3.3.2010

Euron kaatoa ja taloudellista terrorismia?

Soros on nyt euron kimpussa
Englannin punnan kaataja Soros näyttää nyt olevan vanhassa roolissaan. Hän ja muutamat muut superkeinottelijat hyökkäävät nyt euron kimppuun.
The Wall Street Journal kertoo viime viikolla erään pankkiiriin yksityiskodissa Manhattanilla järjestetystä "ideapäivällisestä". Siihen osallistuivat Soros ja muutamat muut Wall Streetin vahvimmat keinottelijat.
He sopivat keskenään, että he hyökkäävät Kreikan holtittomuuden heikentämää eurotaloutta vastaan.

...
Soros ja kumppanit sopivat päivällispöydässä, että he alkavat shortata euroa eli he ryhtyvät myymään jotakin sellaista mitä heillä ei ole. Peli on sama, jota Soros pelasi Englannin puntaa vastaan.

...
Shorttaajat ottavat pankista valtavia euromääräisiä lainoja ja myyvät eurot markkinoille.
Tarkoituksena on synnyttää euroista ylitarjontaa, jolloin kysynnän ja tarjonnan lain mukaisesti euron kurssi alkaa laskea, ja mitä enemmän se putoaa, sen pienemmäksi shorttaajien euromääräiset lainat kutistuvat.
Kun kurssi on pohjassa, shorttaajat marssivat pankkiin ja maksavat kepein mielin halventuneet lainansa takaisin. Kun rahaa on pelissä ehkä miljardeja, välistä voi vetää todella valtavat voitot.
...
Ameriikan ihmemaassa on laki, joka kantaa nimeä patriot act. Sen mukaan kenet tahansa, jota epäilläänkin terrorismista, voidaan pidättää (ilman oikeuden käyntiä) määräämättömäksi ajaksi. Käsittääkseni euvostoliitossakin on vastaavankaltainen laki.
Miksi eivät euvostoliiton ja/tai ameriikan viranomaiset pidätä Sorosta ja hän ystäviään?
Ihan tosi. En hassuttele.
Eräänä kauniina päivänä. Maukkaan ja maittavan lounaan ääressä. Soros sekä hänen ystävänsä suunnittelivat toteuttavansa (taloudelliseen) terrorismiin viittavan tempauksen, joka tulee aiheuttamaan järkyttäviä ongelmia euvostoliiton "taloudelliselle stabiliteetille" (jos nyt velkapyramidiponzissa sellaista on?). Kaiken lisäksi Soros ja hänen ystävänsä ovat enemmän kuin kykeneviä toteuttamaan sen.
Jos Gordon Brown (Englannin pääministeri) jäädytti Islannin Icesave pankin varat  terrorismilain perusteella, niin miksi Sorosta ei pidätettäisi?

:)

Ei kommentteja: