1.11.2010

Herra Kani on hieman kateellinen.

20. Politiikot finanssimaailman juoksupoikina
...
Kun on kysymys rahan paino-oikeudesta, on kysymys vallasta, joka ylittää kaikki muut järjestelmän ylläpitämät valtarakennelmat. ... Se taho joka hallitsee rahaa, hallitsee myös taloutta. Ja se sama taho, joka hallitsee rahaa ja taloutta, hallitsee myös kansoja.
...
Edustuksellinen demokratian asema on lähinnä tuomarin rooli tässä finanssimaailman luomassa ja ylläpitämässä pelissä. Tuomari voi ohjata pelin kulkua vain sille annettujen valtuutusten rajoissa.
...
Kaikki ihmiset ovat nykyaikana pohjimmiltaan osa yhtä ja samaa talous- ja rahajärjestelmää riippumatta kielestä, valuutasta, valtioiden rajoista tai siitä, nimitämmekö yhteiskuntaamme kommunistiseksi, kapitalistiseksi, fasistiseksi, sosialistiseksi tai demokraattiseksi. Olemme osa samaa velkaan perustuvaa rahajärjestelmää, jonka todellisia johtajia ei valita demokraattisin vaalein.
...
Kansa, joka ei osaa kyseenalaistaa omaa rahajärjestelmäänsä, vaan ottaa sen annettuna ja pitää sitä sellaisenaan luonnollisena ja muuttumattomana, kohdistaa kaiken yhteiskunnallisen katkeruutensa poliitikkoja kohtaan.

...
Poliitikkojen tehtävä on ylläpitää vallan illuusiota, harhauttaa kansaa näkemästä vallan kulissien taakse ja ottaa finanssimaailmalle tarkoitetut iskut vastaan.
Kuinka osuvasti Herra Laasonen osaakaan asiansa muotoilla.
Herra Kani on hieman kateellinen.

:)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Taitaa olla Laasonen.

Ebolakani kirjoitti...

No niinpäs olikin. Hups!

:)