21.5.2011

Tylsää ja hyvin surullista.

Herra Kani ei ole masentunut (kiitoksia huolenpidosta Anonyymi).  Kukaan ei ole uhkaillut Herra Kania (kiitoksia huolenpidosta Anonyymi). Herra Kani ei ole kääntänyt takkia (ihan tosi, Herra Mäki). Herra Kani ottaa tämän tuohun henkilökohtaisesti, koska se on henkilökohtaista (mitä muutakaan se voisi olla Herra Iivarinen?).

Herra Kanilla on valitettavasti ollut muita kiireitä. Mutta siinä samalla, vasemmalla kädellä, Herra Kani loi blogin nimeltään Zen-pääoma. Herra Kani on Rakastettu Toimitusjohtaja. Herra Kani kaivoi mietelauseet interwebin syövereistä, muunsi ja julkasi ne.

Heh!

Tälle Herra Kani on hihitellyt viimeiset kaksi viikkoa.

Herra Kania ihmetyttää miksi kyseiselle blogille ei ole tullut ainoatakaan kommenttia saatikka minkäänlaisia mietelause, ajatelma jne ehdotuksia. Tylsää ja hyvin surullista.

:)

3 kommenttia:

Anonymous kirjoitti...

No jopas. Jokin kommunikaatiopiuha on nyt tukossa. Hra Kani ei jostain syystä nyt kuule, kun Anonyymit selittävät, etteivät oivaltaneet zen-toimitusjohtaja -vitsiä siksi, että Itäinen ja Läntinen talouden pyhä uskonto pappeineen ja oppeineen ovat yksi ja sama asia. Näin, suunnilleen.
Kun tälle portaalle on noustu, näkymät ovat erilaiset. Huumorintaju ikäänkuin väkisinkin muuttuu.

Anonyymia huvitti edellä Red Symphony -linkki. ;D

Anonyymi kirjoitti...

Pyydän anteeksi hra Kani. Luulin, että teidät on siepattu ja että Obamaumau esiintyy teidän nimellänne. Yritin siis varoittaa muita.
Terv hra Mäki

Ebolakani kirjoitti...

"Luulin, että teidät on siepattu ja että Obamaumau esiintyy teidän nimellänne."

Ei vielä. Ehkä ensi kerralla.
(Hyvä idea muuten.)