19.9.2011

Meidänpäs rahajärjestelmän "veroprosentti" on yli 100%!

(Kiitoksia vihjeestä Anonyymi. Olet paras!)

Professori Mary Mellor: rahan liikkeelle laskeminen on yhteiskunnan julkinen tehtävä
Valtion välittömän antijärjestelmän tärkein ero on se, että annettua rahaa ei vaadita kokonaisuudessaan takaisin. Jos valtio tai vaikka Aleksanteri Suuri laskee liikkeelle rahaa armeijoiden ja valtiollisten hankkeiden tueksi, ja sitten Aleksanteri Suuri vaatii liikkeelle lasketun rahan täysimääräisenä takaisin – minä annan sinulle nämä rahakkeet ja sinä annat ne kaikki minulle takaisin – valtiontaloudeltahan putoaa pohja. Rahakkeet lähtivät liikkeelle ja kaikki tulivat takaisin. Sadan prosentin verotushan on järjetöntä.
Meidänpäs rahajärjestelmän "veroprosentti" on yli 100%!

Pieni alustus on paikallaan.

Yli 150 maassa rahan kierto alkaa vasta sitten kun joku menee pankkiin, lainaa sieltä rahaa ja kuluttaa sen eteenpäin. Tästä johtuen mm. Englannissa 97% kaikesta kierrossa olevasta rahasta on syntynyt yksityisten ihmisten ottamista pankkilainoista.

Pankeilla on monopoli tuotteeseen nimeltä raha. Ne lainaavat tuotettaan kaikille sitä haluaville, mutta sillä ehdolla että se (lainattu tuote) palautetaan heille 100% takaisin plus korot, jota pidetään "tuotteen hintana". Korot on mahdollista maksaa täsmälleen sillä samalla tuotteella, jonka tuottamiseen niillä (pankeilla) on monopoli.

Tämä raha, jonka pankit lainaavat, luodaan "tyhjästä". Ja kun pankille maksetaan laina(a) takaisin, maksettu raha katoaa.

Olipas hieno alustus. Eteenpäin!

Aukaistaan lainalaskuri ja lätkitään sinne lukuja.

Esimerkiksi 150 000€ euron laina, 2% korolla ja 20 vuoden laina-ajalla tekee noin ~182 119 euroa. Eli pankkiin on palautettava lainattu pääoma (150 000) sekä ~32 000 euron edestä korkoja. Eli tässä tapauksessa "vero" on ~121%

Uusien asuntolainojen korot ennallaan kesäkuussa
Lainat kotitalouksille, kanta 105 421
Ja kun tuohon lisää noin 2% edestä korkoja (vaikka ilman koron korkoa), niin huomataan ettei taloutemme oikeasti voi toimia.

Joo-joo. Olet oikeassa. Analogia on hieman ontuva. Mutta loppujen lopuksi, mitä eroa näillä on?
Wikipedian mukaan
vero on vastikkeeton pakkoperintä.
Ja eikös niin, että lainapaperiin nimensä sutaiseminen aiheuttaa täsmälleen saman tilanteen: maksa tai menetät omaisuutesi ulosoton tai pakkohuutokaupan kautta?

Ja mikä hauskinta: koko homma on ponzi. Tarkemmin sanoen velkapyramidiponzihuijaus: Korot maksetaan omasta tai toisen lainaamasta rahasta.

EDIT:
Kun tätä touhua tarkemmin ajattelee, niin herra Kataisen lausunto 1.8 miljoonan maahanmuuttajan tarpeesta käy täysin järkeen! Suomi tarvitsee 1.8 miljoonaa maahanmuuttajaa, jotka voivat mennä pankkiin, ottaa lainaa ja kuluttaa sen kiertoon että kykenemme ylläpitämään eläkeponzia, sosiaaliturvajärjestelmää jne. jne.

3 kommenttia:

Orvokki kirjoitti...

Heh, keksin juuri viikonloppuna itsekin lopulta tämän oikein selityksen sille, miksi eliitti (tietyt poliitikot, EK jne) niitä maahanmuttajia tänne niin kovasti haluavat. Se oli ennen viikonloppua siis vielä viimeinen mysteeri itselläni jäljellä tästä surkeasta maailman menosta sen jälkeen, kun totuus rahasta reilu kolme kuukautta sitten minulle selvisi.

Tässä samalla kiitokset mahtavasta blogista!!! Teet todella arvokasta työtä ja olen saanut blogiasi linkkaamalla levitettyä tietoa rahasta lähipiirini. Itse kun en osaa vielä oikein selittää ja puhua asiasta ilman, ettei kuulijoille tulisi halua hakea folihattua päähäni...

Ebolakani kirjoitti...

Foliohattu on kiva. Se on aivan mahtava keksintö. Iätöntä muotia!

Yöksi sitä ei kannata päähän jättää, jos ei aivan pakko ole.

:)

Anonyymi kirjoitti...

Maahanmuuton edistäminen (vain tietyistä maista! tiettyjen rotujen tuonti) on selitettävissä Kalergi suunnitelmalla. Kansanvaihto ja valkoisen rodun hävittäminen on tärkeä, kriittinen vaihe uuden maailman järjestyksen toteuttamisessa. Lyhyen tähtäimen tavoitteena on myös näkyvien ja röyhkeiden mamujen (neekerit, muslimit) käyttäminen suojakilpinä. Niin pitkään kun eurooppalaisten huomio ja oikeutettu viha on suunnattu näihin katukuvassa hyvin näkyviin ja röyhkeisiin mamuihin - vaatimattoman näköisiä epä-suomalaista alkuperää olevia todellisia rahan valtiaita (ja sen avulla - kaiken muun valtiaat) ovat täydellisessä turvassa eurooppalaisten keskuudessa.
Ymmärrän, että herra Kani voi päättää julkaisematta tämä - aihe on vaarallinen.