5.10.2010

Myö ollaa orjii, vaik ei meil' kahleita kaulas oo.

BOJ Independence Challenged as Japan Deflation Continues
Increasing risks to Japan’s recovery prompted what may become the biggest threat yet to the Bank of Japan’s independence as politicians seek to redress its failure to end the deflation entrenched in the economy since 1998. 


Your Party, an opposition group, plans to submit a bill in the Diet session running through December that would give the government a greater role in BOJ policymaking.
...
Huono Suomennos:
Kasvava riski Japanin elpymiselle saattoi aiheuttaa vielä suuremman uhkan Japanin keskuspankin riippumaattomuutta kohtaan, kun poliitikot pyrkivät oikaisemaan virheensä deflaation pysäyttämisessä joka juurtui talouteen vuonna 1998.

Teidän puolueenne, opposiotio ryhmä, suunnittelee antavansa lakiesityksen koko joulukuun ajan kestävässä valtiopäivien istunnossa, joka antaisi hallitukselle suuremman roolin Japanin (keskus)pankin päätöksenteossa.
...
Jos joku ei vielä ole sitä huomannut niin totta se on. Suomen (keskus)pankki, euvostoliiton keskuspankki ja yli 150 muun maan vastaavat ovat "itsenäisiä".
Yhteinen raha ja itsenäiset keskuspankit tarpeen
EKP:n erillisyys muusta päätöksentekojärjestelmästä, sen itsenäisyys, on tärkeää myös siksi, että rahapolitiikkaa voidaan toteuttaa onnistuneesti. Eurojärjestelmän ja yhteisen rahapolitiikan yksi kulmakivistä on, että sekä EKP että järjestelmään kuuluvat keskuspankit ovat itsenäisiä.
"Muulla päätöksentekojärjestelmällä" kirjoittaja tarkoittaa edustuksellisen demokratian, kommunismin tai minkä tahansa muun yhteiskuntajärjestyksen päätöksentekojärjestelmää.
Otetaan huono esimerkki: BASEL III.
Pankkiirit kokoontuivat Basel:iin miettimään itse itseään koskevista määräyksistä. Sitten kun he olivat valmiita,  nämä määräykset tuotiin ratifioitavaksi mm. G20 -ryhmälle(sille rikkaalle versiolle).

Valitettavasti artikkelin kirjoittaja jättää mainitsematta, ettei yksikään keskuspankki oikeasti ole itsenäinen.
BIS hallitsee niitä:
BIS hallitsee keskuspankkeja. Se on "keskuspankkien keskuspankki".
Kaikki keskuspankit ovat kartellissa keskenään. Ne tekevät saumatonta yhteistyötä uskonnosta, yhteiskuntajärjestyksestä tai ihonväristä riippumatta.
Keskuspankit hallitsevat paikallisia pankkeja.
Kaikki paikalliset pankit ovat kartellissa keskenään, koska niiden vakavaraisuusvaatimus on sama.  Vakavaraisuusvaatimusta nostetaan tai lasketaan BIS:n suosituksien perusteella. Se joka hallitsee vakavaraisuusvaatimusta, hallitsee lainaamista ja näin ollen itse rahaa.  Se joka hallitsee rahaa, hallitsee valtiota.
(Se joka hallitsee rahaa, hallitsee valtiota.)
Tämä tarkoittaa sitä, että Suomen hallitus, eduskunta ja sen kansalaiset ovat pankkijärjestelmän loppukäyttäjiä. Jopa Valtionvarainministeri Herra Katainen tietää tämän: Katainen budjettikeskustelussa: Hallitus on tarkan paikan edessä
...
"Luottamuksen hinta voi olla miljardeja euroja. Jos maksaisimme valtiolainoista samoja korkoja kuin Euroopan ongelmamaat, jäisi meille miljardeja vähemmän rahaa kouluihin, terveyskeskuksiin ja vanhainkoteihin"
...

Suomeksi sanottuna: "Myö ollaa orjii, vaik ei meil' kahleita kaulas oo."

Jokainen valtio, joka ei ole suostunut tähän järjestelmään tai on yrittänyt irrottautua siitä, on kokenut mitä mielenkiintoisimpia tragedioita.

Saapas nähdä miten Japanille käy.

Ei kommentteja: