16.6.2011

Nyt on ja se on EVM!

  Ja yhtäkkiä EDIT:  Herra Ronkainen komppaa Herra Järvistä ja €tanaaKansojen varallisuuden ryöstöretki – Näin toimii Euroopan pysyvä vakausmekanismi
  • Virallisen toimintansa osalta EVM, sen varat, tuotot, omaisuus sekä valtiosopimuksen mukainen toiminta ja toimet on vapautettu kaikista välittömistä veroista.
  • EVM:n henkilöstö on EVM:n maksamien palkkojen ja korvausten osalta vapautettu kansallisesta tuloverosta.
  Ei tarvitse maksaa veroja. Työtehtäviä hoidettaessa on vapautettu kaikista oikeudellisista menettelyistä (sori vaan Herra Strauss-Kahn). Rahaa voidaan ottaa jäseninä olevien maiden budjetista yhdellä mahtikäskyllä. Ei mitään vastuuta "sijoituksista". Käytännöllisesti katsoen mikään tai kukaan ei voi tulla aukaisemaan tilikirjoja... ja lista vain jatkuu. Onko IMF:ää parempaa työpaikkaa olemassakaan? On. Nyt on ja se on EVM!

  Miten tuonne pääsee töihin?

  5 kommenttia:

  lautturi kirjoitti...

  Itse asiassa hra Ronkaisen kautta törmäsin noihin VVM'n papereihin. Mainitsenkin hra Ronkaisen mm. ubatuba-videon tekstiliitteessä.

  Eli alkuperäinen kiitos omalta osaltani menee hra Ronkaiselle.

  Video on muuten ottanut siivet alleen, maanantain jälkeen 5000+ katsojaa. Kiitos siis linkittelystä sinullekin. (^_^)

  lautturi kirjoitti...

  Niin, ja Verkkomedia.org'issa on ranskalaisilla perunoilla listattuna mitä kaikkea EVM on...
  http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=420

  Anonyymi kirjoitti...

  EVM on mekanismi jolla tuhotaan kansallisvaltioitten varallisuus ja yksityisyys. Se miksi näin tehdään, ei ole auvennut meikäläiselle.

  Olettamuksena pidän sitä, että pääomapiirit huolehtivat etteivät jää tappiolle kun pyramiidihuijaus sortuu. Kaikki, siis huom. kaikki poliittiset päättäjät syö pankkiirin kädestä, joko suoraan tai sitten pöydän alla mususia joita tipuu ministereitten lautasilta.

  Uuden hallituksen ministereistä tuskin puoletkaan tietää mitä ovat oikeasti päättämässä. Mutta eihän sillä väliä kunhan palkka ja edut juoksee. Kyllä kansa maksaa tai ainakin tähän asti.

  Harmaa talous huolettaa kaikkia, mutta ketään ei huoleta mistä ja miksi se harmaa talous on ja voi hyvin. Vihjeeksi, että kansalainen ei halua maksaa jos rahalle ei saa vastinetta. Esim. 6 kk jono hammaslääkäriin, tai suunnitelmat
  osastojen sulkemiset sairaalassa kesälomien ajaksi.( Muka hoitajapula). Vaikka totuus on, että rahaa ei ole ylläpitää sairaalassa miehitystä ympäri vuoden.

  Arvoisat lukijat, Kreikan tie on meidäkin tiemme haluamme tai emme.
  Näin on päättäjät sen puolestamme päättäneet.

  Odotan kun hurskaat messiaan toista tulemista, milloin koittaa se päivä, kun nykyiset ministerit istuvat valtakunnan oikeudessa syytettynä valtuuksien ylittämisestä ja kansan varallisuuden tuhoamisesta.

  Ebolakani kirjoitti...

  "milloin koittaa se päivä, kun nykyiset ministerit istuvat valtakunnan oikeudessa syytettynä valtuuksien ylittämisestä ja kansan varallisuuden tuhoamisesta."

  Ei taida ihan heti tapahtua. Jos koskaan.

  Anonyymi kirjoitti...

  Anonyymikin oikesati veikkaa, että
  aika koittaa suunnilleen samoihin aikoihin kuin messiaan uusi tuleminen. Mutta messias saapuu varmuudella ensin.