30.7.2010

Kaunista.

Sanoista tekoihin 2.0
Nyt on aika siirtyä teorioista ja sanoista tekoihin. Suomen Talousdemokraattinen Puolue on aloittanut kannattajakorttien keräämisen.
...
Talousdemokraattinen Puolue - ja muut puolueet
 Rahajärjestelmä on mekanismi jolla vaihdonväline, ”raha”, toimitetaan kansantalouteen. Tällä hetkellä kaikki raha luodaan korkoa kasvavana velkana, ”lainoina”, pankkijärjestelmässä. Tämä aiheuttaa vääristymiä ja epävakautta markkinatalouteen.
...
Talousdemokratian ydin on tämän järjestelmän kehittämisessä. Talousdemokratia etsii ja ajaa vaihtoehtoja rahajärjestelmän muuttamiseksi nykyaikaiseksi, vakaaksi, ihmisiä palvelevaksi järjestelmäksi.
...
Suomi on riippuvainen öljystä, uraanista ja ruoasta (näin niin kuin muutaman mainitakseni). Sinä kauniina päivänä kun Suomi yrittää irrottautua velkapyramidiponzijärjestelmästä em. tuotteisiin tulee tuotanto-ongelmia, toimituksen viivästymisiä, hinnan nousua ja sun muuta ikävää.
Tämän lisäksi Suomi saa kimppuunsa jokaisen kirjainhirviön mitä maa päällään kantaa EU, IMF, WTO, BIS, ECB, WHO, OECD... näin niin kuin muutaman mainitakseni.
Näin kävi Turkille kun se yritti irrottautua velkapyramidiponzijärjestelmästä: The Clock Is Ticking (on the western money-as-debt system)
...
Muhammad Rafeeq, a banking consultant, ... tells of the Turkish government's efforts to introduce money into the Turkish economy by spending rather than debt i.e. creating the money themselves rather than borrowing it (before introducing it into the economy) and the consequence of this attempted initiative.......the promise of a military coup from a majority delegation of generals of the Turkish army.
...
Huono Suomennos:
...
Muhammad Rafeeq, pankkitoimintakonsultti, ... kertoi Turkkin hallituksen yrityksistä tuottaa rahaa Turkin talouteen kuluttamalla velkaantumisen sijaan ts. luomalla rahaa itse, sen sijaan että lainaisi sitä (ennen sen tuottamista talouteen), ja seuraus tämän aloitteen yrittämisestä
.......lupaus sotilasvallankaappauksesta Turkin armeijan kenraalien enemmistövaltuuskunnalta....
(Olettaen, että tuo on totta.)

Tästä tulee mielenkiintoista. Siitä tulee kaunista.

Ei kommentteja: