30.9.2010

Tämä otsikko käytettiin jo aikaa sitten. Eli tämä on sama otsikko, joka on jo käytetty. (eiku?)

Cost of Ireland's bank bail-out to hit €40 bn
The cost of Ireland's banking bail-out will rise to €40 billion (£34bn), the authorities have announced, placing an unprecedented strain on the nation's finances.  
...
Huono Suomennos:
Irlannin pankkien pelastamisen kustannukset ovat nousemassa 40 miljardiin euroon (34 miljardia puntaa), harjaanjohtajat ilmoittivat, asettaen ennenäkemättömät paineet maan taloudelle.
...
Samasta aiheesta: Ireland Faces $68 Billion Bank Rescue to Prop Up Allied, Anglo
...
“The Irish banking system is at rock bottom today,” Finance Minister Brian Lenihan said today in a Bloomberg Television interview in Dublin. He rejected speculation Ireland will need outside help. “It can only revive from now because it’s recapitalized and reformed,” he said.
...

Huono Suomennos:
...
"Irlannin pankkijärjestelmä on pohjamudissa tänään," valtionvarainministeri Brian Lenihan sanoi Bloombergin televisio haastattelussa Dublinissa. Hän torjui spekulaation siitä, että Irlanti voisi mahdollisesti tarvita ulkopuolista apua. "Se voi vain elpyä tästä, koska se on uudelleen rahoitettu ja uudistettu," hän sanoi.
...

Syvällä rintaäänellä: "Se voi vain elpyä tästä, koska se on uudelleen rahoitettu ja uudistettu."
Hahhahaaaa! Eikääh!

 
Täysin käsittämätöntä! 
Hervotonta! Aivan uskomatonta. (sniiks.)
Äläpäs vielä hättäile. Tää jatkuu vielä: Tässä on Irlannin pankkikriisin lasku
Kunhan pankit saadaan tukevalle maaperälle, Irlannin pitää alkaa pienentää budjettivajettaan. Se oli viime vuonna 14 prosenttia maan bruttokansantuotteesta, ja tänä vuonna se nousee valtiovarainministeri Brian Lenihanin mukaan hetkellisesti 32 prosenttiin pankkitukien vuoksi.
("Kunhan pankit saadaan tukevalle maaperälle...". Hehhee! Enpäs ole nauranutkaan pitkään aikaan näin montaa kertaa yhtä juttua kirjoittaessani.)

Lainaanpas itse itseäni:

...
Miksi pankit kaatuvat? Koska ne pyörittävät velkapyramidiponzihuijausta.
...
Mitä Irlannille tapahtuu seuraavaksi? IMF:n saattohoito.

(Irlanti joutui tekohengitykseen... taas.)

Ei kommentteja: