5.7.2011

[YES COMMENT]

EU: Greece may have missed key budget target
Greece is at risk of missing a key budget target in June, ...
...
Government revenue faces "significant" shortfalls that have only partially been offset by lower spending and delayed payments, ...
...
Huono Suomennos:
Kreikka on vaarassa jäädä keskeisestä Kesäkuun budjettitavoitteestaan, ...
....
Valtion tuloissa kohdattu "merkittävää" vajausta, jonka osittain on aiheuttanut alhaisempi kulutus sekä viivästyneet maksut, ...
...
Niinpä niin. Kun kansalaiset mellakoivat ja järjestävät lakkoja, ei heillä oikein ole aikaa maksella laskuja ja/tai laiduntaa taivaallisessa ostosparatiisissa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oliskohan mieluummin verotulojen entistä surkeampi veronkanto. Jostain luin, että veronkierto on vain lisääntynyt sitä mukaa, kun valtio on kiristänyt vyötänsä. Oikeasti tarvittaisiin Kreikkaan veroiskuryhmä, joka alkaisi ratsata yrityksiä. Sieltä sitä rahaa alkaa tulemaan, koska ei valtio voi elää jos kaikki vetäytyvät veronmaksusta.

Ebolakani kirjoitti...

Tuota noin...

Valtio eli yhteisö, jonka jäsen olet, ei tarvitse penniäkään (anteeksi senttiäkään) veroja.

Ihan oikeasti. Enkä pelleile.

Anonyymi kirjoitti...

Saas nähdä kuinka pitkälle täytyy mennä, ennen kuin myönnetään finanssijärjrjestelmän idioottimaisuus ja sen toimimattomuus rajallisessa tilassa. Olemme lähellä, sillä kaikin keinoin koitetaan päästä eroon setelirahasta. Kun setelit on hävitetty, tai siis kielletty niitten käyttö, silloin rahan symbolinenkin arvo on taivaan tuulissa.

Tämän toimenpiteen jäkeen ei ole yksilöllä liikkumavaraa taloutensa suhteen kuin yhteiskunnan ja pankin myötävaikutuksella. Olet siis 100% sti. institutioiden oja, joitten alkuperäinen tarkoitus oli palvella kansalaista.

Näin vallankumous söi lapsensa. Mikä hupaisinta, kaikki tämä on tapahtunut kansalisten itsensä myötävaikutuksella. Manipuloinnin ja suggestion voima on siis todistetusti vahva ja toimiva.

Ebolakani kirjoitti...

"Saas nähdä kuinka pitkälle täytyy mennä, ennen kuin myönnetään finanssijärjrjestelmän idioottimaisuus ja sen toimimattomuus rajallisessa tilassa."

Tulemme menemään erittäin pitkälle. Itse asiassa loppuun asti. Mutta elämä jatkuu ja aurinko nousee joka aamu. Ei huolta huomisesta.

:)