9.6.2011

Ευχές στους Έλληνες

Greece Readies Austerity Push
...
The new spending cuts and a planned acceleration in the sale of state assets, which could cost thousands more jobs, were set by the European Union and International Monetary Fund as a condition for more aid.
...
Huono Suomennos:
...
Uudet menoleikkaukset sekä suunniteltu valtion omaisuuden myynnin nopeuttaminen, saattaa maksaa tuhansia työpaikkoja lisää, on asetettu euvostoliiton unioinin ja kansainvälisen valuuttarahaston toimesta ehtoina tuen saamiseksi.
...
Herra Kani haluaa lähettää terveisiä Kreikkalaisille:
Instead of rioting and protesting just refuse to pay any direct tax, (personal) loan(s) and cost of it (interest). Your wallet is the heart of this system. Refuse to pay and the whole system goes down.
Huono Suomennos:
Mellakoimisen ja protestoinnin sijaan kieltäydy vain maksamasta mitä tahansa välitöntä veroa, (henkilökohtaista) lainaa (lainoja) ja sen kustannuksia (korkoja). Lompakkosi on tämän järjestelmän sydän. Kieltäydy maksamasta ja koko järjestelmä sammuu.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kani on taas oikeassa, hittoako sitä riehumaan pää märkänä. Kylmää olkapäätä koko järjestelmälle ja rakennetaan uutta tilalle!

Anonymous kirjoitti...

Yksilö vs. sortava Järjestelmä.
Voisiko yksilö selviytyä järjestelmässä kolmea viikkoakaan kieltäytymästä järjestelmän edellyttämistä maksuista?
Kyllä voi, tekemällä suunnattomia myönnytyksiä elinolojensa ja henkilökohtaisen vapautensa suhteen.

Ebolakani kirjoitti...

"Kyllä voi, tekemällä suunnattomia myönnytyksiä elinolojensa ja henkilökohtaisen vapautensa suhteen."

Siinäpä se.

Kun tarpeeksi monta kaveria istuu oikeustalolla, putkissa ja pankkien tiskeillä sanomassa: "Ei käy. En maksa." Koko homma hyytyy siihen. Se vain kuivuu kasaan.

Anonymous kirjoitti...

Niin. Olisi riemastuttavaa, jos järjestelmä sammuisi massakieltäytymisen seurauksena. Siitä olisi kiinnostavaa kuulla enemmän.
Toisenlaisen skenaarion esittäjiäkin on. He sanovat, ettei mitään suurta muutosta välttämättä tapahtuisi yhteiskunnan perustan romahtaessa.
Jos häätöjä alkaisi näkyä päivittäin maisemissa, niihin luultavasti turtuisi. Pikkulapsiperheet velloisivat pitkin katuja ja metroasemia tyhjin katsein. Ihmiset kerjäisivät näkyvämmin ja varastaisivat nälkäänsä enemmän, nukkuisivat puistoissa ja lumeen kaivetuissa kuopissa, mutta moni jatkaisi silti elämää kuten ennen. Vainajat kerättäisiin näkyvistä kuin moottoritielle erehtyneet kissat.
Elämän sammumiseen, eliniän laskuun, lapsikuolleisuuteen, onnettomuuksiin, murhiin, sairauksiin, toivottomuuteen ja nälkään vain totuttaisiin vähitellen. Järjestelmä mukautuisi ja säilyisi sortajana.
Elämän yllättävän vähäeleisestä sammumisesta rakenteiden romahduksen seurauksena kertoo koskettavasti entinen N-liiton kansalainen (oliko ammattijääkiekkoilija?), joka loikkasi USA:an ja ryhtyi yliopistomieheksi. Hänen kokemuksensa ovat rautaesiripun takaa sekä USA:sta, jonka alasajossa on hänelle paljon tuttua.

Lautturi, auttaisitko huonomuistista? Linkki oli jokin aika sitten sivuillasi ja katselin videon. Viittasit kyseiseen herraan täälläkin (alkoiko sukunimi D-llä?).
Suurkiitos.

Anonyymi kirjoitti...

Voisiko olla Dimitri Orlov ->cluborlov.com, kuulostaa samantapaiselle, mutta tämä kaveri on pixelinsiirtelijä eikä käsittääkseni jääkiekkomies. Hyvä jannu, oikeen emärommari and that´s the way I like them!

Anonymous kirjoitti...

Kiitos, Anonyymi, sama mies.
Ohessa videolla Dmitri Orlov RT:n haastateltavana otsikolla "America Will Collapse".
http://www.youtube.com/watch?v=NmTBnhOXufg

Ebolakani kirjoitti...

Anonyymi on paras!