13.3.2010

Kreikan lainanoton tarve vuodelle 2010 on yhteensä 53,2 miljardia euroa.

Euro zone agrees bailout for Greece -report

The euro zone has agreed a multi-billion euro bailout for heavily indebted Greece as part of a package to support the euro, the Guardian newspaper reported on Saturday.
The 16 euro zone members have agreed on "coordinated bilateral contributions" in the form of loans or loan guarantees to Greece if Athens is unable to refinance its debts and asks the European Union for help...
...
The aid to be made available by the bailout could reach 25 billion euros, the paper quoted its sources as saying. Greece's borrowing needs for the whole of 2010 total 53.2 billion euros.

...
Huono Suomennos:
Euvostoliitto on sopinut usean miljardin euron "pelastuspaketista" raskaasti velkaantuneelle Kreikalle tukeakseen euroa, Guardian-sanomalehti kertoi lauantaina.
16 euvostoliiton maata ovat sopineet "koordinoidusta kahdenvälisestä tueasta" lainoina ja lainatakauksina Kreikalle, jos Ateena ei pysty uudelleen rahoittamaan velkojaan ja pyytämään apua euvostoliitolta.
16 Euroalueen maat ovat sopineet "koordinoitu kahdenvälistä tukea" ja lainoina tai lainatakauksina Kreikkaan jos Ateena ei pysty jälleenrahoittaa velkojaan ja pyytää Euroopan unionilta apua..
...
Tuki mahdollistetaan "pelastuspaketin" kautta ja se voi nousta 25 miljardiin euroon, Guardian-sanomalehti lainasi lähteitään. Kreikan lainanoton tarve vuodelle 2010 on yhteensä 53,2 miljardia euroa.
....
Mjaa-a.
Herra Kanilla on kaksi kysymystä:
1. Mistä nämä uljaat ja rohkeat 16 euvostoliiton maata saavat raavittua kokoon 25 miljardia euroa?
2. Entäs ensi vuonna, jos Kreikan lainanoton tarve on jo nyt 53,2 miljardia?
Kerta kaikkiaan uskomatonta touhua. Hölmöläisten hommaa. Mutta näin se menee... tiettyyn pisteeseen asti.

Ei kommentteja: