22.3.2011

Foliohattu päähän, vie!

Ajatuksia talousdemokratiasta vaalien alla keväällä 2011 osa 1
...
Tämä Suomen politiikan kerma, nämä isokenkäiset naiset ja herrat eivät yksinkertaisesti ole tietoisia näistä vaihtoehdoista. Mikseivät ole tietoisia? Vastaus tähän on pitempi ja se liittyy lähinnä yliopistojen ja korkeakoulujen opetukseen. Väitän että nykyinen valtio-oppi ja kansantaloustiede ovat poliittisia vallankäyttövälineitä joiden suuri vaikutusvalta mm nyt näkyy puoluejohtajien tietämättömyytenä. Se mistä ei opeteta yliopistoissa - siitä ei myöskään voi tietää.
...
Kuinka kansakunta tuhotaan
...
ensimmäinen vaihe on soluttaa akateeminen maailma ja yliopistot ... olennaisessa osassa ovat toisaalta opettajankoulutuslaitokset ja toisaalta oikeustieteelliset tiedekunnat. Tämä siksi, että opettajat kouluttavat tulevaisuuden lapset joista tulee tulevaisuuden aikuisia, ...

Myös tiedotusopin laitoksien sekä valtiotieteellisten tiedekuntien soluttaminen on erityisen tärkeä, sillä näin saadaan luotua tulevaisuudessa aikaan tiedonkulun monopoli.
...
Taloususkonnon pappien dogmissa on valtavan suuri aukko
...
Taloususkonnon pappien dogmissa on valtavan suuri aukko. Se on velka.

...
Foliohattu? Foliohattu.

:)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

http://fi.wikipedia.org/wiki/Vapaan_koulutuksen_tukis%C3%A4%C3%A4ti%C3%B6 Suomessa nykyisin valtaapitävät puolueet ovat vaikuttaneet koulujärjestelmään ainakin vapaan koulutuksen tukisäätiön avulla. Vai onkohan tämän tarkoitus ollut takkirautablogissa kuvattua bolsevismin levittämisen vastustamista?