30.1.2012

Haiskahtaa vuosituhannen suurimmalta kusetukselta

Herra Browne kysyy varsin mielenkiintoisen kysymyksen (video, valitettavasti lontoon murteella) euvostoliiton keskuspankin EU-maat -osaston päälliköltä herra Masuch:lta

Herra Kani suosittelee tarkkailemaan herra Masuch:n reaktioita ja tapaa miten hän kiertää kysymyksen. Kani ei ole kallonkutistaja, mutta näyttäsi siltä että herra Masuch tietää jotain, joka haiskahtaa vuosituhannen suurimmalta kusetukselta.

Herra Keiser esitti herra Browne:n esittämän kysymyksen herra Hudson:lle (video, valitettavasti lontoon murteella). Uskollisena varsin suorasukaiselle tavalleen, herra Hudson vahvistaa Kanin epäilyn oikeaksi: pankkien pelastusoperaatiossa ei ole kyse mistään muusta kuin taloudellisenpyramidin ylimmän osan, surullisen kuuluisan 1%, "sijoituksien" turvaamisesta sekä korvaamisesta.

Toisin sanoen, se mitä tällä hetkellä tapahtuu Kreikassa, Irlannissa, Portugalissa, [lisää euvostoliiton maa] ei ainoastaan ole täysin turhaa vaan jopa vahingollista koko talouden kannalta.

EDIT:
Miksi eläkeikiä on nostettava? Siksi, koska omistajasi haluavat sitä.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hitto ei pitäisi lukea tätä blogia, kun olen aikeissa ruveta rakentamaan taloa ja aivan oikein velkapyramidiponzi rahalla, jonka pankki hymyillen lainaa. No ei sitä elämistä voi lopettaa kanin blogin takia... Ehkä varastoin paljon säilykkeitä varastoon ihan varmuuden vuoksi vaan...

T: Kaikki on maksettava mitä velkaantuu, eikös juu

Ebolakani kirjoitti...

"No ei sitä elämistä voi lopettaa kanin blogin takia..."

Oikea asenne!

Ihan tosi. Ei mitään pottuilua tai sen sellaista.

Joo-joo. Usko nyt!

Anonyymi kirjoitti...

maailmanvaluutta nyt! kuplaa voi vielä kasvattaa! se olisi meidän länkkärien eduksi.

Anonyymi kirjoitti...

ultimate BONZAI
http://www.divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1023-financial-tyranny?start=5