29.3.2013

EKP:n rahapolitiikan keskipitkän tai pitkän aikavälin strategia (osa 3)

Jatkoa tälle ja tälle.

Meille on annettu ymmärtää, että euroopan parlamenttiin valitut eurokansanedustajat (tuttavallisemmin mepit) säätävät, muuttavat tai hyväksyvät komission antamia ehdotuksia direktiiveiksi tai jopa laeiksi. Eli EU:n toiminta perustuisi jäsenmaiden vapaaehtoisesti ja demokraattisesti hyväksymille sopimuksille.

Totuus on hieman toisenlainen: Verkkomedia.org - MEP-raportti: Valta EU:ssa menossa demokratian ulkopuolelle
...
Päätöksiä (kuten energia - ja ilmastosopimus, turvapaikkasopimus ja maahanmuutto, talouden lisäkuri) tehdään kokouksissa, ja parlamentille on jätetty ainoastaan osallistuminen lakien implementoimiseen.
...
Euroopan parlamentti on kumileimasin, jos edes tätä.

Ennen kuin voimme vastata kysymykseen miksi harhaanjohtajamme haluavat tieten tahtoen tuhota EU-maiden talouden, on meidän ensin löydettävä vastaus kuka, mikä tai ketkä johtaa EU:ta.

Vastaus löytyy kuoppaisen kiertotien kautta.

Kauan aikaa sitten ameriikan ihmemaa pyysi hyvin kohteliaasti ja ystävällisesti rajoittamaan ja hillitsemään euroopan unionin kehitystä niin, ettei se aiheuttaisi häiriötä status quossa eli valtasuhteissa. Mikäli pyyntöön ei olisi suostuttu, ameriikan ihmemaa olisi tavalla tai toisella sabotoinut projektin nimeltään "euroopan liittovaltio".

Muinaiset EU:n rakentajat (jos nyt näin voi sanoa) suostuivat ja lisäsivät ameriikan ihmemaan pyytämät rajoitukset perustussopimukseen.

Otetaanpas oikein huono esimerkki.

Mikä yhdistää vakaus- ja kasvusopimusta
- vuosittaisen budjettialijäämän oltava pienempi kuin 3 % bruttokansantuotteesta.
- julkisen velan oltava alle 60 % BKT:sta.
talous- ja rahaliiton (EMU) toista vaihetta


sekä 6-packinä tunnettua lakipakettia
...
Julkisen velan suhde BKT:hen vähenee riittävästi, jos se on viimeisen kolmen vuoden aikana vähentynyt keskimäärin 1/20 (noin 5%) liiallista velkaa vuodessa (komission ehdotus vaatii 1/20 vähentämistä joka vuosi).

...
Edellä mainittuja asioita yhdistää EU:hun liittyneiden valtioiden valtionvelkakirjojen luotettavuuden, saatavuuden ja ennen kaikkea levinneisyyden rajoittaminen. Toisin sanoen edellä mainittuja asioita yhdistää se, että ne kaikki ovat estoja sille, ettei euro nousisi dollarin korvaajaksi reservivaluuttana (valitettavasti em. esteet eivät tehonneet toivotulla tavalla ja euro nousi nopeasti jenin ja dollarin rinnalle maailman suosituimmaksi reservivaluutaksi. Tästä syystä nyt ollaan väsäämässä eurobondeja).

EU:n perustussopimuksessa on useita esteitä, hidasteita ja rajoitteita joiden tarkoituksena mm. teknologisen kehityksen hidastaminen (vakuudellisen luototuksen suosiminen), sotavoimien ylläpitämisen estäminen (keskuspankkirahoituksen kieltäminen) ja niin edelleen. Kaikki nämä esteet, hidasteet ja rajoitteet ovat olemassa vain yhtä asiaa varten: euro tai EU ei pysty haastamaan tai horjuttamaan nk. dollarihegemoniaa.

Mutta vain harva muinaisista EU:n rakentajista tiesi mihin he olivat loppujen lopuksi sitoutuneet kun myöntyivät toteuttamaan rajoituksia ameriikan ihmemaan hyväksi.

FED:n perustamisen jälkeen ameriikan ihmemaa on ollut keskuspankkikartellin ja muutaman monikansallisen yrityksen (tätä kokonaisuutta herra Perkins kutsuu varsin osuvasti korporatokratiaksi) marionetti. Siinä missä ameriikan ihmemaa näki euron uhkaavan dollarin asemaa reservivaluuttana tai EU-alueen mahdollisena sotilaallisena uhkana, keskuspankkikartelli kätyreineen näkivät aivan jotain muuta: uuden isännän.

Neuvostoliiton kaatamisen (ei typo) jälkeen, korporatokratian tukemana, projekti nimeltään "euroopan liittovaltio" alkoi ryömimisen sijaan loikkia.

Julkinen salaisuus onkin, että ilman keskuspankkikartellin ja monikansallisten yritysten resursseja, suhteita ja lobbausvoimaa projektilla nimeltään "euroopan liittovaltio" olisi ollut yhtä hyvät mahdollisuudet kuin lumipallolla helvetissä.

Jatkuu...

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tyhmä kysyy:
Miten tähän asetelmaan (EU:n osalta) vaikuttaa tuo BRICS-maiden puuha oman pankin osalta?

Anonyymi kirjoitti...

"Miksi harhaanjohtajamme haluavat tieten tahtoen tuhota EU-maiden talouden?" (Edellisestä blogista)

Eu-maiden talouden tuhoaminen on vain yksi monista toimista millä kansallisvaltiot lopetetaan.

Nyt kokeillaan eri maissa mitä kansa kestää. Kyproksen pankkitilien ryöstö jäi torsoksi kun muu eurooppa alkoi heräilemään siihen tosiasiaan, ettei kukaan tai mikään ole turvassa tältä tuholta. Äkkiä euro-oksennusta peliin a´la Jussi Pullinen että kansa pysyy unessa.

Meille ollaan tuomassa miljoonaa maahanmuuttajaa. Kun suomalaiset alkavat olla vähemmistönä omassa maassaan niin kulttuurimme tuhottu ja kansallinen vastarinta minimoitu.

Meidän on vielä äkkiä liityttävä natoon. Vierasmaalaisen sotilaan on helpompi ampua Suomalaisia kun suomalaisen sotilaan itse.

Eli,
meidän talouden tuhoaminen on vain työkalu kohti täydellistä orjatyranniaa.
Siis tuo onnela niille jotka selviävät hengissä.

Anonyymi kirjoitti...

Pari juttua pankin mainoksista ("ihan muutenvaan")

Olen yrittänyt etsiä löytyisikö se vanha pankin mainos jostain netistä, jossa pikkupoika menee pankkiin nostaa tililtänsä rahat ja sanoo, että laitetaan takaisin - "tarkistin vain".

Novalta tuli jokin aika sitten pankin mainos, jossa setä kyseli nuorelta, että mitä jos sinun tekee kovasti jotain mieli hankkia niin nuori yritti ensin, että säästän ensin ja hankin sitten, kunnes luovutti ja sanoi, no, menen pankkiin ja otan lainan, johon setä sanoi, että "No sitähän minäkin".

Ebolakani kirjoitti...

:)

Ebolakani kirjoitti...

"Miten tähän asetelmaan (EU:n osalta) vaikuttaa tuo BRICS-maiden puuha oman pankin osalta? "

Mikäli tämä järjestely kykenee tuhoamaan ameriikan ihmemaan valtion velkakirjojen "arvon" (tai uskottavuuden) niin jälki tulee olemaan äärimmäisen mielenkiintoista.