15.4.2012

*VAROITUS*(aukaise tämä, klikkaa play ja jätä soimaan taustalle. Jatka lukemista. Hitaasti.)
Mainos: Säästämmekö itsemme hengiltä?
...
On tietenkin selvää, ettei Suomen talouden ongelmia voida pitkällä tähtäimellä korjata sen enempää säästämällä kuin verottamallakaan. Ainoa ratkaisu on tuotannon tehostaminen ja sen luoma talouskasvu. ...
Ja niin me, rakkaat Suomalaiset, aloitamme raskaan tien kulkemisen. Aloitamme kansallisen projektin, jonka tärkeyttä ei voi vähätellä. Me aloitamme projektin. Projektin, joka kantaa kunnianhimoista nimeä


Valtionvarainministeriö (TM) on osoittanut meille Kansallisen Tehostamisen Projektin pääpainopisteet. Vuonna 2005 palkansaajien osuudet sektoreittain (XLS) jakaantuivat seuraavalla tavalla:

Yksityinen kotimarkkinasektori ~60%, julkinen sektori ~ 25% ja vientiteollisuus ~ 15%

Kansallisen Tehostamisen Projekti keskittyy nimenomaan yksityisen kotimarkkina- sekä julkisen sektorin tehostamiseen. 

Kansallisen Tehostamisen Projektia varten tulemme keräämme parhaimmat sekä tehokkaimmat innovaatiot, niin teknisiltä kuin jopa humanistisilta aloilta. Yhtään kiveä ei jätetä kääntämättä. Kaikki mahdollisuudet tuotannon tehostamiseen tutkitaan.
Joillakin aloilla tehostaminen tulee olemaan niin huimaa, että yksi työntekijä kykenee tekemään neljän työntekijän työpanoksen!

Kun Kansallisen Tehostamisen Projekti on valmis, tulemme huomaamaan miten tehostamisen myötä yksityisen kotimarkkina- sekä julkisen sektorin työpaikkoja kirjaimellisesti häviää melkein 40%.

Tulemme huomaamaan myös kuinka 80% palkansaajista, jotka jäivät työttömäksi tehostamisen myötä, ajautuvat työttömäksi työnhakijaksi Työ- ja elinkeinotoimistoon (TM).

Mutta älä Sinä heistä huoli. 

Me alennamme työttömyysturvaa ja sun muita etuisuuksia kannustaaksemme heidät takaisin työelämään!

Tämä projekti on Sinusta kiinni.
(Sammuta taustalla soiva musiikki.)

Kapteeni, olisitko ystävällinen?

Kiitoksia.

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kapteeni ei nyt oikein ole hengessä mukana, kaipaa ojennusta.

JL kirjoitti...

Mahtava Suunnitelma.

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki tämä kitinäsi on turhaa:)

jari ojala kirjoitti...

Joo, tehostetaan. Ihminenhän on jo luonnostaan tehoton, joten korvataan hänet koneella. Ihminen taas voi käyttää rahojaan tehokkaammin, eli kituuttaa ja säästää. Ai niin, mutta eihän hän voikaan säästää, sillä hänellähän ei ole rahaa, koska työt tekee kone. Velkaakaan hän ei saa, koska hänellä ei ole työpaikkaa. Koneet on opetettava kuluttamaan ja ottamaan velkaa, sitten emme enää tarvitse noita tehottomia ihmisiä. Koneethan voidaan suorastaan pakottaa kuluttamaan ja velkaantumaan tarpeen mukaan. Ongelma ratkaistu!

Anonyymi kirjoitti...

"Koneethan voidaan suorastaan pakottaa kuluttamaan ja velkaantumaan tarpeen mukaan. Ongelma ratkaistu!"

Tässä olisi todellinen mahdollisuus sijoitusinstrumentti-innovaatioon.

Esim jokaisen myydyn tietokoneen, taulutelkkarin, mikroaaltouunin jne yhteyteen pitäisi avata kulutusluottotili, johon on käyttöoikeus vain tällä kyseisellä koneella.

Kun finanssisektori taas uhkaisi yllättäen kaatua, niin nämä internettiin kytketyt koneet valjastettaisiin ottamaan lainaa ihmisten puolesta ja ostamaan tavaroita ja palveluita esim nettikaupasta.

Ihmisten ei tarvitsisi tehdä mitään muuta kuin vastaanottaa kamat kotiin ja tietenkin tehdä vähän enemmän työtä, joilla velkaa voitaisiin lyhentää.

Koska tavaroita ja palveluita tilattaisiin koko ajan, niin ihmisillä olisi töitä. Ja mitä enemmän automaattisesti kotiin tilattuja velkaantuvia koneita ja laitteita kodista löytyy, sitä enemmän töitä.

Fantastista!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä tämä Eurostoliiton hymni on mahtava. "Suuri ja mahtava eurostoliitto, hym hym hym hy hym hym..." Siinä on samaa mahtipontisuuttaa kun EVM:ssä. Kaikkien velkojen äiti.

jari ojala kirjoitti...

Ihmisten ei tarvitsisi tehdä mitään muuta kuin vastaanottaa kamat kotiin ja tietenkin tehdä vähän enemmän työtä, joilla velkaa voitaisiin lyhentää.

Koska tavaroita ja palveluita tilattaisiin koko ajan, niin ihmisillä olisi töitä. Ja mitä enemmän automaattisesti kotiin tilattuja velkaantuvia koneita ja laitteita kodista löytyy, sitä enemmän töitä.

Itse ajattelin kylläkin näin, että koska ihminen on tehoton, niin KAIKKI työt tekee kone. Koska ihminen ei tee töitä, niin hän ei voi myöskään saada rahaa, eli velkaantua. Kone puolestaan ei välitä rahasta, joten yrittäjäkään, joka tekee uusia koneita ei saa tuloja. Mihin kone tarvitsee tuota "yrittäjää"? Konehan voi alkaa itse yrittäjäksi ja ruveta "lisääntymään" haluamallaan tavalla. Näin siis teoriassa. Haluan vain sanoa, että mikäli tehokkuutta haetaan pelkästään koneellistamalla, niin mihin enää ihmistä kohta tarvitaan? Ketä ja mitä varten elämme? Eikö nykymenossa joku ole unohtunut?

Ebolakani kirjoitti...

"Eikö nykymenossa joku ole unohtunut? "

Joo. On unohtunut ja paljonkin.

Anonyymi kirjoitti...

Ei ole ihan outoa, että bankstereilla on täysin perusteltuja suunnitelmia vähentään turhia ihmisiä radikaalisti, koska turhat ihmiset vain pilaavat luontoa.
"Eliitin" eli Herra Rodun (n. 20 mln) palvelemiseen tarvitaan noin 200 mln orjia (korkeintaan 500 mln). Tämä luku max 500 mln on tieteellisesti perusteltu biologian näkökulmasta koska selkärankaisten (tähän kuuluvat mm. ihmiset ja talouseläimet) kokonaismassa ei saa ylittää 1% kokonais biomassasta. Ruokaketjussa ylempi taso on aina oltava pienempi kuin alempi taso, massa-näkökulmasta ruokaketju onkin pyramiidi. Kun nykyisin orjia on 7 miljardia, tulee vähentää ainakin 14 tai jopa 20 kertaisesti. Tämä populaation vähentäminen eli turhien ihmisten likvidointi on kaikkien aikojen suurin haaste, ja siihen ryhdytään lähivuosina. Tehtävä on kaikkea muuta kuin helppo, koska luontoa ei saa vahingoittaa liikaa. Valmistelut ovat täydessä vauhdissa, mitä voi havaita (FEMA coffins, FEMA trains, FEMA camps). Rahan Valtiailla on todellinen mahdollisuus onnistua tämän nerokkaan suunnitelman toteuttamisessa, koska sheeple on hämmästyttävän tyhmä, sheepleläisten yhteisöt ovat atomisoituneet eikä sheeple enää pysty organisoitumaan ja ryhtyä vastarintaan. Lisäksi myöhemmässä vaiheessa likvidiotavat orjat aina innolla osallistuvat aikaisemmassa vaiheessa likvidoitavien orjien likvidointiin (mustanette viiden apinan koe?) koska voimaan tulee GULAGissä löydetty kultainen sääntö "Kuole sinä tänään ja minä huomenna!"

Tällä taalla Rahan Valtiaat rakentavat itselleen ihanne maailman, joka on ekologisessa tasapainossa, ikuisesti koska orjien rotuominaisuuksien (uusi sekarotu, kuten oli määrätty v. 1925 kirjassa Praktischer Idealismus) avulla kapinointi Herra Rotua vastaan olisi eliminoitu totaalisesti. Tämän ihanteellisen maailman nimi on New World Order a.k.a. Pax Judaica.

Kanin Fani 0.159091

Anonymous kirjoitti...

Aina kun puhutaan väestönvähennyksestä (jota suunnitelmaa en yhtään epäile) tulee mieleen kysymys: Miksi ne antoivat väestön määrän ensin kasvaa?
Osaako joku sanoa?
Isommat tappajaisetko piti saada aikaan?
Kun niillä on keinot hävittää väkeä ilmankin sotaa, suoraa väkivaltaa tai keskitysleirejä. Ovat nämä velkaannuttamisen ja köyhdyttämisen keinot, jotka toimivat hiukan hitaammin, mutta toimivat tehokkaasti.
Siis, miksi ensin väestön annettiin kasvaa, kun nyt sitä ollaan vähentämässä?
Raha ei ole perimmäinen motiivi yhtään millekään. Raha ja pyramidihuijaus-rahajärjestelmä ovat vain ihmismassojen hallitsemisen väline.
Eikö olisi ollut helpompaa hallita maapallon ihmismäärää, jos ihmismäärän ei oltaisi annettu kasvaa?
En usko tässä sattumaan. Näin suuret asiat eivät tapahdu ihmiskunnalle epähuomiossa.
Ihmismäärän on annettu jostakin syystä kasvaa.
Mistä syystä?

Ebolakani kirjoitti...

"Ihmismäärän on annettu jostakin syystä kasvaa. Mistä syystä? "

Vahingossa.

Toisen maailmansodan jälkeen vähän yli 40 vuoteen "omistajilla" ei ollut juuri mitään sanaa politiikassa.

"But now they're back with vengeance"

Anonymous kirjoitti...

"Toisen maailmansodan jälkeen vähän yli 40 vuoteen "omistajilla" ei ollut juuri mitään sanaa politiikassa."

Olen niin paatunut ja kyyninen, että ajattelen omistajien ehkäpä suunnitelleen nuo 40 vuotta sotien jälkeen kansakunnille ikäänkuin välttämättömäksi toipumisajaksi.
Köyttä ei voi koko ajan pitää kireällä kaikkialla yhtaikaa. Muutoin iso suunnitelma saa hiekkaa rattaisiinsa. Kone voi hirttää kokonaan kiinni.
Joten, joskus, rajatusti, paljon veristä sotaa kärsineiden ihmisten annetaan saattaa maailmaan muutama sukupolvi, joiden kasvuvuosia ympäröi toiveikkuus ja usko paremmasta tulevaisuudesta.