30.7.2010

Nyt lähti järki...

Kiviniemi: Palkalla pitäisi tulla toimeen
...
Kiviniemen mielestä asiat eivät ole kunnossa, jos tietty joukko ihmisistä ei saa työstä riittävästi rahaa käteen. Hänen mielestään huomiota pitää kiinnittää verotukseen ja palkasta saataviin tuloihin sekä työllistämisen kokonaiskustannuksiin. 
...
Argh, argh, argh!
Miten tämä on mahdollista? Mitä ihmettä meidän harhaanjohtajille oikein syötetään?

Velka = ostovoima = työpaikka. 

Mitä enemmän ihmiset ottavat velkaa, sitä enemmän heillä on ostovoimaa, sitä enemmän he ostavat palveluita ja roinaa, sitä enemmän palkataan ihmisiä palvelemaan ja tuottamaan roinaa.
Näin yksinkertaista se on! Näin taloutemme toimii. Tästä johtuen ei ole mitenkään mahdollista korjata työllisyystilannetta viilaamalla "prosessia" sen väärästä päästä.

Hevletti! (puuh. puuh. piff.)

Vaikka laskisimme työllästämisen kokonaiskustannukset nollaan, ei järjestelmä toimisi siltikään. Se on rikki.
Jokaikinen centti, joka verotuksen avulla "löysätään", menee jompaankumpaan paikkaan: Lainanhoidon myötä pankkiin tai ulkomaille (sijoitukset, veroparatiisi jne.). Ja koska rahajärjestelmä on pohjimmiltaan "nollasummapeli niin voimme vain arvata mitä tapahtuu taloudelle jossa rahan määrä ei kasva. Aivan! Lama.
Ja tästä korot pitävät huolen.

Liikaa velkaa. Ei toimi. Liian hapokasta. Ei kykene.

Meidän on korjattava rahan "syntymekanismi". Mikäli tätä ei tehdä yhteiskuntajärjestyksemme tulee degeneroitumaan Neofeodaaliseksi.

Ei kommentteja: