15.6.2011

Mrr!

Miksi ihmeessä Facebook-ryhmä Paljastetaan rahan valhe! on piilottanut sivunsa sellaisilta tyypeiltä, jotka eivät ole rekisteröityneet?

Mrr!

5 kommenttia:

lautturi kirjoitti...

Jos ei ole Naamakirja-tiliä, niin mikään muu kuin Naamakirjan etusivu ei näy. Toisin sanoen sinulla pitää olla Naamakirjassa oma sivu ensin sekä olla kirjautuneena sisään. Luo oma sivu...

Paljastetaan rahan valhe! -sivu on täysin luettavissa eli siellä ei ole mitään yleisöltä piilossa.

Anonyymi kirjoitti...

Jep, sitä tässä olen minäkin ihmetellyt. Eipä pääse enää vilkaisemaan.
Onneksi sinun, Järvisen ja Ostermannin blogia voi vielä lukea ihan anonyyminä.

Ebolakani kirjoitti...

"Jos ei ole Naamakirja-tiliä, niin mikään muu kuin Naamakirjan etusivu ei näy. Toisin sanoen sinulla pitää olla Naamakirjassa oma sivu ensin sekä olla kirjautuneena sisään. Luo oma sivu..."

Äääh!

Haluaa lukea sivuja ilman tunnuksia ja salasanaa.

Tylsää.

lautturi kirjoitti...

Ymmärrän tunteenne kyllä täysin - ja itseänikin Naamakirjan konsepti osin jyrsii... mutta toisaalta siellä tulee kyllä hyvää vauhtia pikku-uutisia sieltä sun täältä, että lus-minus -tilastossa siedän. Samoin olen saanut lukijoita itselleni kyllä varsin hyvästi sieltä kautta. Varsinkin videot tuntuvat menevän kuin kuumilla kivillä (^_^)

Vaan kuten Anon2 sanoi, niin minä juttuja sieltä bongailen omien tekstieni sekaan aina välillä (pitää vain muistaa ettei laita FB-linkkejä vaan oikeat osoitteet). Mutta sitten olette tietenkin minun apinafiltterin armoilla (ô_ô)

Sitähän voitte luoda vaikka tilin "Olli Omanapa" ettekä tee sille mitään kaverien etsimisiä yms. - ainoastaan surffaatte.

Ebolakani kirjoitti...

Ans kattoo ny. Pitäiskö tuota tuo lärväkirja valloittaa.

Sais varmaan paljon kavereita.

:)