3.11.2011

Kuinka pitkälle uusliberaalit ovat valmiita menemään oman maansa tuhoamisessa ja kansalaisten kurjistamisessa?

IMF:kin vaatii Kreikkaa taipumaan - hallitus hätäkokoukseen
IMF:n johtaja  Christine Lagarde sanoo Athens Timesin mukaan, että myös Valuuttarahasto odottaa kansanäänestyksen tulosta, ennen kuin se vapauttaa apupaketin kuudennen osan Kreikalle.
Eivät he tällaisia odota! Pyh ja pah! He odottavat tätä: Greek PM 'history' governing lawmaker says
A Greek governing Socialist lawmaker says Prime Minister George Papandreou is "history," as lawmakers revolt against a planned referendum ...
Huono Suomennos:
Kreikka hallitseva sosialistinen lainsäätäjä sanoo pääministeri George Papandreoun olevan "historiaa", kun lainsäätäjät kapinoivat suunniteltua kansanäänestystä vastaan ...
Herra Kanilla on kutina, että kohta nähdään kuinka pitkälle uusliberaalit ovat valmiita menemään oman maansa tuhoamisessa ja kansalaisten kurjistamisessa?

1 kommentti:

Anonymous kirjoitti...

Stanley Milgramin tottelevaisuuskoe antoi ikävät tulokset:
..."ja yllättävää kokeessa oli se, miten koehenkilö vain pienen vastustuksen jälkeen totteli kokeenjohtajalta saamiaan käskyjä lisätä sähköiskun voimakkuutta jopa niin, että siitä voisi seurata kuolema."..
http://fi.wikipedia.org/wiki/Milgramin_tottelevaisuuskoe
"Tuskin on liioiteltua sanoa tämän koesarjan osoittavan, miten nykyisen kulttuurimme sosialisaatioprosessit voivat tehdä kenestä tahansa uuden Adolf Eichmannin, joka lähettää ihmisiä kuolemaan vain siksi että tottelee määräyksiä."