14.3.2014

Järkälemäinen eeposLataa itsellesi (ja tietenkin lue) järkälemäinen eepos Kaninkolon parhaimpia.

16 kommenttia:

Ebolakani kirjoitti...

Missä ovat uusliberaalit silloin kun niitä tarvittaisiin?

Anonyymi kirjoitti...

En tiedä mihin herra Kani uusliberaaleja tarvitsee, mutta ei ne nyt varmaan jouda. Uusliberaaleilla on nyt sisäisiä erimielisyyksiä reviirien jaosta tuolla Krimin suunnalla.

Ebolakani kirjoitti...

Toivottavasti tämä ei vasta ole alkua.

http://www.zerohedge.com/news/2014-03-16/exit-polls-confirm-93-voters-back-crimea-joining-russia

Anonyymi kirjoitti...

ZH kirjoitus on täynnä valheita ja jopa tahallista harhaanjohtamista.
Esimerkiksi ZH otsikko ennen videota:
Despite the so-called truce, Russian APC and Tanks are moving...
Kuitenkin videon otsikko on "Колонна Украинских Танков Харьков- Стрелечья в сторону границы РФ" (järkyttävän huono suomennos Ukrainalaisten Tankkien kolonna välillä Harkova-Strelechia matkalla Venäjän rajan suuntaan"
Näin valehdellaan koko ajan, mutta kielitaidottomia ja muutenkin aivopestyjä sheepleläisiä eivät huomaa mitään ristiriitoja.

Valitettavasti suomalaiset eivät tiedä Krimin historiasta mitään. Tämä kartta (alunperin julkaistu The Telegraph lehdessä) selittää vähän miksi Ukraina on "iso sanoinkuvaamaton sotku"
http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02838/Ukraine-MAP_2838884c.jpg
Itse Krimin niemimaa oli annettu lahjaksi Ukrainan neuvostotasavallalle v. 1954 silloisen NKP:n pääsihteerin N.Hrushovin päätöksellä ilman mitään kansanäänestyksiä. Nyt odotettavissa on, että monet muut "Ukrainan" alueet irtautuvat Ukraina-nimisestä sekasortoisesta valtiosta ja liittyvät Venäjään.

Tässä on muuten mielenkiintoinen kuvasarja jossa on kaksi identtistä entistä neuvostoliittolaista panssarivaunuvarikkoa, toinen on Ukrainassa ja toinen Venäjällä.
http://smotrelkin.livejournal.com/229095.html
Ehkä suomalaiset lukijat ymmärtävät, miksi Ukrainaan lahjoittamat venäläiset eivät halua elää ukrainalaisen sekasotkun keskellä, länsiukrainalaisten Halitsialaisten sorron alla ja aseellisella vallankaappuuksella valtaan tulleen juutalaisten oligarkkien hallituksen alaisina, vaan melkein kaikki Krimin asukkaat vilpittömästi haluavat Krimin takaisin omaan maahan Venäjään.

Vielä yksi havainto pohdittavaksi: Krimillä oli 33 tai 34 ukrainalaista sotilastukikohtaa ja noin 15 tuhatta sotilasta. Ei yksikään ukrainalainen sotilas halunnut sotia Ukrainan hallituksen puolesta, joten he antautuivat Krimin hallitukselle (ja noin puolet heistä osa vaihtoi puolta ja liittyi Krimin omiin sotajoukkoihin). Miksi näin? miettikää rauhassa.

Kanin fani 0.15909

Ebolakani kirjoitti...

Kiitoksia!

ZH on täynnä propagandaa, mutta mikäpä paikka ei olisi? :)

Pääasia tuosta artikkelista kävi kuitenkin selväksi: ameriikan ihmemaa ja UK eivät tunnusta/sulata tapahtunutta.

Anonyymi kirjoitti...

Seuraava edustaa erästä näkemystä Ukrainan kriisistä:
"Mediasota ja mediasato: Ukrainan kriisi pitkittyy
Suo siellä, Suomi täällä", http://kansakunnanhenki.blogspot.fi/2014/03/mediasota-ja-mediasato-ukrainan-kriisi.html
"Valtamedian illuusio länsimaisesta oikeudenmukaisuudesta, vapaudesta Ukrainassa ja muualla", http://kansakunnanhenki.blogspot.fi/2014/03/valtamedian-illuusio-lansimaisesta.html

Anonyymi kirjoitti...

Tässä vielä Ukrainan kriisiin liittyvää talousasiaakin:
"Läntinen talousjärjestelmä kuilun partaalla: taloussanktiot syöksevät talouden tyhjyyteen", http://kansakunnanhenki.blogspot.fi/2014/03/lantinen-talousjarjestelma-kuilun.html

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka USA ja niiden vassaalit eivät tunnusta tapahtunutta ja jopa puhuvat pakotteista, hei eivät voi tehdä muuta koska velkasaturaation jälkeen oikeat pakotteet olisivat kuin tässä videossa:

http://www.youtube.com/watch?v=jxfvTpOc-A8

Maailmanlajuinen sisällissota kyllä sytytetään yhä ahkerasti (kuten sytytettiin 2. maailmansota), se vain ei tapahdu nyt Krimin johdosta vaan hieman myöhemmin kun Ukraina hajoaa Jugoslavian tapaan mutta.

Kanin Fani 0,15909

Anonyymi kirjoitti...

erra Kanin "Järkälemäinen eepos" on pelottava. Samanlaisia pelontunteita on lukemistani teoksista aiheuttanut vain eräs n.100 vuotta vanha asiakirja (onneksi väärennetyksi tuomittu).
Toivon hartaasti, että kaikki uudet, vanhat ja siltä väliltä olevat liberaalit sekä muut talousviisaat tulisivat ja todistaisivat Herra Kanin väitteet täysin perättömiksi, Herra Kanin vilkkaan mielikuvituksen luomiksi. harhoiksi.

yöunet menettänyt anonyymi

Anonyymi kirjoitti...

Ilmoitus Tampereen Seudun Osuusoankin jäsenille, Aamulehdessä tänään 19.3 2014.

" Nyt voit omistamisen lisäksi sijoittaa omaan pankkiisi. Tampereen Seudun Osuuspankissa alkaa Tuotto-osuusanti 26.3. 2014. Tuotto-osuus on pitkäaikainen sijoitus pankkisi pääomiin. Sijoittamalla tuet osuuspankkisi vakavaraisuutta ja paikallista pankki- ja yritystoimintaa."

Vakavaraisuutta näemmä pitää jo hankkia näinkin.

Ebolakani kirjoitti...

"Toivon hartaasti, että kaikki uudet, vanhat ja siltä väliltä olevat liberaalit sekä muut talousviisaat tulisivat ja todistaisivat Herra Kanin väitteet täysin perättömiksi, Herra Kanin vilkkaan mielikuvituksen luomiksi. harhoiksi."

Täsmälleen samaa toivoo myös Kani, mutta tähän päivään mennessä ei tällaista toivon pilkahdusta ole näkynyt missään.

Anonyymi kirjoitti...

Onko Kani lukenut "Rahatalous haltuun - irti kurjistavasta talouspolitiikasta" / Holappa ja Ahokas ?
http://www.like.fi/kirjat/rahatalous-haltuun

Ebolakani kirjoitti...

"Onko Kani lukenut "Rahatalous haltuun - irti kurjistavasta talouspolitiikasta""

Ei vielä. Oletko itse ja oliko se hyvä?

Yrittivätkö herra Holappa ja Ahokas selittää miten korko (sekä ohjauskorko) toimii silloin kun pankin kykenevät luomaan rahaa laillisella kirjanpitokikkailulla "tyhjästä"?

Anonyymi kirjoitti...

Eepoksen viimeisen kuvan kuvatekstissä kysellään "hattumiehen" perään. Sama "hattumies" esiintyy myös v.1904 Bohemian Grovessa otetussa valokuvassa herraseurueen taustalla olevassa "allegorisessa" taulussa
http://www.whatonearthishappening.com/images/stories/woeih/podcast/089/08.jpg

Anonyymi kirjoitti...

Kirja on hyvä, tosin vaatii useamman lukukerran jotta tämä jälkikeynesiläisyys täysin avautuu. Perusteista lähdetään eli mitä raha on ja kanin kanssa samoilla linjoilla liikutaan, velkaahan se.

Päällimmäiseksi ajatukseksi jäi kuitenkin toivo, eli meillä on mahdollisuus nykyiselläkin kapitalistisella rahatalouden systeemillä selviytyä, tosin yksikään poliittinen taho ei sitä tällähetkellä Suomessa edusta, maailmalla kannatusta löytyy enemmän.

Korosta en muista liiemmin olevan juttua, nämä jälkikeynesiläiset eivät pidä sitä minään ongelmana, se on vain pankin tapa tehdä rahanvälitys kannattavaksi.

Nykyiselle Euroopan leikkaus politiikalle löytyy siis vaihtoehto eli täysin päinvastainen EKP:stä lähtöisin oleva elvytyspolitiikka. Pitäisi luoda Euroopan oma investointipankki, joka käynistäisi eri Euroopan valtioissa tasapuolisesti erillaisia työllistäviä hankkeita.

Kirja kannattaa lukea, medioista en ole löytänyt vielä paljon kritiikkiä tai vastaväitteitä ja sitä pojat kuulemma odottavat.

Ebolakani kirjoitti...

"Kirja on hyvä, tosin vaatii useamman lukukerran jotta tämä jälkikeynesiläisyys täysin avautuu. Perusteista lähdetään eli mitä raha on ja kanin kanssa samoilla linjoilla liikutaan, velkaahan se. "

Pitää laittaa luettavien listalle (joka on entuudestaan pitkä). Kiitos.