11.10.2011

Foliohattu päähän, vie!

Vakuushuijaus: Suomi osti vakuudet Kreikalta lainaamalla sille saman verran enemmän
...
Kun kreikan toisen pelastuspaketin kasvattamisesta ei löydy mitään uutisia ja kreikan valtionvarainministerikin puhuu edelleen 109 miljardin paketista samana päivänä kun Suomessa osuutemme pomppausta 1,4 miljardista 2,2 miljardiin selitellään valtionvarainministeriön toimesta Kreikan toisen pelastuspaketin koon kasvattamisella, niin on selvää, että suomalaisia yritetään huijata nykyisen hallituksen toimesta valehtelemalla päin naamaa.

Loogisesti ainoa järkevä selitys on se että Jutta Urpilainen ja Jyrki Katainen ovat nostaneet Suomen osuutta kreikan toisesta 109 miljardin pelastuspaketista 800 miljoonalla eurolla saadakseen vastineeksi 880 miljoonan euron näennäiset vakuudet eli koko neuvottelumenestys ja saadut “vakuudet” ovat täyttä kusetusta.
...
Ei...

pysty...

kommentoimaan...

foliohattu...

kiristää...

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Alan hiljalleen olla samaa mieltä kuin eräs tunnettu bloggari: Suomen nykyiset päättäjät koostuvat mielisairaista idiooteista.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt sitten pitäisi alkaa marssimaan eduskuntatalon eteen suurella laumalla vaatimaan hallituksen eroa.

Ainiin, hallitus ei tosiasiassa päätä yhtään mistään.

What do?

Anonyymi kirjoitti...

http://www.magneettimedia.com/?p=7247

jossa eräs tunnettu bloggari selittää muutaman perusasian ;)

Riikka Söyring

Ebolakani kirjoitti...

Kirjoittaako herra Kani todellakin noin huonosti?

Hyh hyh. Kamalaa Suomen kielen väärin käyttöä.

;)

Ebolakani kirjoitti...

"What do?"

Erittäin hyvä kysymys. Erittäin hyvä.

Mikäli herra Kanilla olisi vastaus tähän, hän sen antaisi.

Anonyymi kirjoitti...

Onko hra Kani nähnyt tämän?

Uusi Suomi sanoo "Syksy on kuitenkin näyttänyt, ettei Kreikka ole kyennyt leikkaamaan julkisia menojaan riittävällä tavalla. Tämä tarkoittaa Salmen mukaan sitä, että tukipaketin kokoa tulee todennäköisesti kasvattaa."

sekä

"Valtiovarainministeriö on arvioinut laskelmissaan, että riittävä Kreikka-paketti olisi Suomen osalta 2,2, miljardia euroa. Tälle oletukselle perustuu myös Suomen laskelma Kreikka-vakuuksien määrästä, 880 miljardia euroa.

Kaikkiaan ministeriön laskema siis olettaa euromaiden Kreikka-osuudeksi 113 miljardia euroa. Tällä hetkellä yksityisten sijoittajien ja IMF:n osuus on auki, joten koko Kreikka-paketin kooksi voi arvioida yli 130 miljardia euroa."

sekä

"- Emme halunneet sanoa tätä tarkkaa lukua silloin, kun tiedotimme vakuuksista. Se olisi levinnyt kansainvälisissä medioissa niin, että Suomi olettaa Kreikka-avun näin suureksi, Salmi sanoo. (...)

Euromaiden osuus Kreikan hätälainoista on sovittu IMF:n kanssa kahdeksi kolmasosaksi. Toistaiseksi auki on IMF:n ja yksityisten sijoittajien osuus.(...)

Salmi huomauttaa vielä, että syksyn kehityksen valossa heinäkuussa puhuttu 109 miljardia euroa ei "missään nimessä tule riittämään"."

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/116718-outo-kreikka-vaite-leviaa-verkossa-ala-usko-tata

eli lopputulos on sama: summa todennäköisesti kasvaa mutta ei tiedetä kuinka suureksi. Ja että Suomi maksaa koko vaaditun summan kerralla mikä meinaa sitä että Suomi voi menettää koko summan.

Tämä on kuitenkin sivujuonne sen rinnalla että Suomi on sitoutunut ERVV:n kautta myös EVM:n eli todella isoon riskibisnekseen, ja minusta olisikin erinomaista jos valtamedia keskittyisi uutisoimaan SIITÄ.

............
johon liittyen myös tämä:

Valtiovarainministeriön (VM) muistio 4.10.
Muistiossa todetaan: " Vakuuden arvon liittäminen Suomen osuuteen lainapääomasta (koko takauksen sijaan) on perusteltua sen johdosta, että ylitakaus ei liity Kreikan mahdollisiin maksuvaikeuksiin, vaan muiden takaajien mahdollisiin ongelmiin."

Näin 1,4 miljardia muuttui 2,2 miljardiksi. Muut euromaat eivät tietenkään hyväksyneet Suomelle annetun "vakuuden" liittämistä kokonaistakaussummaan. Se liitetään Suomen osuuteen lainapääomasta ts. vakuus kasvattaa Suomen lainasummaa.

Samassa muistiossa todetaan lisäksi: " Kun laskennalliseen lainaosuuteen lisätään mahdollinen EKP:n väliaikainen vakuus ja tälle summalle lasketaan 165%:n ylitakaus, joka tarvitaan ERVV:n AAA -luokitukseen, on vakuuden alkusijoitus karkeasti 20 % laskennallisesta takaussummasta."

Riikka Söyring

Anonyymi kirjoitti...

Nykyinen Suomen hallitus on joukkue kansan vihollisia, jotka ovat vieraan vallan sätkynukkeja. Myyvät oman kansan ja maan - käypään hintaan. He kyllä ansaitsevat sitä, että heidän tekosia arvioisi suomalainen kenttäoikeus.

Asiasta toiseen: Herra Kanille suurkiitokset kirjoituksista! Viisaana eläimenä Kani ei koske pahuuden juurta. Mutta jos sheeple alkaa ymäärtämään, miten ponzipyramidihuijaus (nykyinen rahajärjestelmä) - sitten se ynnää kaks plus kaks ja havaitsee ketkä pyörittävät tätä kaikkea (eli Jesuksen sanoin: perkeleen lapset!). Kuten vampyyri ei voi elää ilman veren imemistä, niin perkeleen lapset eivät voi elää ilman loisimista ihmisilla.