27.7.2011

Vähän niin kuin superoptihupilystivekkuloistokainen idea!

Joka päivä Kani lukee päivän uutiset. Joka päivä Kani aloittaa kirjoittamaan (jostain) uutisesta juttua. Ja kun juttu on valmis, Kani poistaa sen.

Herra Kani on tylsistynyt.

Herra Kani näkee järjestelmässä olevan vitsin hyvin selkeästi. Tästä vitsistä Kani on kirjoittanut melkein jokaisessa blogipostauksessa. Ja nyt, jostain kumman syystä, tämän kyseisen vitsin toistaminen vaikuttaa jotenkin tylsältä. Ehkäpä jopa turhalta. Aha! Oikea sana on merkityksettömättömältä (meniköhän se edes oikein?).

Ehkäpä Kani aloittaa Kapteenin kanssa arvioimaan elokuvia?

Miten olisi Kapteeni?
Mielestäni se on loistava idea! Ellei jopa ällistyttävän loistava. Vähän niin kuin superoptihupilystivekkuloistokainen idea!

9 kommenttia:

Anonymous kirjoitti...

Samaa juttua ei tietenkään voi kertoa monta kertaa.
Hra Kanin mietteet eivät olekaan vitsejä vaan tosiseikkoja, joilla on se ominaisuus (verrattuna vitseihin ja epätotuuksiin), että niista löytyy aina uusia sävyjä.

Anonyymi kirjoitti...

Mutta mutta, ne elokuvat on tehty velalla ja veloista pitää maksaa korko. Eikö tämä asia häiritse Kanin elokuva nautintoa ?
Niin ja se mukava tuoli/sohva jolta Kani elokuvia katselee, eikö sekin ole tehty velalla. Itseasiassa koko läntisen maailman hyvinvointi on tehty rahalla->velalla, aaargh....

Kani ei näe asioita kokonaisuutena, vaan tutkii/pohtii rahan ja velan mysteeriä putken läpi katsellen.

No, hyviä elokuva hetkiä ja muista hankkia tarvittavat laitteet velalla vaikka sinulla talletuksina rahaa pankissa olisikin. Nyt tarvitaan uutta rahaa kiertoon.

Anonyymi kirjoitti...

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!

Tomi kirjoitti...

Parahin arvon pitkäkorva. Vaikka ymmärrän, että turhautumisen laineet ajoittain korkealle lyövätkin, haluaisin tuoda omalta osaltani esille sen tosiseikan, että kirjoituksillasi teet erittäin merkityksellistä työtä. Mm. allekirjoittanut on kokenut ymmärtämisen ja oivaltamisen iloa näennäisen naiiveja, mutta sittenkin syvälle asiaan porautuvia analyysejasi lukiessaan. Olisihan se tietysti mukavaa, jos systeemin järjettömyyden juuret laajemminkin nähtäisiin ja sitä inhimillisempään, tasa-arvoisempaan ja ekologisesti kestävämpään suuntaan oikein porukalla lähdettäisiin muuttamaan. Sitä odotellessa keep up the good work. Tack och förlåt.

Ebolakani kirjoitti...

"Mm. allekirjoittanut on kokenut ymmärtämisen ja oivaltamisen iloa näennäisen naiiveja, mutta sittenkin syvälle asiaan porautuvia analyysejasi lukiessaan."

Tulit kuin ET ulkoavaruudesta ja kosketit jotain sellaista kohtaa Kanissa, jonka hän oli jo unohtanut olevan edes olemassa.

Kiitoksia tästä herkästä hetkestä.

Anonyymi kirjoitti...

Ei missään nimessä :) Tarvitaan erikoista lahjakkuutta että saa "monimutkaiset" asiat yksinkertaistettua muutamaan lauseeseen ja vielä ripauksella huumoria. Seurailen muutamaa blogia vähintään viikoittain ja tämä on niistä yksi.
Ymmärrän kyllä että turhauttaa koska valtamedian uutisointi on mitä on. Tsemppiä Kanille ja kapteenille :)

Anonyymi kirjoitti...

Älä nyt Kani hyvä missään nimessä lopeta! Kaninkolosta saan niiiiiiin hyvää materiaalia muutaman aivopestyn Kokoomus-talouskasvu-uskovaisten kanssa väittelyyn! ;o)

Minulla on Kaninkolo aloitussivuna, koska navigaatiosta löytyy mukavasti Max Keiser, Zerohedge, Denninger ym.

Kuten jo aiemmin tuli todettua, vaatii todellista näkemystä vääntää vaikeitakin asioita huumorilla kaikkien ymmärtämään muotoon. Olen itse seurannut jo vuosia näitä juttuja ja suurin osa on jo tiedossa, mutta siitä huolimatta Kani osaa tuoda aina jotain uutta ja mielenkiintoista finanssipelleilyyn.

So, keep up the good work. Really.

--Pietro

Ebolakani kirjoitti...

Mutta elokuvien arvosteleminen voisi olla hauskaa...

No ehkäpä joku toinen kerta.

Ebolakani kirjoitti...

"Kani ei näe asioita kokonaisuutena, vaan tutkii/pohtii rahan ja velan mysteeriä putken läpi katsellen."

Rahassa ja velassa ei ole mitään mysteeriä.

Raha on velkaa ja velka on rahaa.

Ongelma onkin siinä, että kaikki raha on velkaa josta täytyy maksaa korkoa.

Tämä on se ongelma.