...

Jokainen voi itse arvioida missä määrin seuraava on peitelty kertomus suomalaisesta todellisuudesta tai mikä on mahdollisesti tarua:

"SUOMEN MAFIA
Seuraava tarina on täysin mielikuvituksen tuotetta. Kaikki henkilöt ovat mielikuvituksellisia. Kaikki tapahtumat ovat mielikuvituksellisia, samoin yhtiöt, yritykset, yhteisöt ja tapahtumat. Tarinalla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa, ei ole koskaan ollutkaan. Ei voi olla, eihän!

Nuori ja kunnianhimoinen heppu haluaa edetä valitsemallaan poliitikon uralla, mutta ongelma on siinä, ettei hänellä ole tarvittavaa kannatusta edes puolueensa paikallistasolla. Vanhemmat piirijäärät blokkaavat tehokkaasti tietä. On kuitenkin olemassa takaovi. Puolueen nuorisojärjestö on se tie, jonka avulla kaveri voi nousta puolueen johtopiireihin. On siis päästävä nuorisojärjestön johtoon. Ongelma on vain siinä, ettei tarvittavaa tukea löydy edes paikallisesta nuorisojärjestöstä.

Heppu ja hänen apurinsa kuitenkin oivaltavat, ettei kukaan ole kiinnostunut paikallisen nuoriso-jaoston piirivaaleista. Niinpä he väärentävät koko vaalin. He keksivät uusia paikallisosastoja, joita ei ole olemassakaan..."
Artikkelin jatko on seuraavassa: http://rayhablogi.blogspot.fi/2013/07/suomen-mafia.html

Anonyymi kirjoitti...

"Bis:n toimintaa sekä sen historiaa viimeaikoina, kuka sen omistaa ja mikä taho sen on perustanut...?"

Tää yksi viiksivallu tiesi jo 1930-luvulla, keitä nämä kv. rahanväärentäjät ovat.

The Man Who Fought Banking Control & The Fraudulent Democratic Political System

Myös tässä jotain vastauksia.

Who Controls the Money Controls the World

Valitettavasti joskus totuus tekee kipeää, ja asiat pitää sanoa ääneen. Muuten ollaan sumussa.

Anonyymi kirjoitti...

Matti Vanhasen "maan tapa” ilmenenee maailman ”vähiten” korruptoituneisiin kuuluvassa EU-diktatuurin Suomi-provinssissa monimuotoisena:

”MAAHANMUUTTO JA MINISTERITASON KORRUPTIO!

Suomi ottaa päivittäin askeleen kohti kieroutunutta oligarkiaa, jossa valtio muuttuu lähinnä järjestelmäksi, jonka tarkoituksena on siirtää varallisuutta pois kansalaisilta hallitsevan eliitin ja heidän lähipiirinsä taskuun.

Tapa, miten oligarkia pyritään saamaan aikaiseksi, on tuttu. Siihen kuuluu julkisen vallan painostusta, hämäriä sopimuksia ja korruptiota. Kaikki tämä pyritään piilottamaan valheiden alle. Valheet eivät ole kuitenkaan järin hyvä piilopaikka, sillä kun niitä vähän päältä rapsuttaa, paljastuu alta kasa sontaa…”

Koko artikkeli: http://www.uberuutiset.fi/maahanmuutto-ja-ministeritason-korruptio/

Anonyymi kirjoitti...

http://philosophyofmetrics.com/2014/07/14/brics-and-the-bank-for-international-settlements/

tommonen sattu silmaan etsiessa BIS ja BRICS yhteytta.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.radioislam.org/protocols/indexfin.htm


Selittää kummasti monia asioita joita täälläkin käsitellään??

Tiedän ettet julkaise tätä mutta pitäisi!

Anonyymi kirjoitti...

alan watt on jäljillä.
https://m.youtube.com/watch?v=hvHdRCEyTUU

..bis mainittu! tää on sit aika hc matskua. ei mitään kahden aivosolun juutalaisvihaa:)

Ebolakani kirjoitti...

Kania alkaa vtuttaamaan tämä juutalaisripulin määrä.

Anonyymi kirjoitti...

https://www.corbettreport.com/episode-297-china-and-the-new-world-order/

..bis ym.
enemmän detail

Anonyymi kirjoitti...

Miksi kania vituttaa juutalais ripulin määrä? Luulisi kanin tietävän aivan hyvin! Ainakin niin päteviä ovat kirjoituksesi, että en usko hetkeäkään ettetkö tietäisi miksi "juutalais ripulia tulee"! Taitaapi nuo pankkien omistukset pitkältä olla talmudisti pankkirien omistuksessa! Selittää mailman tilan aika hyvin kun ymmärtää minkälaisina ihmisinä meitä pitävät!

Jos sinua on uhkailtu tai painostettu jollain tavalla! Vaikuttavat suuresti myös suomen poliisissa, että sinne turha ilmoitusta tehdä!

Anonyymi kirjoitti...

https://www.corbettreport.com/episode-297-china-and-the-new-world-order/


Sinä joka laitoit tämän linkin mahtava sivusto joka paljastaa paljon paskaa!

Lukekaa nuo kommentit myös tuon videon alapuolelta! Kummia yhteneväisyyksiä!

T:Mason

Anonyymi kirjoitti...

https://www.youtube.com/watch?v=SNGfgKrxXv0

Suomi Finland 4 Truth

Anonyymi kirjoitti...

https://www.youtube.com/watch?v=XmfvFlkl8J0&feature=youtu.be
Neo-Nazism in the Truth Movement - ClandesTime 048

https://www.youtube.com/watch?v=5dxQa0_vVx8
William Cooper Breaks Skinhead out of Socialist Nazism Trance

Anonyymi kirjoitti...

suppo tarkkailee myös tätä blokia, sieltä on varmaan tullut vastaväittelijät muutama vuos takapäin. ehkä ne tietää kaikki kävijät, jos saavat käyttää xkeyskorea. se on varmaa että tonkimista harrastetaan ahkerasti. huvittaa on yleensä myös se kun joku blokkaaja osuu arkaan aiheeseen niin välittömästi länsitrollit joko vaatii todisteita tai muuten vaan pitävät aihetta salaliittona. kuluneita keinoja.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä lukijat luulee, että jos tapahtuisi iso herääminen ja otettaisiin oma raha käyttöön palvelemaan kansaa ja potkittaisiin maanpetturit pois hallituksesta, niin mitä keinoja pankkiireilla olisi romuttaa suomen talous ja yhteiskunta! Jonkunlainen kostohan siitä tulisi? Kreikkahan "meinasi" lähteä pois, mutta silti ei lähtenyt! Mikä kreikkan päättäjiä vaivaa muukuin korruptio ja siionistien painostus/uhkailu, että eivät ota omaa rahaa ja keskuspankkia takaisin??

Ja miksi venäjä ja kiina tarjoaa rahoitusta niille? Haluavat tietenkin jotain vastineeksi! Mitä se muuttaisi imf ja muihin velan tarjoajiin nähden nähden?

Ihmetyttää tuo walhroosin rahat, miksi kukaan ei tee mitään? Sehän ryöstää minkä kerkeää ja hänen ehdotuksethan tarkoittavat suurimman osan kansan elämän kurjistamista!!

Erikoinen tämä suomi kun suurin osa suomalaisista vanhemmista tahalleen haluaa tuhota lapsiensa tulevaisuuden :)! Eikai tässä voi muuta kun nauraa ja sanoa että: HERRAN JUMALA kun tietyn tahon omistama media on sotkenut teidän päänne ja pahasti! Se joka väittää että ihminen on kehittynyt laji voi painua helvettiin väitöksiensä kanssa! 2 vuotias simpassikin tajuaisi nämä asiat :)!

6 §
Julkisen rahoituksen kielto

Suomen Pankki ei saa antaa luottoa Euroopan unionin toimielimille tai laitoksille, Euroopan unionin jäsenvaltiolle, sen alueelliselle, paikalliselle tai muulle viranomaiselle taikka muulle julkisyhteisölle.

(Tämän lain muuttaminen ei ole mahdollista ilman eroamista euvostoliitosta.)

https://rahajatalous.wordpress.com/2011/02/08/euroalueen-velkakriisi-syyt-seuraukset-ja-ratkaisut/

Vähissä tällä ihmismäärällä mahikset on oli oma raha tai ei!! Älkää vain sanoko että tämä on yhden miehen mielipide!

http://cluborlov.blogspot.fi/


Karhu vs ihminen syönti kilpailu! Ei liity artikkeliin!

https://www.youtube.com/watch?v=HgqbCq_sxmo

Anonyymi kirjoitti...

Sama levy vuodesta toiseen. Kani eteni selvitystyössään mallikkaasti ja jämähti sitten omien väärien uskomustensa (suora demokratia, valtio, kansa) vangiksi.

Anonyymit Anonyymit

Anonyymi kirjoitti...

Tässäpä niistä 'turvapaikka-turismin' alkuajoista:

"Jari Leino Show-Miten somalit saapuivat Suomeen? 1/2

Ensimmäiset somalit saapuivat Suomeen 25 vuotta sitten.
He olivat Neuvostoliitossa koulutuksessa olleita diktaattori Barren eliittijoukkoja, jotka olivat jääneet Moskovaan mottiin, kun NL hajosi.
Somalit aikoivat ensin mennä Ruotsiin, mutta Suomen monikulttuurieliitti sai houkuteltua heidät Suomeen.
Jari Leino kertoo miten kaikki tapahtui."

Linkki Leinon videoon on artikkelissa, http://mitavittua.fi/2015/02/jari-leino-show-miten-somalit-saapuivat-suomeen-12/

Anonyymi kirjoitti...

Samasta asiasta puhuttiin 27.2. Viljo Heinosen blogissa, johon laitoin oman vastineeni.

"Täsmennän hieman. Järjestelmässä pärjäävät ne, jotka pystyvät tuottamaan voittoa pankille."

Minusta asia menee toisin. Kun menen töihin, niin minun pitää saada palkkaa enemmän kuin töissä käynnistä syntyy kuluja. Minun tulee saada voittoa. Työpanokseni ostanut taho haluaa lisätä lopputuotteeseen minulle maksamani palkan päälle oman voitto-osuutensa. Lopputuotteeseen voi tulla väliin lisääkin voitontavoittelijoita, kuten vaikkapa verottaja. Lopputuotteen ostaja sitten katsoo haluavansa tuotetta niin paljon, että hän maksaa kaikkien voitot. Mutta, jotta hän pystyy maksamaan nuo voitot, niin hänen on täytynyt tehdä voittoa jostakin toimestaan.

Tämä systeemihän siis vaatii jatkuvaa kasvua voittojen tavoittelun takia. Rahaa saa vain velkana pankeilta, joten kaikki kulminoituu pankkien voitontavoitteluun. Herra Kani puhuu blogissaan pyramidihuijauksesta, jolta toiminta todellakin näyttää?

Velka=ostovoima=työpaikka. Minusta kaava on päivänselvä fakta. Systeemi vaatii velanottajia pyöriäkseen. Tämä taas vaatii uskaliaita voitontavoittelijoita, joka taas vaatii lisää velkaa (rahaa). Kuten aikaisemmin totesin, niin omat tuotoksensa työstä tuotteisiin pitää myydä voitolla, joten kärsijöiksi joutuvat ne, jotka eivät tässä onnistu. Yhteiskunnan yhteisistä "voitoista" sitten tulee huolehtia näistä toimijoista.

Jokainen kait ymmärtää, että tässä järjestelmässä on aina myös häviäjänsä, tahot joille jää mustapekka kouraan. Nyt esimerkiksi viennin kautta pyritään kärsijät ulkoistamaan mahdollisimman kauas omien rajojen ulkopuolelle.

Mikäli tämä järjestelmä on todellakin paras käsillä oleva vaihtoehto, niin luonnonkin pitäisi pystyä tuottamaan "voittoa" koko ajan. Onko tämä todellakin mahdollista?

Anonyymi kirjoitti...

Näin rikolliset vallanpitäjät Kanadassa auttavat pankkigangstereita ylläpitämään velkaponzi-rahajärjestelmää :
http://www.magneettimedia.com/valtamedia-pimitti-uutisen-oikeudenkaynnista-kanadan-keskuspankkia-vastaan/

Anonyymi kirjoitti...

Työnteko on vitun turhaa ja tyhmää! Vitun välistä vetäjät!"

mennäään ny saatana koko maa lakkoon niin kauks että päättäjät suksii helvettiin ja pankkiirit!

Anonyymi kirjoitti...

Eräs demari on eri mieltä kanssasi rakas kaniini.

http://veehoo.d-blog.fi/2015/02/27/kaava-velka-ostovoima-tyopaikka-nykyajan-humpuukia/


Miten sinun opit menisivät myös näiden "hyödyllisten idioottien" päähän?