11.3.2010

Ei ihme, että Herra Prodi on entinen sitä ja entinen tätä.

Greek Crisis Is Over, Rest of Region Safe, Prodi Says (Update3) 

The worst of Greece’s financial crisis is over and other European nations won’t follow in its path, said former European Commission President Romano Prodi.
“For Greece, the problem is completely over,” said Prodi, who was also Italian prime minister, in an interview in Shanghai today. “I don’t see any other case now in Europe. I don’t think there is any reason to think the euro system will collapse or will suffer greatly because of Greece.” 
...
Järkyttävän huono suomennos (löydät paremman täältä):
Pahin Kreikan taloudellissa kriisissä on ohi eivätkä muut euvostoliiton maat tule seuraaman sen polkua, sanoi entinen euvostoliiton komission presidentti Romano Prodi."Kreikka on ohittanut ongelman täysin", sanoi Prodi joka oli myös Italian pääministeri, haastattelussa Sanghaissa tänään "En näe vastaavankaltaisia tapauksia euvostoliitossa. en usko, että on olemassa mitään syytä miksi euro systeemi kaatuisi tai kärsisi Kreikan takia."
Joo, ja siat lentävät!
Kreikka ei voi ikinä, eikä koskaan maksaa velkojaan. Sillä ei vieläkään ole rahaa maksaa tänä vuonna "kypsyviä" velkakirjojaan (vai onko?).
Tämän lisäksi Saksan BKT on supistumassa, joka kertoo säästötoimenpiteiden sekä laman puremisesta mm. PIIGS maiden (Portugali, Irlanti/Italia, Kreikka ja Espanja) talouksiin. Korttitalo on kaatumassa. Euvostoliiton velkapyramidiponzijärjestelmä on luhistumassa.
Ei ihme, että Herra Prodi on entinen sitä ja entinen tätä.

Ei kommentteja: