2.9.2010

Euvostoliiton keskuspankin toimilla ei ole mitään tekemistä reaalitalouden kanssa.

EKP:n Trichet: Kaksoistaantuma ei todennäköinen
Trichet kertoi EKP:n jatkavan pankkien likviditeettitilanteen turvaamista niin kauan kuin tarpeellista mutta ainakin ensi vuoden puolelle. "Erikoistoimia lopetetaan asteittain markkinoiden tilanteen normalisoitumisen myötä."
...
Mukavaa lainata jotain muuta:
Koko euvostoliiton pankkijärjestelmä jatkaa elämistään pelkästään euvostoliiton keskuspankin toimittamalla likviditeetillä.
Tyler Durden  - Zero hedge 
Ja mikä hauskinta: Euvostoliiton keskuspankin toimilla ei ole mitään tekemistä reaalitalouden kanssa. Syy on varsin yksinkertainen.
BIS hallitsee keskuspankkeja. Se on "keskuspankkien keskuspankki". Kaikki keskuspankit ovat kartellissa keskenään. Ne tekevät saumatonta yhteistyötä uskonnosta, yhteiskuntajärjestyksestä tai ihonväristä riippumatta. Keskuspankit hallitsevat paikallisia pankkeja. Kaikki paikalliset pankit ovat kartellissa keskenään, koska niiden vakavaraisuusvaatimus on sama. Vakavaraisuusvaatimusta nostetaan tai lasketaan BIS:n suosituksien perusteella (eli BASEL 1,2 tai 3). Se joka hallitsee vakavaraisuusvaatimusta, hallitsee lainaamista ja näin ollen itse rahaa.
Se joka hallitsee rahaa, hallitsee valtiota.
BIS hallitsee reaalitaloutta. Euvostoliiton keskuspankki vain toteuttaa BIS:n käskyt ja pitää huolta siitä, että niitä noudatetaan.

Jos meni ohi niin väännetäänpäs rautalangasta.
Taloutemme perustuu velkaan: Ennen kuin euro voidaan kuluttaa, se täytyy lainata (korolla tietenkin).
Lainaamista hallitaan BASEL -säännöstöllä, joka perustuu BIS:n suosituksiin.
Se joka tekee BASEL:n hallitsee reaalitaloutta, koska taloutemme perustuu velalle.
Varo, voit olla pankille C-luokan asiakas

...
Pankille luokitus on tärkeä vakavaraisuussäännöksiin perustava riskienhallinnan työkalu. Luokitus auttaa sitä selvittämään, paljonko asiakkuus sitoo pääomia. 
...
Äärimmäisen yksinkertaista.

Kani odottaa edelleenkin milloin ihmiset (jopa harhaanjohtajatkin) ymmärtävät, ettei euvostoliiton keskuspankilla ole MITÄÄN tekemistä hintavakauden saatikka työllisyyden kanssa.

Ei kommentteja: