2.6.2010

Mitä raha on?

Korporaation haastattelussa Ville Iivarinen 27.5.2010
Mitä raha on? Ville Iivarinen Suomen Talousdemokratia ry:stä kertoo.
Hienoa! Hyvä haastattelu.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Villeltä hyvä haastattelu ja juontajatkin jaksoivat antaa miehen puhua. Kuitenkin itselleni jäi sellainen kuva, että kumpikaan juontajista ei vaivaa enää jatkossa päätään aiheella. Tämä tuntemus johtunee juontajien kommenteista markkinataloudesta. Vaikka myönnettiin että nykyinen järjestelmä on markkinatalouden irvikuva, saavutettu elintaso on sen verta korkealla ettei pieni valuvika rahajärjestelmässä hirveesti haitanne. Antaa mennä samaan tyyliin, niin elintaso jatkaa nousuaan eli Villen argumentit romahduksesta vilahtivat heiltä hiukan ohi.

Olen muuten kuullut aiemminkin kommentteja siitä, että verrattuna nykyiseen tilanteeseen kukaan ei oikeasti haluaisi palata ajassa taaksepäin silloin valliinneeseen elintasoon perustuen. Katainen ja BW ovat ainakin esittäneet ettei kukaan oikeasti ajatellen kaipaa esim. 1980-luvun pysähtyneeseen aikaan. Vaikea sanoa, en hirveästi muista ko. vuosikymmenestä. Joka tapauksessa, Talousdemokraattiselle puolueelle lisää tilaa mediaan, näin toivomma...

Tomi Astikainen kirjoitti...

Kyl Korporaation tyypit on ihan täysillä talousdemokratian ja zeitgeistin tukena. Ei kai ne muuten antas jonku hipin huudella 25 minuuttia. :)