19.12.2011

Mitä!

Only 9 Nations Will Be Needed To Ratify Europe’s Fiscal Treaty
A new treaty to impose tighter discipline among the 17 nations in the European Union that use the euro will come into force once nine countries approve it, according to a draft released Friday.
...
Huono Suomennos:
Uusi sopimus, joka määrää tiukempaa kurinalaisuutta euvostoliittoon kuuluvien 17 kansakunnan kesken, jotka käyttävä euroa, tulee voimaan, kun yhdeksän maata hyväksyvät sen, Perjantaina julkaistun luonnoksen mukaan.
...
Mitä!
... if one country held a referendum on the treaty and did not approve it, the decision would not block others from putting it in place once nine other nations ratified it. The terms of the treaty will, however, apply to each country only when the country ratifies it.
Huono Suomennos:
... mikäli yksi maa pitää sopimuksesta kansanäänestyksen, eikä hyväksy sitä,  päätös ei estä muita maita ottamasta sitä käyttöön. Sopimuksen säännöt ovat käytössä vain niissä maissa, jotka ovat sen ratifioineet.
Huoh!
If a euro nation fails to ratify the treaty, it would be in an “uncomfortable position” politically, said one European official who spoke on condition of anonymity. 
Huono Suomennos:
Mikäli maa epäonnistuu sopimuksen ratifioinnissa, se tulee olemaan poliittisesti "epämiellyttävässä asemassa", sanoi anonyymi euvostoliiton virkamies.
Mitä!

Onko Kani ainoa, joka on alkanut saamaan tarpeekseen tästä pelleilystä?

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei pysty kommentoimaan....aarrgghh!
Lainataanpas Max Keiseria: That´s why god invented guillotine...

Anonyymi kirjoitti...

Ei Herra Kani, te ette ole yksin!

Valheeseen perustuva "demokratia" luhistuu kuten sen mahdollistama ponzihuijaus, sitten monen muun tuulipukukansalaisen silmät avautuvat herra Kanin ajatuksille (mutta vain vakavan nälkiintymisen jälkeen, ei ennen). Valitettavasti silloin on jo liian myöhäistä ja väestön raju vähentäminen tuntuu väistämättömältä. Systeemin ja kansan eturistiriidat ovat niin pahat, että sisällissotaa ei voi välttää.

Anonyymi kirjoitti...

Älä huoli, et ole.

Siperia opettaa kirjoitti...

Mistä "pelleilystä"?

Ponzihuijauksen peittämiseksi/jatkamiseksi järjestettävä vallankaappaus kansallisvaltioilta ja euvostoliiton virallinen perustaminen lienee meidän elämänkaaremme vakavin yleinen tapahtuma.

Nyt vain voi toivoa että euvostoliitto kaatuu johonkin valuuttakämmennykseen ennenkuin se kykenee sementoimaan itsensä pysyväksi

Anonyymi kirjoitti...

Sattuu, syvälle sieluun...:(

Ebolakani kirjoitti...

"Sattuu, syvälle sieluun...:( "

Ai, onko Sinulla vielä kitarisat tallella?

:)