10.2.2011

Sori vaan.

Nykyisessä järjestelmässä korot maksetaan omasta tai toisen ottamasta ja kiertoon kuluttamasta velasta. Tämä tarkoittaa sitä, ettei kukaan kykene maksamaan velkaansa (ruotoineen päivineen) takaisin, ellei joku muu ota lainaa ja kuluta sitä kiertoon.

Suomessa ei enää ole mitään muita kuin valtio, joka kykenisi ylläpitämään pankkien pyörittämää velkapyramidiponzihuijausta.
Kansalaisten velkaantumisaste on jo niin korkea, että lainanhoitokustannukset "syövät" liikaa elämiseen jäävästä rahasta, eli he eivät voi tätä soihtua kantaa.Vienti ei ole vaihtoehto pankkien pyörittämän ponzin ylläpitämiseen, koska yli 150 muun maan rahajärjestelmä toimi täsmälleen samalla tavalla. Heistä ei ole mitään apua. Heillä on omat ongelmansa. Tämän lisäksi on täysin mahdotonta maksaa eksponentiaalisesti kasvavaa velkaa planeettamme rajallisilla resursseilla. Joten jäljelle jää enää yhteisö, jonka jäsen olet, eli valtio.

Mutta. (Aina se mutta...)

Seuraavan muutaman vuoden aikana Suomen valtion (yhteisö, jonka jäsen olet) on pakko tehdä ja toteuttaa järkyttävät säästötoimenpiteet. Miksi? Siksi koska valtiontalouden kuukausitiedote (PDF)


vuonna 2010 Suomen valtion budjetti koostui ~25% velasta. Eli Suomen valtion budjetti oli vuonna 2010 ~25% alijäämäinen. Eikä tilanne ole sen parempi nyt (2011).
 

Ja tämä (kaikki) tarkoittaa sitä, että on äärimmäisen todennäköistä ettet voi maksaa ottamaasi lainaa koskaan takaisin. Se vain on matemaattisesti mahdotonta. Sori vaan.

Tämän lisäksi sait juuri tietää yhden kahdesta syystä, miksi olet (kohta) työtön (ensimmäinen on pääoman vapaa liikkuvuus).

Ei kommentteja: