7.2.2012

Luit ja ymmärsit täysin oikein

Treasuries Advance Amid Concern Greece May Consider Debt-Default Option
...
The Greek prime minister yesterday told the leaders of the three political parties supporting his interim government that he asked the ministry “to record accurately and realistically all the consequences of the country’s exit from the euro zone,”
...
Huono Suomennos:
...
Kreikan pääministeri kertoi eilen väliaikaisen hallituksen puolueiden johtajille, että hän on pyytänyt ministeriötä "osoittamaan tarkasti ja realistisesti euvostoliitosta poistumisen mahdolliset seuraukset,"...
Tämän raportin sisältö tulee yllättämään meidät kaikki! Varsinkin jos Kreikan harhaanjohtajat eivät saa läpi vaatimustaan 145 miljardin euron "tukipaketista". Aivan! Luit ja ymmärsit täysin oikein. Kreikan harhaanjohtajat tietävät tasan tarkkaan sen, että heidän euvostoliittolaiset kollegansa tekevät mitä vain pitääkseen projektinsa käynnissä. Eli me emme tule näkemään tätä raporttia koskaan ja Kreikka tulee saamaan "tukipakettinsa".

Vai voiko Kani olla väärässä?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paljonkos siellä Kreikassa on jo ihmisiä kodeissaan ilman vettä, ruokaa ja sähköä kun ovat kyvyttömiä maksamaan maksuja työttömyyden yms. vuoksi. Paljonko hytisee lämmittämättömissä asunnoissa perheitä, kun kylmyys ulottuu kuulemma jo sinnekin. Media ei kehtaa näyttää nälkäisiä ja rääsyisiä ihmisiä. Mutta joku raja tässä ehkä tulee vastaan kun pitää ruveta keräämään vainajia kasoihin kadunkulmiin.
Tuleeko tämä kaikki myös tänne täydessä mitassaan?

Ebolakani kirjoitti...

"Tuleeko tämä kaikki myös tänne täydessä mitassaan?

Tällä hetkellä näyttää siltä että tulee.