27.2.2012

"Tuottavat" työpaikat

Olli Rehn, Suomen arvokkain mies
... Pääomapiireille on välttämätöntä sopiva määrä köyhiä, jotka kilpailevat halvimman työläisen tittelistä. Jos kykenet osoittamaan mallikelpoista ahneutta sekä työn että materiaalin perään, sinut autetaan mielihyvin asuntovelalliseksi, mikä pitää työmiehen virkeänä pitkään.
...
Juuri näin!

Nykyisessä järjestelmässä "tuottavat" työpaikat on jaettavissa kahteen kategoriaan:
Mikä tahansa työpaikka, joka kannustaa sekä rohkaisee ottamaan velkaa. Tämä voi tapahtua vakinaistamisen tai jopa puhtaan paskanjauhamisen kautta.

Mikä tahansa työpaikka, joka tuottaa tuotteita ja/tai palveluita myytäväksi vientiin.
Edellä mainitut työpaikat voivat sijaita millä tahansa sektorilla.

Yhteistä näissä työpaikoissa on se, että ilman onnistumista (allekirjoitettua lainasopimusta tai myytyä tuotetta/palvelua) ne ovat merkityksettömiä sekä se että molemmat ylläpitävät (paikallisten) pankkien pyörittämää velkapyramidiponzihuijausta.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Taksin takapenkillä tapahtunutta ...

Minulle sanoi yksi virkavapaalla oleva talousrikostutkija, nyt tilitarkatusyhtiön konsultti, että hän kykenee siirtämään minkä tahansa firman voiton veroparatiisiin puolilaillisesti ja kiinnijäämisriskin huomioden täysin laillisesti veroparatisiin. Myyn puhelinnumeron riittävää bisnestä pyörittävälle.

(Taksifoorumista 18.2.2012)

misterjukka kirjoitti...

Mä alan jo pikkuhiljaa tajuta, mistä muodostuu se finanssikupla mikä on juuri parasta aikaa tyhjentymässä.

Kupla on muodostunut niistä maksamattomista koroista jotka koko maailman kaikkiin lainoihin on koskaan sisällytetty.

Koska minkään lainan sisältämään korkoon ei ole luotu rahaa, niin se korkosaldo on nyt realisoitunut tyhjyyttä täynnään olevaksi kuplaksi.

Nyt on vaan suuri kysymys kenen omistukseen on päätynyt tämän maailman reaaliomaisuus, ja toisaalta kenen käsissä on höttöä sisältävät johdannais ja muut korkopaperit.

Antakaas kun arvaan, osakesijoittamisesta ymmärtämättömien haltuun on joutunut osake ja muuta paperia joilla ei tosiasiassa ole mitään arvoa, ja nykyisin kun suurinosa ei edes ole paperilla, ihmiset voi siis pyyhkiä peffaansa paljaalla sormella.

Ne jotka on saaneet sisäpiirin tietoa, ovat osanneet jo hyvissä ajoin terminoida omistuksensa kiinteään materiaan, kuten esim luonnonvaroihin, maahan , metsään, hyvää vuokratuottoa antaviin kiinteistöihin, jne jne

Onneksi itse en koskaan ole osallistunut osakekauppoihin, en ole ottanut velkaa, vaan olen aina pysynyt housuissani, ja omistanut kaiken henkilökohtaisesti, lähtemättä mukaan kulutusjuhliin, onneksi minulla on oikeaa omaa maata jalkojeni alla.

Minua tosin hirvittää että onko minun tontillani kohta sankoin joukoin kodeistaan häädettyjä naapureitani, vain siksi ettei heillä ole mitään muuta paikkaa mihin mennä?
Ja vain siksi että ovat ottaneet velkaa, voidakseen elää leveämmin.

misterjukka kirjoitti...

Tää kommentointi on tehty nyt näköjään niin vaikeaksi tuolla kahden sanan tunnistamistehtävällä että joitakin päiviä sitten lopetin yrittämästä, jättää kommentti, kun olin yrittänyt melkein kymmenen kertaa tunnistaa nuo sanat, ja koskaan se ei kelvannut.

saankohan edes plokin pitäjälle viestiä tästä?

Ebolakani kirjoitti...

"saankohan edes plokin pitäjälle viestiä tästä?"

Se tuli perille! Viestisi tuli perille!

;)

Ebolakani kirjoitti...

"Ja vain siksi että ovat ottaneet velkaa, voidakseen elää leveämmin. "

Tuota noin...

Kani ei oikein usko, että naapurisi olisivat ottaneet velkaa, voidakseen elää leveämmin, mikäli pankin asiakaspalvelija olisi lainasopimuksen allekirjoituksen yhteydessä sanonut: "niin tosiaan, olethan tietoinen että lainaamasi pääoman korot on mahdollista maksaa vain muiden lainaamasta pääomasta?"

Tidi-tidi-tidi-tidi...