8.5.2010

Euvostoliiton vakautusmekanismi.

Europeans Move to Head Off Spread of Debt Crisis
Leaders from the euro zone countries signed off on a support package for Greece on Friday night and pledged to take steps to stanch a spreading debt crisis before markets opened on Monday morning.
...
The leaders said they would create a so-called European stabilization mechanism, but Mr. Sarkozy declined to give details of the plan on the basis that doing so could undermine its effectiveness.
...
Huono Suomennos:
Perjantai iltana euvostoliiton maiden harhaanjohtajat allekirjoittivat Kreikan "tukipaketin" ja lupasivat ryhtyä toimenpiteisiin velkakriisin leviämisen tyrehdyttämiseksi ennen markkinoiden avautumista Maanantaina.
...
Harhaanjohtajat sanoivat (ehkä) luovansa niin kutsutun euvostoliiton vakaustusmekanismin, mutta Herra Sarkozy kieltäytyi antamasta tietoja suunnitelmasta sen perusteella että se voisi näin heikentää sen tehoa.
...
Mielenkiintoista.
Saapas nähdä minkälainen euvostoliiton vakautusmekanismi on? Olettaisin, että se tulee melkoisen hyvin tipahtamaan määritelmään Toverikapitalismi, tai parhaimmassa tapauksessa se on jotain täysin järjenvastaista.

:)

Ei kommentteja: