22.10.2011

Jos tällä otsikolla olisi jotain tekemistä itse tekstin kanssa, lukisi tässä jotain muuta.

Paljastus: Tästä alkoi Suomen nousu Kreikan tieltä
Suomi oli 1990-luvun laman aikaan samanlaisessa kurimuksessa kuin Kreikka tällä hetkellä. Asiaa valottavat silloinen pääministeri Esko Aho ja muut tilannetta aitiopaikalta seuranneet päättäjät Suomen Pankki -dokumentissa, joka näytetään MTV3:lla sunnuntaina.
Herra Kani on samaa mieltä. Suomen 90-luvun lamassa sekä Kreikan nykyisessä ahdingossa on useita yhtäläisyyksiä. Mutta ehkäpä kaikkein selkein yhtäläisyys on pankkien pelastaminen koko kansakunnan kustannuksella.

Tätä mallia käytettiin Suomen 90-luvun lamassa varsin onnistuneesti. Nyt sitä ollaan käyttämässä Kreikkaan ja kohta koko euvostoliittoon.

Tästä tulee eeppistä epäonnistumista legendaarisilla mittasuhteilla.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pyydän kunnioittain (nyt Kani töihin perkele) muokkaamaan tätä:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Pankki

Noin laaduttomaksi tuota wikipedian artikkelia ei voi jättää. Minkä helvetin takia te ette päivystä noita wikipedian artikkeleita kuntoon joutessanne?

Voitte €tanan kanssa vaikka ryhtyä kunnon savottaan ja laittaa nuo kaikki pyramidihuijaukseen liittyvät artikkelit kuntoon wikipediassa, niin ehkä niillekin sivuille eksyjät saavat oikeaa tietoa nykymenosta.

Ebolakani kirjoitti...

Kait tiedät, että wikipediassa julkaistaan vain virallisen totuuden (tm) virallistamaa sanaa.

:)

Anonyymi kirjoitti...

Tiedän kyllä, mutta wikipediaankin voi kirjoittaa oikeita totuuksia, kunhan osaa käyttää lähteitä oikein.

Velkaponzipyramidihuijauksestakin voi kirjoittaa Wikipediaan, kunhan ei kirjoita siitä velkaponzipyramidihuijauksena, vaan paketoi sanoman niin kauniisti oikeita lähteitä käyttäen, että viesti menee kyllä perille.

Satunnaiset lukijat eksyvät wikipedian talousartikkeleihin, mutta sieltä on pitkä matka kaninkoloon, joten jos Kani ja muut infidelit laajentaisi taistelukenttäänsä wikipedian puolelle, niin uskoisin taistelujoukkojen määrän pikkuhiljaa kasvavan yli sen maagisen 5% massan, joka tarvitaan, jotta mistään muutoksesta voidaan edes haaveilla.

Onko nyt muuten oikea hetki ottaa pankista asuntolainaa niin paljon kuin saa?

Anonyymi kirjoitti...

Hra Kani: "Tästä tulee eeppistä epäonnistumista legendaarisilla mittasuhteilla."

Kanin johtopäätös on 100% oikea. Lutta mitä tulee sen jälkeen? tulee myös arvioida tuhon määrällisen luokan. Jossakin vaiheessa (ehkä jo v. 2012?) kv-kauppa häiriintyy pahasti, ja silloin tuonnista riippuvaiset maat alkavat nähdä nälkää, ja sen infra hajoaa paljon nopeampi kuin pelkän teknisen kulumisen takia. Ryöstely alkaa väistämättä, ja se tuhoaa osan vielä toimivista laitoksista. Esimerkiksi sikalaan menevän sähkökaapelin varastaminen (arvo=1) tarkoittaa koko tilan tuhoamista (arvo=1000).
Taikaseinä menee rikki, ja kaikki ne jotka saavat nyt elantonsa siitä (suvaitsevaisto, vihertärähtäneistö, värikäs epä-suomalainen aines yms. loisia) - yhtäkkiä joutuvat etsiä ruokaa roskiksistä! mutta kaikille ei riitä, joten kannibalismi on väistämätön.
Ei voida palata vanhoihin teknologioihin, jolla suomalaiset elivät riippumatta perkeleen lasten rahasta, eli noin 100 v. taaksepäin. Silloin Suomi oli omavarainen ja pystyi elättämään noin kolmen miljoonan populaation, joka teki kovaa työtä (loisia oli vähä verrattuna nykyiseen). Valitettavasti ei tämäkään ole mahdollinen, koska vanhat teknologiat on unohdettu ja lopullisesti menetetty. Joten ne tulee keksiä uudestaan - miten tehdään tynnyrin puusta? entä hevoskärryjen pyörät? miten kaataa puut ilman moottorisahaa? yms miljoonaa elintärkeätä kysymystä. Ja nämä on ratkaistava lyhyessä ajassa. Kun nykyinen "demokraattinen" yhteiskunta ei mitään ratkaisuja pysty tekemään, eikä 99% populaatiosta ei edes kiinnostunut tutkimaan "mistä rahaa tulee" ja miten kaikki toimii - tämä kaikki yhdessä lupaa että Suomen maaperällä jää henkiin ehkä yksi miljoona.

Näyttää siltä, että vaikka meidän demokraattiset harhaanjohtajat ovat täysin avuttomia, heitä ohjaamassa olevat oikeita maailman johtajia l. perkeleen lapset, täysin tietoisesti pelaavat ratkaisevan erän Suuressa Shakkipelissä. "Tehkää meistä orjat, mutta ruokkikaa meitä!" © Dostojevskij (Karamazovin veljekset, 2.osa, 5.kirja. Minusta tässä kohdassa on kuvattu ihokarvoja pystyyn nostattava profetia, jota todistaa myös hra Kanin blogin aiheet).
Jotta voittaa tässä uhkapelissä perkeleen lapset tarvitsevat superkriisia, ja miten syvempi siitä tulee, siten varmempi toteutuu Geogia Guidestones'n ensisijainen vaatimus sheeplen optimaalisesta määrästä.
Ainoa uhka tälle nerokkaalle suunnitelmalle on Internet! (tätä he eivät voineet kuvitella perussuunnitelman laatiessa) - mm. hra Kanin kirjoitukset heräävät joitakin ihmisia ja siinä on toivo kipinä, että kun sheeple nälkiintyy niin nämä ideat leviävät riittävästi jotta yhteiskunta heräisi perkeleen lasten TV:n ja massamedian levittämästä hypnoosista. Mehän olemme tuhoisien ideoiden vankeja - jos ideat vaihdetaan niin fyysinenkin pelastus on mahdollinen.

Ebolakani kirjoitti...

"Mehän olemme tuhoisien ideoiden vankeja - jos ideat vaihdetaan niin fyysinenkin pelastus on mahdollinen."

Herra Kani on täysin samaa mieltä.

Ebolakani kirjoitti...

"Onko nyt muuten oikea hetki ottaa pankista asuntolainaa niin paljon kuin saa?"

Valitettavasti ei.