5.2.2010

Meidän on pakko saada työuria pidennetyksi ainakin neljä vuotta ... Miksi? Siksi, että voimme turvata hyvinvointivaltiomme rahoituksen.

Katso tämä: Rantalan eläketyöryhmän jälkipyykki. Vieraana valtiosihteeri Raimo Sailas.
Lainaus:
"meidän on pakko saada työuria pidennetyksi ainakin neljä vuotta ... Miksi? Siksi, että voimme turvata hyvinvointivaltiomme rahoituksen."
Tässäpäs Kanin terveiset Sailakselle, Hallitukselle, Eduskunnalle ja Ay-liikkeille: Työurien pidentämisellä ei ole mitään merkitystä! Jos ei ole rahaa, ei ole töitä. Ja mistä raha tulee? Töitä tekemälläkö?
Kumpi tulee ensin - Työpaikka vai raha?

Se mitä Sailas, Hallitus, Eduskunta ja Ay-liikkeet ovat tekemässä/puhumassa/puuhaamassa on täyttä huuhaata. Eräänlaista oireen hoitamista. Edellä mainituista yksikään ei ole vielä millään tavalla koskenut oireen aiheuttajaan eli itse sairauteen (syyhyn).
Verojen korotuksilla ja menojen leikkauksilla ei tule olemaan mitään merkitystä kokonaisuuden kannalta, sillä se (kokonaisuus) on täysin riippuvainen rahasta (vaihdonvälineestä) ja tästä meillä on nyt puute. Meillä ei ole työvoimapulaa, on vain puute vaihdonvälineestä, eikä tämä korjaannu niin kauan kuin sitä (vaihdonvälinettä) saadaan vain-ja-ainoastaan yksityiseltä osakeyhtiöltä jota pankiksi kutsutaan!
Sinä kauniina päivänä, kun me teemme jommankumman seuraavista toimenpiteistä
- Kaikki korot, jotka maksetaan mistä tahansa lainasta pankeille, kierrätetään 100% valtiolle. Valtio käyttää nämä rahat esimerkiksi sosiaalietuuksien tai sen sellaisien velvoitteiden hoitamiseen.
- Valtio tulostaa omaa rahaa, jonka se kuluttaa kiertoon ostamalla kansalaisilta niitä palveluita joita he (kansalaiset) haluavat yhteisön (valtion) tuottavan.
saamme ongelman korjattua. Ja ongelma on tässä: Ennen kuin Euro voidaan kuluttaa, se pitää lainata (korolla tietenkin).

Mikäli jatkamme nykyisellä linjalla, eli emme korjaa rahan "syntymekanismia", tulee "hyvinvointivaltiomme" degeneroitumaan neofeodaaliseksi.

Ei kommentteja: